Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Eternal

Öne çıkan mesajlar

patch geliyor mus yarın gece ohh be[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

bence gelecek :P derken bu aksamdan bahsediyorum yani:D cunku uzun bir maintenance yapiyorlar saat 10 a kadar neyse iyi geceler[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

Patch falan geldiği yok öyle birşey yazmıyor. Lag olayından dolayı bişeyler yapıcaklar galiba.
"This wednesday there will be an extend maintance in order to make some improvements to the realms."
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 07 Eylül 2005 05:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dumur oldum valla onu görünce ne diyeyim : ) Hayir, isin kötüsü o adamlar demek ki sürekli MC falan izliyorlar ve lag zamani ettigimiz tüm küfürler yerine ulasiyor hehe

Bu arada bi aksamda 3 epic esyam oldu guildime tesekkür ediyorum burdan : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sparkcaster, 08 Eylül 2005 09:15 tarihinde demiş ki:
yanlız yuah o ne hunter sayısıymış bea.3-4 warrior az değilmi

o gece ki hedefimiz shazzrah golemagg ve sulfuron du
shazzrah icin 1 warrior yeter mt olarak gerisi ranged dps olmalı

golemagg a 3 warrior yeter 2 add kendisi gerisi full ranged dps uygun temiz kill icin

sulfuron a giderken bi wariror daha invite ettik 4 add i oldugu icin. ona bile gerek yoktu aslında ranged dps miz bi add gruba gelmeden yolda kesebiliyor o add i[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Adoris Pain Train & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

Dun gece maceralari derken;
bizde birkac turk ally guildi olarak ilk mc girisimizi yaptik.
Birkac mob kesmek disinda bir basari elde edememis olsak da edindigimiz tecrubeler bizim icin altin degerinde. Daha sonra bu guildlerin officerlari bir toplanti yaparak devam etmeye ve hatalarimizdan ders almaya kara verdik
zaten 40 kisi bile degildik girerken. Ama cok kisa sure sonra eminim mc runlarin sayisi hizla artacak.
Tomcats in gm i Curufinwe'ye bu is icin gosterdigi cabadan dolayi tesekkurler. Ayrica dun, ilk gecemizde run a katilan ve wipe delisi olan tum arkadaslara da tesekkurler ;)=
Union olarak birlesen bu guildler zamanla guzel seylere imza atacaklar. Tek ihtiyacimiz olan tecrube ve sabir ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Moral bozmadan tam gaz devam Wen : )

Evet bu arada, hunterlarimiz saolsun isimiz kolaylasiyor : ) Rogue dedigin bas belasi cünkü MC'de hehe, heallesen ayri dert heallemesen ayri dert : P Hunterlar uzaktan böyle hic resist mesist islerine girmeden temiz bir sekilde hallediyorlar olayi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Wen ve eclipse guildine çok teşekkür ederim.Ayrıca Jandarma asayis gm si wolfking'e janissaries gm'si ertugrultr'ye ve bizle beraber tüm wipen çeken arkadaşlara sabırlarından dolayı teşekkürü borç bilirim.
30 u bile bulmayan sayımızla ve random grupla, bunların yanında 650ms ve bir kaç sivri dilli arkadaşımızın haricinde tecrübe açısından çok güzel ve zevkli geçtigine inanıyorum.İleride de daha güzel organizasyonlarda bulunmak dileğiyle...[signature][hline]NE Druid Lvl 60 - BL

Tomcats
Sosyal ağlarda paylaş

said:
behran, 09 Eylül 2005 09:51 tarihinde demiş ki:
Dün gece Baron ziyaretine gitmiştik.element parçası beklerken adam altındaki epic 100 lük atı düşürdü ve master looter benm g den adam direk ninjaladı :/.

O an içimden bi parça koptu orda :) gece de zor uyudum

kafam girsin oyle master looter a[signature][hline]Rainy Durex
Sosyal ağlarda paylaş

said:
behran, 09 Eylül 2005 09:51 tarihinde demiş ki:
Dün gece Baron ziyaretine gitmiştik.element parçası beklerken adam altındaki epic 100 lük atı düşürdü ve master looter benm g den adam direk ninjaladı :/.

O an içimden bi parça koptu orda :) gece de zor uyudum

niffer de mi ? o adamla daha önceden 2 kez baron yaptım , 2 sindede ML ben olucam diye yırtınıyodu amacı buymuş demekki. bugün gördüm Org'da geziyodu, iğrenç durmuş altında allah belasını..[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...