DukeLag Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 şööyle bi beach boys çalsa helicopterde falan... şu Full Metal Jacket'daki gunnerı hatırlıyo musunuz? Helicopterde süperdi adam yaaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: DukeLag, 04 Temmuz 2005 23:35 tarihinde demiş ki: ben de şöyle bi sorun var. No key serverları buluyorum. Tıklıyorum yada join diyorum. joining server diyor. yaklaşık 5 saniye sonra multiplayer ekranına geri dönüyor, ancak kilitlenme olmuyor. yani refresh yapabiliyorum. bi de mini image kullandığımda oyunun muli ekranına girersem anında kilitliyor. multi ekranında işlem yapmam için mini imageı iptal etmem gerekti. benzer şeylerle karşılaşan var mı? bende multiyi açınca direk 3-5 server bulup kitliyor. bende multiye girmeden lan kablosunu çıkarıyorum sonra takıyorum =)[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Birde oyunun müzikleri ve şu mediclerin resleme olayı hoşuma gitmedi benim. Adamı vuruyorsun kevgire dönüyor daha sonra herifin biri gelip elektrik veriyor sonra adam allah ne verdiyse koşmaya başlıyor.[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Mirage, 05 Temmuz 2005 00:47 tarihinde demiş ki: bi de utanmazlar 2 tane menü şarkısı koymuşlar. çin-us map'lerinde bi çin havası, mec-us maçlarında da başka bir müzik var. menü de de aynı müzik var hatta. nası tembellik. ne rahatsız insanlar var ya :) menuyu öyle yapan mantık kesin ordada haklıdır...:D[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 böyle ayrı gayrı oynamayalım herkes oynadığı saatleri-nickini yazsında beraber squad yaparız genelde 85.214.16.250 serverında oynuyorum nickim Nystal[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bende ordan giriorum.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 (pzt veya cuma gunu elimde olur) bende var azmodayi abi.[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bende weblebiden sipariş werdim orjinalı bu arada oyundaki nick 1ReDDoG1(anca bu kullanılmamış:D)[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DukeLag Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hala demo oynuyorum. çok zevkli yaaw. param biriksin direk ben de aıyorum. squad oyunu oynanmadan diğer oyunlardan pek bir farkı yok. ama squata kasan 3-4 kişi olsanız bile, tadından yenmiyor bu oyun yaaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Weblebi'den söyleyeceğinize 75 milyona Bimeks'lerden alın bence. Yakında zaten www.bf42tr.com ve mix.gen.tr türk serverları açılır. Hep beraber 10-60 ping arası oralarda oynarız inşallah.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 mix server açtı ztn[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroiz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 peki mix'in ipsine ne yazıcaz tam olarak? cnk ben denedim baglanmadı da.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Esh, 06 Temmuz 2005 13:13 tarihinde demiş ki: ya bende bi problem war , boyle profilden giri$ yapiyoruz, connecting to acc. bolumune geciyor, ve oyle kaliyor =) ("2" donmeye devam ediyor gerci) nadir olarak, hemen giriyor oyun bolumune. yani boyle bi sorunla kar$ila$an war mi? bu sorunla karşılaşan ve şikayetçi olan birsürü insan var yeni patchde düzelecek diyorlar[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sabredin ya dvd gelmedi daha,sonra squadsiz kalmayayim :)[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 159.153.238.200 de oynuyorum güzel bi server ping 200 230 arası...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Azmodai, 06 Temmuz 2005 16:58 tarihinde demiş ki: official ranked serverda oynayacak adam varsa pm falan atsin veya yeni konu acalim. organize olalim yaw. benim sipariş gelince bende gelirim. @dex apache nin verdii serverda 150-170 oluo ping(256 adsl)[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Esh, 06 Temmuz 2005 13:13 tarihinde demiş ki: ya bende bi problem war , boyle profilden giri$ yapiyoruz, connecting to acc. bolumune geciyor, ve oyle kaliyor =) ("2" donmeye devam ediyor gerci) nadir olarak, hemen giriyor oyun bolumune. yani boyle bi sorunla kar$ila$an war mi? Eğer firewall kullanıyorsa öyle oluyor.Kapatmayi dene.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 85.214.16.250[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kapalı ama[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 212.32.238.150 yi deneyin[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yeni patch 1.01 çıktı server ekranında kilitlenme ve performans artışı sağlıyormuş[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 oyunu yukledim normal çalısıyodu patch i yukledim oyuna giriyo sora masaustune geri atıyo sorun nedir fikri olan varmı ??[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 patch korsanların çalışmasını önlüyor deamon kullan[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 75ytl normal fiyatı.Kadiköy Bimekste adama bf42tr üyesiyim derseniz(olmasanız bile)70ytl.Yarın alıyım dalıyım düşük pingle ranked serverlara.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 weblebide 89ytl bimeks ve toyzz shopta 75ytl[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar