Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roswell nedir?


OutTrader

Öne çıkan mesajlar

Roswell'i bazilariniz cnbc-e'de izlemiş olabilir [1 ve 2inci seasonlar verilmişti],forumlarda yaptigim aramalardan bastan sona izlemis olan pek kisi olmadiğini gördüm biraz bilgilendireyim dedim sizi.

Roswell Amerika'nın pasifik kıyısında küçük bir kasabadir 1947 yilina kadar adi pek duyulmamiş bu kasaba 1947 yılında "UFO düştü buraya!!!" haberleri ile calkalanmis ve bir anda ünlenmiştir.Tabiki Amerikan hükümeti bu olayi örtbas etmiş ve olay "hava balonu" diye millete yutturulmuştur.Bunlara rağmen Roswell dünya'nın UFO başkenti olmuştur.

Aslinda olaylar çok farklidir, uzay gemisi bir amaç ile dünyaya gelmiş ve kazara roswelle düşmüştür.Uzay gemisi çok önemli bir şey taşımaktadir - "The Royal Four".Uzaylilarin büyük uğraşlari sonucu "The Royal Four" saklanmiş fakat uzay gemisi hükümetin eline geçmiştir.

"The Royal Four"un olayini ise apayridir, kendi gezegenlerinde kraliyet ailesinin üyeleri olan bu kişilerin "özleri" ve insan DNAsı kariştirilmis vede "The Royal Four"un klonlari yapilmistir.Bu kolanlar özel kozalarin içinde 40 yil kadar beklemiş ve zamani gelince 6 yaşinda çocuklar olarak kozalardan çıkmışlardir.Çocuklardan 2ini bir aile evlat edinirken, birisi kaybolmuş[kozadan çıkamamiş] bir digeride uyduruk bi adamin yanında yaşamaya başlamistir.Bu klonlar iclerinde "The Royal Four"u taşisada dunyada gecirdikleri zamanda başka karakterler elde etmiş ve "dünyali" olmuşlardir.

"The Royal Four"daki kişilere uzayli değilde "hybrid"[karismis oldugu icin] deniyor.Her hybridin bazi güçleri var bu güçleri vücudlarindaki "öz"leri yardimi ile insan kapasitesini kullanarak elde ediyorlar.Aslında buna "güç" demek cok dogru ;çünkü nerdeyse "force" ile aynı sey nerdeyse!

Güçleri ile maddelerin moleküler yapisini degistirebiliyorlar,başkalarini iyileştirebiliyorlar,baskasının rüyasina karabasan olarak giriyorlar[ehehe şaka şaka sadece rüyasina giriyor!],başkasinin bir anligina başka seyler gormesini sagliyor fln fistan..

Konusu baya saglam dizinin ne yazikki herhangi bir kanal göstermiyor.Ondan netten indirmek zorundasiniz e-mule'de cok kaliteli[400mb] olanlar var kaZaada 100 mb olanlar bulabilirsiniz.Herkese tavsiye ediyorum özellikle starwars star trek izleyicileri yada buffy angel izleyicileri hoslanacaktir.

[not:dizi baya duygusal ema sanada oneriyorum cok agladım izlerken ühühühü]

başka bi dizide buluşmak üzre[hline]Mors certa et hora certa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel başlayıp sonra ilişkilerin boku çıkıp dawson's creek e dönen bir dizi

bu arada bütün senaryoyu anlatmışsıninsan yazar başına..
hadi ben izledim de bu yazdıkların dizide x bölüm sonrası ortaya çıkıyor, izlemeyenler için kötü[hline]-God! Guys are all the same...
-What? Responsible?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...