desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 13.savaşçıda herkesin aynı tasa sümkürüp tükürdüğü ve tasın en son olarak michael clooney'e geliği sahne[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 the devils advocate al pacino ile keanu reeves arasındaki son diyalogun tamamı ama özellikle r: Satan? p: Call me dad. p: Look, but don't touch.Touch, but do not taste. Taste, but do not eat..God is a fuckin sadist!He is sitting there, laughing his ass off. Me? I'm a humanist.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 alpacinonun en sondaki kafayı yeme sahnesi de ayrı bi süperdir ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 scary movie -i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: fkelesh, 24 Ağustos 2005 17:20 tarihinde demiş ki: MATRIX trinity nin dodge that dedigi sahne dodge that ajan dumur olur... sanırım ajan ın kafasına silah dayadığı sahneyi diyorsun ama orada şunu demiyor muydu : 'Touch This!' [Bu mesaj Maxen tarafından 02 Eylül 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Gemide - Serdar Akar Replik sahibi : Erkan Can "sen öyle san, sen öyle san, pezevengi öldür biiiir cinayet , kızı al ikiii adam kaçırma, kızı en az iki kişi s.k üçç ırza tecavüz, her gece esrara takıl nerden baksan dört içicilik, heriflerin cebinden paralari al beşşş gasp, bütün bu b.kları yedikten sonra, polislerin suratina bakıp, kusura bakmayın abiler bütün bunlar kazayla oldu diyemezsin...adamın g.tünden kan alırlar kamil kan...."[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Star Wars Episode III de Vader'ın bütün trade federation'ı kestikten sora arkasına dönüp attığı bakışı. Malena da filmin sonunda Malenanın dökülenleri topladıktan çocuğa "Thank you for your help" demesi. Return of the King Genişletilmiş Version da Aragornun Sauronun ağzını öldürüşü. Forrest Gumpta Forrestın Jennynin mezarındaki konuşması. Hayatımda sadece bir filmin bir sahnesinde ağladım o da bu sahnedir. Pianist de adamın son yemeği olan konservenin yere düşüp yavaşca yuvarlanarak alman komutanın ayaklarının dibine gelmesi Matrixde neo ve trinity binaya girerler neo güvenlik aletinden geçince alet öter. güvenlik eleamnı başalr üstünüzdeki metal eyaları ... çıkarın diye.Neo çeketin yanlarını açar.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Kingdom Of Heaven Balian of Ibelin: What is Jerusalem worth? Saladin: Nothing. [walks away] Saladin: Everything![signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 THE O.C ryanla marissa öpüşür o sırada marissa ryana marissa-seni seviyorum der ryan biraz durakladıktan sonra ryan-teşşekkür ederim der marissa şaşkın bi halde marissa-bişey deil der ve arabasıyla ayrılır.mutlaka seyredilmesi gerekilen bi sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aslında film deil ama neyse buda güzel bi sahnedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: NoS, 05 Eylül 2005 14:08 tarihinde demiş ki: THE O.C ryanla marissa öpüşür o sırada marissa ryana marissa-seni seviyorum der ryan biraz durakladıktan sonra ryan-teşşekkür ederim der marissa şaşkın bi halde marissa-bişey deil der ve arabasıyla ayrılır.mutlaka seyredilmesi gerekilen bi sahne Evet evet bayılıyorum o sahneye her izlediğimde gülüyorum.. hehe Kingdom of Heaven da demirhanenin üst tahtalarından birinde yazan yazı da mükemmel ve unutulmaz bir söz bence 'What man is a man who doesnt try to make the world he lives better'[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 İnşaat - 29 yaşındayım AMELEYİM[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ring 2 Samaranın yokolus sahnesi bide gene banyoda suların tersine aktıgı sahne[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Crash her saniyesi[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kurtlar wadisi pala: -yalnızca ölüler görür...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Fight Club +Sadece Herşeyi Kaybettikten Sonra Özgür Kalabiliriz!!! +"Birşeyi istiyorsan sorman,yeterli sadece sor " +insan yağlarından sabun yapma sahnesi(replikleri) +Biz tanrının ortanca çocuklarıyız. +Biz kadınlar tarafından yetiiştirilmiş bir nesiliz ihtiyacımız olan şeyin bi kadın olduğunu sanmıyorum .. Not:Tyler Durden, Jack ile uçakta karşılaşmadan önce 6 defa görünüyor.dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Fight Club 2 defa tam ekran penis gözükmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 trainspotting__________ renton iğneyi çakar ve lou reed gibi süper bi insanla birlikte just a perfect day girer ortama.resmen hissedersiniz iğneyi kolunuzda mükemmellll!!!!!!!!!!![signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya söylemezsem ölürüm .dead i izleyemedimmm .korktum.ohh bee[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Chuck Norris'in Bir Filmi... Elemanın Tekinin Norrise Vurduktan Sonra Hafif Yana Dönmüş Suratını Adam Ceviren Norrisin Unutulmaz Lafı.. -Öyle Vurulmaz Böyle Vurulur Dedikten Sonra Arabaya Uçan Adamın Yarı İnsan Yarı Kaporta Olmas...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: ginaly, 26 Ekim 2005 19:09 tarihinde demiş ki: kurtlar wadisi pala: -yalnızca ölüler görür... sadece ölüler görür[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Lord of The Rings - The Fellowship of the Ring Tam olarak deil ama anlam olarak yazıorum; Frodo - Gollumu öldürmeliydi bilbo fırsatı varken ! Gandalf - Nice canlar vardır ölümü hakeden, nice ölüler de vardır yaşamı hakeden.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yazıldımı bilmiyorum. hepsini okumaya cok üsendim.. ama yazmassam icimde kalir ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND Joel Baris hafizasini sildirmekten vazgecmistir fakat engel olamamaktadir. Kacis planlari ise yaramayinca Su sozu soyler Barish: Ne yapacagiz? Clementine : Tadını çıkaracağız.. bu sahne resmen donup kalmama yol acmisti izlerken.. gozlerim doldu.. süperdi tek kelimeyle..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Clint Eastwood: - Ne istedigini iyi bil..! serserii !! - 48lik bir magnum gibisi yoktur.. =))))[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ve adını hatirlayamadigim bir türk filmi.. Sadri Alışık, Filiz Akın,Ajda Pekkan falan oynuyordu.. Konu genel olarak hayatta hiç bir zaman bi işi başaramayan fakir Sadri Alışık tabiri caizse hep hayata karşı ofsayta düşmektedir.Osman olan adı Ofsayt Osman olarak bilinmektedir artık herkesce..Bir gun 2 zengin is adami iddaya girerler ve yuklu miktar parayi Ofsayt Osman'a verirler.Anlasma imzalanir.Anlasmaya gore eger 30 gun doldugunda bu para hic eksilmeden duruyorsa para Osman'in olacaktir.Sayet Osman paranin bir kurusuna bile dokunursa hapise girmeyi kabul etmistir.30. gün Ofsayt Osman butun parayi bir hasta cocugun tedavisi icin cocugun ailesine verir. Is adamlari parayi sordugunda harcadim der ve mahkemeye cikar.Iste film tarihinin en guzel sahnelerinden biride burada gerceklesir Hakime parayi nasil harcadigini anlatan Osman aglayarak ; "bu da mi ofsayt hakimim, soyle bana, bu da mi gol degil?" Hakim: "gol be.. gol.." der ve iddiaya gore bu sahne cekildigi sirasinda Sadri Alisik sergiledigi performansla produksyon ekibini yonetmenleri dahi salya sümük aglatir.. of olsada izlesem be..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar