Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Jaan, 31 Ağustos 2005 13:06 tarihinde demiş ki: onyxia da dmg meter ı kapayacaksın. yoksa wipe oluyon. millette bir dmg sevdası ki sormayın. hehe onyxia dps metre kesinlikle wipe sebebidir =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ahaha blizz kesin BWL de soyle esssali bi bosss kesen vardir diye kapatti serveri herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Yenerk85, 31 Ağustos 2005 21:40 tarihinde demiş ki: said: Jaan, 31 Ağustos 2005 13:06 tarihinde demiş ki: onyxia da dmg meter ı kapayacaksın. yoksa wipe oluyon. millette bir dmg sevdası ki sormayın. hehe onyxia dps metre kesinlikle wipe sebebidir =) aslinda cok yararli oni de damage ve healing meterlar ama ortasinda bakicaksin ilk 5-10 kisiyi durduracaksin healleme damage verme diye rahat oluyor sonrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Dün Onyxia raidi basladigi anda disconnect oldum, onyxia öldü. Bugün Majorhomo ve Ragnaros öncesi ANAKARTIM YANDI, laptoptan giriyorum su an. Yani bugün Ragnaros'un da inmesi muhtemeldir bende bu sans olduktan sonra. Anasini satayim BWL raidlerine basladigimiz gün ölürüm heralde ben[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 aslinda hunter olarak ne kadar damage verirsen ver FD isi bitiriyo, huntera dur demek olmaz =)[signature][hline]Lathander-60 Hunter Khor-60 Warrior Gorgak-3x shaman BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Penthesilea, 31 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki: Dün Onyxia raidi basladigi anda disconnect oldum, onyxia öldü. Bugün Majorhomo ve Ragnaros öncesi ANAKARTIM YANDI, laptoptan giriyorum su an. Yani bugün Ragnaros'un da inmesi muhtemeldir bende bu sans olduktan sonra. Anasini satayim BWL raidlerine basladigimiz gün ölürüm heralde ben allah korusun[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Penthesilea, 31 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki: Dün Onyxia raidi basladigi anda disconnect oldum, onyxia öldü. Bugün Majorhomo ve Ragnaros öncesi ANAKARTIM YANDI, laptoptan giriyorum su an. Yani bugün Ragnaros'un da inmesi muhtemeldir bende bu sans olduktan sonra. Anasini satayim BWL raidlerine basladigimiz gün ölürüm heralde ben Penthesilea ölümsüzlüğü buldu!!!![signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sonra bizi kim healler[signature][hline]Lathander-60 Hunter Khor-60 Warrior Gorgak-3x shaman BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 dmg meter yarısı yuzunden wipe yiyen varsa zaten o adamlar gitmeisn oynxiaya felan agroyu kaybeden warrior varsa oda tanklamasın bi zahmet gidip alterac a mortal strike vursun millete[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ohh babam mıllet ragnaros falan kesıyo bızler de surunuyoz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Yenerk85, 31 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki: aslinda hunter olarak ne kadar damage verirsen ver FD isi bitiriyo, huntera dur demek olmaz =) ya bu vanish ve fd yuzunden damage meterlarda ilk 10 a bile giremiyoruz artik nedir yahu bu bize yapsinlar mesela ice blocka versinler ayni seyi yok blizz mage e gicik olsun ip...ler nasil olsa cloth repair ucuz farmda yapiyorlar uhhuuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yeni patch ile vanish rogue üzerindeki dotları da kaldırıcak. o.O[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: silverhoof, 31 Ağustos 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Ohh babam mıllet ragnaros falan kesıyo bızler de surunuyoz :( hıh herşey zamanla :p ben de ilk önce lvl 60 oalcağım zamanı , sonra mc fln yapacağım zamanı , sonra rank 14 olacağım zamanı bekliyorum :p[signature][hline]Furytear LvL 56 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 :D beklerım beklemesıne de ılerıde bı ısık gorsem tamam ama o yok ıste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Remus, 31 Ağustos 2005 21:47 tarihinde demiş ki: said: Yenerk85, 31 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki: aslinda hunter olarak ne kadar damage verirsen ver FD isi bitiriyo, huntera dur demek olmaz =) ya bu vanish ve fd yuzunden damage meterlarda ilk 10 a bile giremiyoruz artik nedir yahu bu bize yapsinlar mesela ice blocka versinler ayni seyi yok blizz mage e gicik olsun ip...ler nasil olsa cloth repair ucuz farmda yapiyorlar uhhuuhuh siz de domo chestine cikabiliyosunuz, human olarak cikamiyoruz =)[signature][hline]Lathander-60 Hunter Khor-60 Warrior Gorgak-3x shaman BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Yenerk85, 31 Ağustos 2005 21:53 tarihinde demiş ki: said: Remus, 31 Ağustos 2005 21:47 tarihinde demiş ki: said: Yenerk85, 31 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki: aslinda hunter olarak ne kadar damage verirsen ver FD isi bitiriyo, huntera dur demek olmaz =) ya bu vanish ve fd yuzunden damage meterlarda ilk 10 a bile giremiyoruz artik nedir yahu bu bize yapsinlar mesela ice blocka versinler ayni seyi yok blizz mage e gicik olsun ip...ler nasil olsa cloth repair ucuz farmda yapiyorlar uhhuuhuh siz de domo chestine cikabiliyosunuz, human olarak cikamiyoruz =) valla sadece ora degil bir cok yer oyle bugli girip cikamadigim yer yok o ayrida :P biz paso nerf yiyoruz ki bu patch notelarinda yazmiyorlar milleti donatiyorlar hunterimis rougeumus yakinda kimseyi kesemiyicez bizim yerimize hunter alicaklar rouge alicaklar artik sus diye MC ye 1 tane gotutruler mage domonun sandigina ciksin etrafinda dans edelim hatta human mage alirlar soyle robe of insight giymis dansoz gibi oynasin yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Remüs sen doguştan nerflisin gnome oldugun için senin ne işin var MC de falan :) bak çok darbe alırsan kafaya boyun hiç uzamıcak hala şansın varken vazgeç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 LvL 60 Tauren Full Restore Shmmy Full +int +heal gear Release la başladım bıde 60 priest var kargallda ama oynamıorum highend instance tecrubem vardır.Şuan büyük bi guilde bulunmaktayım ama bi kaç durum canımı sıkıor.High end instancelere baslamıs dkp sıstemı mevcut guıld arıorum.Detaylı bilgi ozel msjtan ulaşırsanız verebılırım... Yazzim dedim buraya :P Not:Priest bl deydi transfer ettım kargala hord actım [Bu mesaj n3mrut tarafından 31 Ağustos 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hehe bende bugün 58 olup öyle yatarım diyodum , şaka gibi . kafalar blizzard'a.[signature][hline]Furytear LvL 56 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kelemvor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 İşin komik yanı sabaha kadar süren bakımda realmlerde geliştirme yapıldığını sölüyodu sevgili blizz.Ne biçim bi bakım, ne biçim bi geliştirmedir ki bi tam gün dayanamadı serverlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 artık kafalar blizzardda etki etmiyor.. daha büyük bişi lazım ... mesela galata kulesi ile başlayalım..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya harbi her çarşamba akşamı gidiyo bu server, adamlar bakımdan başka herşeyi yapıyolar galiba :D[signature][hline]Furytear LvL 56 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bakım zamanı bunlar içiyo bence..Ulan dıyorlar bos vakıt bulduk ne yapalım sabaha kadar ıcelım olay bu yanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hadi atlayın taksiye.. Bliazzd un europe serverlarına gidioz..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar