Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 paticik serverı kiralayalım parasını bölüşelim :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Cracked serverlarda bile 100 civarı oynuyorum adsl ile.EAnin kendi serverında daha yüksek alıcağımı sanmıyorum.Ayrıca bf42tr yarın açıyormuş serverı.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 1000 e yakın server var. Elbet 100 ün altında alacağınız da çıkar ya.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben sipariş verdim takipde tamamlandı yazıo daha önce ürün beklenior yazıodu.tamamlandı ne demek oluo acaba?[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Apache, 07 Temmuz 2005 18:12 tarihinde demiş ki: patch korsanların çalışmasını önlüyor deamon kullan deamon neki ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 DAEMON tools 3.47 'iden bahsediyor...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 1.01 cilere ilaç gibi 212.77.170.8[signature][hline]shinsetsu desu..
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Orjinal aldım daldım ranked serverlara.Asıl zevki böyle çıkıyor daha bi takım oynu gördüm çoğu serverda.Ama aldığım DVD bozuk çıktı ben de korsan cdlerle devam ediyorum sadece keyi kullanıyorum.Gidip değiştiremem de üstüne kocaman iadesi alınmaz yazmışlar.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 d&rdenmi aldın yoksa?senin gibi madur olan bi vatandaşta aynı durumda burda napıla bilcei tartışılmış göz atmanı tawsiye ederim. (yoksa ordaki kişi sen misin)[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Dux, 08 Temmuz 2005 00:27 tarihinde demiş ki: DAEMON tools 3.47 'iden bahsediyor... tamam zaten oyuu ole yukledimde patch yaparken o işlemi nasıl kullancam ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kargolar hafta sonu çalışıomu??[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ben değilim ama arkadaş da benle aynı dvd-roma sahip. Acaba LG ile bir sorunu mu var diyorum ama anlamsız geldi.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: ReD_DoG, 08 Temmuz 2005 17:33 tarihinde demiş ki: kargolar hafta sonu çalışıomu?? ozel kargolar cumartesi gunu calisirlar,devlet(ptt) kapalidir.[signature][hline]Blissfully Ignorant.
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 demin arcadium toyzz shoptan gidip aldım 75 ytl 3 tane daha kaldı alacaklar oradan alabilir[signature][hline]shinsetsu desu..
Gryphonheart Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 İstanbul'da nerde bulabilirim? Hiç aramadım da bilen varsa direk şurda var derse iyi olur :)
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya beyler kaç cd ve bütün özellikler low da ad olsa şunda çalışırmı? amd2500+ 512 ddr 128 mb 5200_[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 aral tek dvd lik versiyonunu satıyor sadece[signature][hline]shinsetsu desu..
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Cintonick, 08 Temmuz 2005 15:39 tarihinde demiş ki: said: Dux, 08 Temmuz 2005 00:27 tarihinde demiş ki: DAEMON tools 3.47 'iden bahsediyor... tamam zaten oyuu ole yukledimde patch yaparken o işlemi nasıl kullancam ? söyle oyunu kur crack yapmadan patch yap sonra minidisk ini megagames ten çek emulationdan safedisk i işaretle minidisk i tak demonun sanalcdrom'una orj gibi çalışşın...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 EA den aciklama geldi 1.0 'a geri donmemizi istedi.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 nası yaa[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 zaten benim favoriler hala geçmemişti ufaktan ufaktan kıllanıyodum...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende de sorun oluyor loading complete verifiy game clietn ekranında kalıyor öyle uyuz oldum dün aldım oyunu lg dvd rom var bende de acaba ondan map yükleyemiyor mu dedim ama 1.01 yüklemiştim ben de onu sildim şimdi sadece oyunu yükledim yani 1.00 a geri döndüm bakalım düzelicek mi?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yok ya single player haritalarda sorun yok giriyor o zmn dvd romdan kaynaklı değildir herhalde çünkü single playet oyunda da yüklüyor aynı haritayı online multiplayerda sorun var ama 1.00 a dündüm gene aynı loading completed verifiying game client ta kalıyor o ekranda 2 yazısı dönüyor öyle kalıyor bi sürü ctrl alt delete yaparak çıkıyorum ancak napıcam bilmiyorum kafam bozuk o kadar para verdik oynayamıyoruz oyunu iadesi de yok diyor geri iade edemem of yani... acaba girmeye çalıştım server 1.01 oldu için mi oyle oldu nasıl anlarız bi serverın versiyonunu nerde yazar bir de bu adamlar neden salak gibi 1.01 çıkartıp sora 1.00 a geri dönün dediler daha 2-3 hafta önce çıkmış fps ye neden patch yaparsın ki bir dünya da demosu test edildi flm...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Azmodai, 09 Temmuz 2005 13:07 tarihinde demiş ki: EA den aciklama geldi 1.0 'a geri donmemizi istedi. gerçekmi bu şakamı[signature][hline]shinsetsu desu..
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gerçek :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Öne çıkan mesajlar