Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ya korsan sunucuya mi gecsek napsak[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 2 günde lvl 60 , 5 kişiyle MC :p aslında kulağa hoş geliyor ya :)[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 patch geliyor mus yarın gece ohh be[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 lol cidden mi[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bence gelecek :P derken bu aksamdan bahsediyorum yani:D cunku uzun bir maintenance yapiyorlar saat 10 a kadar neyse iyi geceler[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Patch falan geldiği yok öyle birşey yazmıyor. Lag olayından dolayı bişeyler yapıcaklar galiba. "This wednesday there will be an extend maintance in order to make some improvements to the realms." [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 07 Eylül 2005 05:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 [spo1=Raid chatte davetsiz misafir :))][/spo][signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris Pain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Dumur oldum valla onu görünce ne diyeyim : ) Hayir, isin kötüsü o adamlar demek ki sürekli MC falan izliyorlar ve lag zamani ettigimiz tüm küfürler yerine ulasiyor hehe Bu arada bi aksamda 3 epic esyam oldu guildime tesekkür ediyorum burdan : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ahah raidin ortasinda gm gelip heallesene lan adami derse gorursun penth...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) [Bu mesaj aquila tarafından 08 Eylül 2005 03:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yanlız yuah o ne hunter sayısıymış bea.3-4 warrior az değilmi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Sparkcaster, 08 Eylül 2005 09:15 tarihinde demiş ki: yanlız yuah o ne hunter sayısıymış bea.3-4 warrior az değilmi o gece ki hedefimiz shazzrah golemagg ve sulfuron du shazzrah icin 1 warrior yeter mt olarak gerisi ranged dps olmalı golemagg a 3 warrior yeter 2 add kendisi gerisi full ranged dps uygun temiz kill icin sulfuron a giderken bi wariror daha invite ettik 4 add i oldugu icin. ona bile gerek yoktu aslında ranged dps miz bi add gruba gelmeden yolda kesebiliyor o add i[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris Pain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu normal mi bilmiyorum ama kazzak respawn time 12 saat kadar kaydı bugun ogleden sonra spawn bekliyorduk baya bi erken respawn olması beni sasırttı. random horde grubuna kestirtmemeye calıstık ama nafile. nerf taurennnnnnnn :p[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris Pain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Dün gece Baron ziyaretine gitmiştik.element parçası beklerken adam altındaki epic 100 lük atı düşürdü ve master looter benm g den adam direk ninjaladı :/. O an içimden bi parça koptu orda :) gece de zor uyudum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 baron mount ninjalansa kendimi yakarim if de[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja [Bu mesaj Wendigo tarafından 09 Eylül 2005 10:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Dun gece maceralari derken; bizde birkac turk ally guildi olarak ilk mc girisimizi yaptik. Birkac mob kesmek disinda bir basari elde edememis olsak da edindigimiz tecrubeler bizim icin altin degerinde. Daha sonra bu guildlerin officerlari bir toplanti yaparak devam etmeye ve hatalarimizdan ders almaya kara verdik zaten 40 kisi bile degildik girerken. Ama cok kisa sure sonra eminim mc runlarin sayisi hizla artacak. Tomcats in gm i Curufinwe'ye bu is icin gosterdigi cabadan dolayi tesekkurler. Ayrica dun, ilk gecemizde run a katilan ve wipe delisi olan tum arkadaslara da tesekkurler ;)= Union olarak birlesen bu guildler zamanla guzel seylere imza atacaklar. Tek ihtiyacimiz olan tecrube ve sabir ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hey masallah one hunter be range dps yi düsünemiom isiniz cok kolaylasıodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Moral bozmadan tam gaz devam Wen : ) Evet bu arada, hunterlarimiz saolsun isimiz kolaylasiyor : ) Rogue dedigin bas belasi cünkü MC'de hehe, heallesen ayri dert heallemesen ayri dert : P Hunterlar uzaktan böyle hic resist mesist islerine girmeden temiz bir sekilde hallediyorlar olayi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curufinwe_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Wen ve eclipse guildine çok teşekkür ederim.Ayrıca Jandarma asayis gm si wolfking'e janissaries gm'si ertugrultr'ye ve bizle beraber tüm wipen çeken arkadaşlara sabırlarından dolayı teşekkürü borç bilirim. 30 u bile bulmayan sayımızla ve random grupla, bunların yanında 650ms ve bir kaç sivri dilli arkadaşımızın haricinde tecrübe açısından çok güzel ve zevkli geçtigine inanıyorum.İleride de daha güzel organizasyonlarda bulunmak dileğiyle...[signature][hline]NE Druid Lvl 60 - BL Tomcats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: behran, 09 Eylül 2005 09:51 tarihinde demiş ki: Dün gece Baron ziyaretine gitmiştik.element parçası beklerken adam altındaki epic 100 lük atı düşürdü ve master looter benm g den adam direk ninjaladı :/. O an içimden bi parça koptu orda :) gece de zor uyudum kafam girsin oyle master looter a[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Sin, 08 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: [spo1=Raid chatte davetsiz misafir :))][/spo] Eski bir şaka bu hala yiyormusunuz :)=[signature][hline]gief teh epixx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: behran, 09 Eylül 2005 09:51 tarihinde demiş ki: Dün gece Baron ziyaretine gitmiştik.element parçası beklerken adam altındaki epic 100 lük atı düşürdü ve master looter benm g den adam direk ninjaladı :/. O an içimden bi parça koptu orda :) gece de zor uyudum niffer de mi ? o adamla daha önceden 2 kez baron yaptım , 2 sindede ML ben olucam diye yırtınıyodu amacı buymuş demekki. bugün gördüm Org'da geziyodu, iğrenç durmuş altında allah belasını..[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Udinen, 09 Eylül 2005 14:31 tarihinde demiş ki: said: Sin, 08 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: [spo1=Raid chatte davetsiz misafir :))][/spo] Eski bir şaka bu hala yiyormusunuz :)= evet çok güzel bi şaka[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris Pain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Allah ragnarosun belasini versin ya[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 valla ben fire tarafından purged oldum, sen penth?[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Sorma ya, 2.5k hp var zar zor 4.x yaptik, adam utanmadan gavur gibi savuruyor atesleri[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar