Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 2

arcane

Öne çıkan mesajlar

said:
DukeLag, 04 Temmuz 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
ben de şöyle bi sorun var. No key serverları buluyorum. Tıklıyorum yada join diyorum. joining server diyor. yaklaşık 5 saniye sonra multiplayer ekranına geri dönüyor, ancak kilitlenme olmuyor. yani refresh yapabiliyorum. bi de mini image kullandığımda oyunun muli ekranına girersem anında kilitliyor. multi ekranında işlem yapmam için mini imageı iptal etmem gerekti. benzer şeylerle karşılaşan var mı?

bende multiyi açınca direk 3-5 server bulup kitliyor. bende multiye girmeden lan kablosunu çıkarıyorum sonra takıyorum =)[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!!
Sosyal ağlarda paylaş

Birde oyunun müzikleri ve şu mediclerin resleme olayı hoşuma gitmedi benim.
Adamı vuruyorsun kevgire dönüyor daha sonra herifin biri gelip elektrik veriyor sonra adam allah ne verdiyse koşmaya başlıyor.[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 05 Temmuz 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
bi de utanmazlar 2 tane menü şarkısı koymuşlar. çin-us map'lerinde bi çin havası, mec-us maçlarında da başka bir müzik var. menü de de aynı müzik var hatta. nası tembellik.

ne rahatsız insanlar var ya :) menuyu öyle yapan mantık kesin ordada haklıdır...:D[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd.
-screwww you guyssss i'm going hoomee.
eric the cartman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Esh, 06 Temmuz 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
ya bende bi problem war , boyle profilden giri$ yapiyoruz, connecting to acc. bolumune geciyor, ve oyle kaliyor =) ("2" donmeye devam ediyor gerci)

nadir olarak, hemen giriyor oyun bolumune.

yani boyle bi sorunla kar$ila$an war mi?

bu sorunla karşılaşan ve şikayetçi olan birsürü insan var yeni patchde düzelecek diyorlar[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Esh, 06 Temmuz 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
ya bende bi problem war , boyle profilden giri$ yapiyoruz, connecting to acc. bolumune geciyor, ve oyle kaliyor =) ("2" donmeye devam ediyor gerci)

nadir olarak, hemen giriyor oyun bolumune.

yani boyle bi sorunla kar$ila$an war mi?

Eğer firewall kullanıyorsa öyle oluyor.Kapatmayi dene.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu yukledim normal çalısıyodu patch i yukledim oyuna giriyo sora masaustune geri atıyo sorun nedir fikri olan varmı ??[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...