Pentotal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Statslara girebilmek icin illa ki orjinal gerekmiyor degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 gerekio.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 login serverları uçtu.. ea bir düze çıkaramadı $u oyunu[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 geldi yine gitti falan filan[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben ingiliz bir klan'a girdim, 12 v 12 mac yaptik dun gece cok zevkliydi ya. 3 squad'a ayrildik ve ventrillo ile koordine olduk, baya eglenceliydi.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 of bütün gün çalış ödev yap, gece bir gireyim dedim login olamıyorum :([signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben profili sildim oldu ama bu seferde statlarım gitmiş bi kaç defa olmuştu silmiştim bu sefer statlarım sıfırlanmış...:([signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 login olmuyor hala of[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben yukardaki mesajı attıktan sonra 10 dk bekledim, gittim başka bi odaya, döndüğümde girmişti.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 $u andada normal zaten[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mathan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu oyunu nerden bulabilirim yaww?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bimeks, d&r, weblebi.com .[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 EA stat sisteminide kapattı,yılların EA si bir oyunla bu kadar rezil edebilirdi kendini.çok istikrarsız gidiyorlar.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 halen gelmedi sendit.com dan oyunum,millet teroristlik yapiyor diye biz oyunumuzu alamiyoruz,sisteme bak.[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 nasi stat sistemini kapatti ya?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 nası kapatır abi ben onun için aldım orjinal hayret bişi[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 dün accountların bulunduğu servera saldırı yapılmış onun için statlar yokolmuş bugün girdiğimde düzeldi[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 korkuttun yaaa[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Sonunda buglı 1.01 versionu için 1.02 patchi çıktı. v1.02[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 EA and Digital Illusions Announce Development of Battlefield 2: Special Forces Expansion Pack Award-Winning Battlefield 2 for the PC Expands to Include Covert Ops REDWOOD CITY, Calif.--July 14, 2005--Get ready for all out war with special forces ... Electronic Arts (Nasdaq:ERTS - News) and Digital Illusions today announced that development is underway on the expansion pack for the award-winning Battlefield 2(TM) PC game. Powered by the Battlefield 2 game engine, Battlefield 2: Special Forces(TM) brings the intensity and excitement of its predecessors into the realm of covert ops with the latest, most technologically advanced vehicles and weapons systems available to man. In Battlefield 2: Special Forces, players will choose to fight as one of 6 different Special Forces soldiers -- Navy SEALs, British SAS, Russian Spetznas, MEC Special Forces, Rebel groups and insurgents. Armed with the latest Special Forces weaponry, players can take control of any of the game's 10 new vehicles to engage in major conflicts with up to 64 players. Additionally, persistent character growth allows players to continue to rise through the ranks. Battlefield 2: Special Forces takes the intensity and quality of Battlefield 2 behind the scenes of news headlines, showcasing the most elite and deadly forces in the modern military world. Using accurate Special Forces weapons, gadgets, and vehicles, these covert armies battle to control key military and strategic locations. Developed by Digital Illusions Canada, Battlefield 2: Special Forces will be available fall 2005 for the PC. Battlefield 2: Special Forces requires Battlefield 2 in order to play. For more information about Battlefield 2: Special Forces or any other title in the Battlefield franchise, please visit http://battlefield.ea.com[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben patch i yukledimde geri uninstall etme sansım varmı oyunu slmeden ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itblood Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Merhaba. 2sorum var. 1) Ben patch 1.02yi yukledim. oyun calismamaya basladi. bu batteFda da csdeki gibi, patchleri siraylami yuklemek gerekiyor? biliyor musunuz? oyun korsan. patch yukleyeceksem, 1.01i once, sonra 1,02yi mi yuklemeliyim? 2)asus extreme AX800 XT 256mb ekran kartim var. multi oynarken, zaman zaman oyundan atiyor. bunun sebebi ne olabilir? ekran kartimla alakali olabilir mi? vakit ayirip da cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurler. araniza hosgeldim. msn, [email protected] okan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Herkese selamlar bugün oynarken aklıma geldi singleplayer'da haritaların 32 ve 64 kişilik olanlarıyla herhangibir şekilde oynama imkanımız yokmu?Cevaplarsanız sevinirim.[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hayır yok.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 2.0 ghz 256 mb ram 64 mb grafik kartında oyun hiçbi şekilde çalışmaz dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar