Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
Yenerk85, 31 Ağustos 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
said:
Jaan, 31 Ağustos 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
onyxia da dmg meter ı kapayacaksın. yoksa wipe oluyon. millette bir dmg sevdası ki sormayın.

hehe onyxia dps metre kesinlikle wipe sebebidir =)

aslinda cok yararli oni de damage ve healing meterlar ama ortasinda bakicaksin ilk 5-10 kisiyi durduracaksin healleme damage verme diye rahat oluyor sonrasi
Sosyal ağlarda paylaş

Dün Onyxia raidi basladigi anda disconnect oldum, onyxia öldü.

Bugün Majorhomo ve Ragnaros öncesi ANAKARTIM YANDI, laptoptan giriyorum su an. Yani bugün Ragnaros'un da inmesi muhtemeldir bende bu sans olduktan sonra.

Anasini satayim BWL raidlerine basladigimiz gün ölürüm heralde ben[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki:

Bugün Majorhomo ve Ragnaros öncesi ANAKARTIM YANDI, laptoptan giriyorum su an. Yani bugün Ragnaros'un da inmesi muhtemeldir bende bu sans olduktan sonra.

Anasini satayim BWL raidlerine basladigimiz gün ölürüm heralde ben

allah korusun[signature][hline]Shippy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki:

Anasini satayim BWL raidlerine basladigimiz gün ölürüm heralde ben

Penthesilea ölümsüzlüğü buldu!!!![signature][hline]Lianna Human Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 31 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
aslinda hunter olarak ne kadar damage verirsen ver FD isi bitiriyo, huntera dur demek olmaz =)

ya bu vanish ve fd yuzunden damage meterlarda ilk 10 a bile giremiyoruz artik nedir yahu bu bize yapsinlar mesela ice blocka versinler ayni seyi yok blizz mage e gicik olsun ip...ler nasil olsa cloth repair ucuz farmda yapiyorlar uhhuuhuh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silverhoof, 31 Ağustos 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
Ohh babam mıllet ragnaros falan kesıyo bızler de surunuyoz :(

hıh herşey zamanla :p ben de ilk önce lvl 60 oalcağım zamanı , sonra mc fln yapacağım zamanı , sonra rank 14 olacağım zamanı bekliyorum :p[signature][hline]Furytear LvL 56 Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Remus, 31 Ağustos 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
said:
aslinda hunter olarak ne kadar damage verirsen ver FD isi bitiriyo, huntera dur demek olmaz =)

ya bu vanish ve fd yuzunden damage meterlarda ilk 10 a bile giremiyoruz artik nedir yahu bu bize yapsinlar mesela ice blocka versinler ayni seyi yok blizz mage e gicik olsun ip...ler nasil olsa cloth repair ucuz farmda yapiyorlar uhhuuhuh

siz de domo chestine cikabiliyosunuz, human olarak cikamiyoruz =)[signature][hline]Lathander-60 Hunter
Khor-60 Warrior
Gorgak-3x shaman
BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 31 Ağustos 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
said:
Remus, 31 Ağustos 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
said:

siz de domo chestine cikabiliyosunuz, human olarak cikamiyoruz =)

valla sadece ora degil bir cok yer oyle bugli girip cikamadigim yer yok o ayrida :P

biz paso nerf yiyoruz ki bu patch notelarinda yazmiyorlar milleti donatiyorlar hunterimis rougeumus yakinda kimseyi kesemiyicez bizim yerimize hunter alicaklar rouge alicaklar artik sus diye MC ye 1 tane gotutruler mage domonun sandigina ciksin etrafinda dans edelim hatta human mage alirlar soyle robe of insight giymis dansoz gibi oynasin yukarda
Sosyal ağlarda paylaş

LvL 60 Tauren Full Restore Shmmy
Full +int +heal gear

Release la başladım bıde 60 priest var kargallda ama oynamıorum highend instance tecrubem vardır.Şuan büyük bi guilde bulunmaktayım ama bi kaç durum canımı sıkıor.High end instancelere baslamıs dkp sıstemı mevcut guıld arıorum.Detaylı bilgi ozel msjtan ulaşırsanız verebılırım...

Yazzim dedim buraya :P
Not:Priest bl deydi transfer ettım kargala hord actım

[Bu mesaj n3mrut tarafından 31 Ağustos 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

artık kafalar blizzardda etki etmiyor.. daha büyük bişi lazım ... mesela galata kulesi ile başlayalım..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım)

Guild - Pain Train

Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D)

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi atlayın taksiye..

Bliazzd un europe serverlarına gidioz..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım)

Guild - Pain Train

Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D)

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...