Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[EU2-Multi] Paticik Campaign icin Geyik ve Tartisma Forumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1.08 official patch ve son beta patchi kullanacağız zannedersem. Senaryo olarak ise Peter'ın 1520 senaryosu galiba. Tam bilmiyorum, Gimli'ye sormak lazım.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Mesaj tarihi:
1520 senaryosunu tercih etmemizin nedeni ülkelerin birbirlerine göre daha dengeli olmaları. Mesela 1520 senaryosunda neredeyse tüm ülkeler trade tech'te 3. seviye olduklarından monopoli kurabiliyorlar. Diğer senaryolarda ise bunlar sadece belirli bazı ülkelerde olduklarından oyun dengesiz gelişebiliyor. Ülkeler birbirlerine daha yakın olsun diye 1520'yi tercih ediyoruz ama gerekirse başka senaryolar da oynayabiliriz.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Senaryoyu çektim de bazı hatalar var, mesela Osmanlı kültüründen slavı alıp yerine kürt koymuşlar ve Azerbaycan ve Dağıstan'ı kürt yapmışlar ayrıyeten Mugallara Semerkant'ı vermişler şimdilik bunlar gözüme çarptı.
Mesaj tarihi:
gün verin baslayalım
ben boş boş oturuyorum

1520 senaryosunu kullanıcaz büyük ihtimalle. Major ülkelerin nooblar tarafından seçilmemesi şart. Bu yüzden bu ülkeleri biz aramızda paylaştırıcaz. Oynayacaklar simdi adlarını yazsınlar tekrar. Ben listeyi oluşturayım.

Simdilik kesin olanlar:

1- Gimli
2- Napoleon
3- Golge-i Kahn
4- Azmodai
5- Liquid[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Hadi beyler oynayacaklar ses versin, ben yarın akşam saat 21.00'da başlayalım derim.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
herkes finallerinden kurtulunca bir haberleşelim ve efsane olmadan bu eu2 seansı gerçekleştirelim :D[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...

[Bu mesaj mexinth tarafından 11 Haziran 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
orjinal province.csv dosyamda bir hatayı düzeltmem lazım, birisi peter's 1520 senaryosunda oyuna özbekler olarak başlayıp sahip oldukları bölgelerin yerel kültürünü yazabilir mi buraya?
Mesaj tarihi:
bu aksam herkese uyuyormu dıye sordunuzmu ? patıde cok nadır bu aksam oynuyoz hade dıye oyun acılır kaldıkıne aylar once planalnan oyunalr bıle gunu geldıgınde oynanmayıp satılabılır alısın buna eheuehu[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
Ben de bi degisiklik olmazsa Rusyayi alirim
Azmo büyük ihtimal ingiltere olacak[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
  • Yeni Oluştur...