Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[EU2-Multi] Paticik Campaign icin Geyik ve Tartisma Forumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende oynarım[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Mesaj tarihi:
Ben projemi bi kolaylıyım
Halledicez bi sekilde[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
sorun?!ben hazırım,oyunumu çektim,hangi yamaları yapacağımızı felan bilmiyorum,bekliyorum.Sonra bide sürüm uyumsuzluğu ile uğraşmayalım.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..
Mesaj tarihi:
toparlarız birşekilde

wand sen bunu birşekilde temin et.

Artık nasıl edeceksen :)

Sonra haberleşelim.

icq açmıyorum bayağıdır ondan msnini yolla bana özelden gimliyle paylaşayım[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler eu2yi edindim. 1.09 patchi de kurdum oynuyorum, mesudum hehe.

yaklasik bi hafta daha tatildeyim, istiosaniz multi cevirelim. host olurum, 10mbit baglanti var.[signature][hline]
this is where it ends, this is where i will draw the line.
Mesaj tarihi:
BEYLER ALOHA

şu oyunu router modemle oynamaya kasan var mıdır?

oyunun tcp/udp portlarını bi doğru düzgün öğrenemedim.

biri biliyorsa bana ne portunu nasıl neden niçin açmam gerektiğini açıklasın plskenkok[signature][hline]ben BombaciMulayim
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ne kadar eski bir konu up'lanmış. ama dikkatimi çekti ne kadar çok seveni var. dayanamayıp oyunun adını arattım sslerine baktım riske benziyor.. eğer hala oynayan varsa bende oynamak isterim orj oyunmu alıcaz dl linki varmı? bu soru daha öncede sorulmuş ama
linkler kaybolmuş yardımcı olursanız sevinirim..
Mesaj tarihi:
orjinale gerek yok sanırım,download linki verilmiş olmalı.verilmediysede emule,razorback2 de rahatça bulabilirsin.
bu arada normal,modsuz mu oynayacağız.agceep eklentisiyle falan oynasak daha iyi olmaz mı?
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...