Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[EU2-Multi] Paticik Campaign icin Geyik ve Tartisma Forumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunun kopması sadece extremely fastte oynandığında oldu, Gimli ile very fastte gayet güzel oynadık ve 1700'ü gördük.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Mesaj tarihi:
256 Kablonet kullanıyorum ve Fast bile yapsak hızı oyuna bağlanan saçmalıyor. 1.2'de de durum aynı 1.0'da da aynıydı. Bir şeyi mi yanlış yapıyoruz derdim ama hızı Normal'den yukarıya çıkarmazsak hiç bir problem olmuyor.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
HoI2'nin en son yaması 1.2

Multiplayer olayında herhangi bir iyileştirme göremedim hız açısından.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
Europadan bahsediyordum ben zaten
Hoi den çok ümitli deilim. Eu2 nin son betaları gayet geliştirdi multi motorunu[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
europa bende varım hemen kuriyim neler çekmem gerekli onuda bi yere yazsanız son patchleride çekiyim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
19 hazıranı beklıcez galıba bu gıdısle OSS cıler de gelır o zaman cumbur cemaat oynarız
azmo en guzelı gene bı yedek lıstesı fılan cıkart sen cunkı oynıcam dıyenlerın yuzde 60 ı satıcak oyun oynamaya gelınce :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
BİTTİİİ OKULUM Bİ TTTTİİİİ...heh

europa mı istiosunuz
gelin[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Ben bu konunun benzerini AVATURK'e acmistim. EU bulamadim hala ama HoI1 ve 2 de multi yapmak icin olurum! ÖMden ulasirsaniz bana sevinirim.[signature][hline]Why can't we not be sober?
Mesaj tarihi:
Eğer Gimli organize etmeyi kabul ediyorsa bize müsait zamanını bildirsin ve katılmak isteyenler beyanda bulunsun ülke seçimini falan ayarlayalım. Bildiğim kadarıyla en son versiyon 1.08b. AGCEEP falan kullanıyor musunuz yoksa oyunun orjinal halini mi oynuyorsunuz?
Mesaj tarihi:
10 haziranda başlayalım derim uyar mı?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros, 05 Haziran 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
sanırım bana fazla ağır geldi bu oyun
gıcık olduğum tek mevzu var zamanın istediğim oranda hızlanmaması
zaten türkiye gibi bi nation seçersek ve ic basmaya kalkarsak yandık zaten heh

demiştim bi ara kimse takmamış
zaten yeterince ilgili diilim bi cvp şey ediversenizde cahillikten kurtulsam eksiim varmı nedir ne diildir dierekten[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Aha ben
  • Yeni Oluştur...