Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle yazılımı olur

Dome

Öne çıkan mesajlar

lise 1 ve 3 tarih hocam ya.. süperdi, 150 sayfadan sınav yapardı adam ama 150 sayfayı roman gibi okur, deneme ölçme biçme sorularını yaparsan kitaptan 80-100 arası değişirdi notun... Tarihi sevmeme neden olan adam, tüm tarih hocalari öyle olsa keşke.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim sevgili hocamız tarih derslerini çok zevkli bir şekilde uygulamalı anlatırdı.Kendsine teşekkür etmem lazım.Zaten BAL'daki Zayittin Diri efsanedir :) .Adam size baştan sona bütün kitabı sorar hiç çalışmasanız da 60 civarı alırsınız tabii çalışırsanız daha fazla.Ama adam dersi anlatırken kafanıza tam anlamıyla sokuyor.O yüzden dersi dinleyen birinin dersten kalması gibi bir sorun olmuyor.

Dersten bir enstantane ;

Hoca anlatıyor;

Timur'un ordularıyla devasa filleriyle boğuşan Osmanlı ordusu perişan durumdaydı , padişahın danışmanları ona kaçması gerektiğini söylüyorlardı...Fakat Beyazid oğullarıyla vedalaşıp onları yolladıktan sonra yanındaki cengaverleriyle Timura son bir ümitsiz saldırıya kalktı.Beyazıd atını dört nala yıldırım gibi sürüyordu...Düşmanları atının nalları altında eziliyordu.Fakat tam Timura yaklaşırken atıın ayağı şu öğretmen masası kadar taşa takıldı ve Beyazid kan revan içinde yuvarlandı atından...

Şimdi böyle bir dersi kim nasıl unutabilir ki.Hocana söyle dersi böyle heyecanlı anlatsın(bir de bizim hoca efekt verirdi ve hareketlerle anlatırdı :) )Sonra da ne sorarsa sorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 02 Ocak 2006 00:25 tarihinde demiş ki:

@burninglife, calismadan 100 ve 97 aliyosan ve sizin okulda zor soruylarsa bu iste bi terslik vardir. ya sen sozel ogrencisisindir, asmis bi beynin falan vardir; yaparsin tabi... ama bu iki kosulda da, duruma pek bi katkin olmuyo... yani ikisinde de bu sadece seni baglayan seyler. e sen tutup birilerinin yardim istedigi konuda ben 100-97 aliyorum hem de hic calismadan diyebiliyosan bu kosullarda, bu hava atmak diil de nedir? bu mu yani istedigin; insanlarin gelip aa asmissin sen demesi mi? oyle olmamasini umit ediyorum ama geriye bi sey kalmiyo... ha sen ezberleme asamasini calisma olarak saymiyosan... bilmiyorum, bi terslik var ortada ama nerde cok merak ettim simdi, anlat sirrini da anlayalim nerdeymis hata..

arkadaşım 1 kere mesajımı düzgün okumanı rica ediyorum..ben ''hiç çalışmadan'' diye bir ifade kullanmadım...benim dediim sınavdan 1 gün önce çalışıp iyi bi not alabiliyorum..Peki neden alabiliyorum çünkü tarih bir ezber dersi en azından bizim eğitim sistemiizde bu böyle..ben de sınavdan bir gün önce oturup ezberleyip 95-100 arası alabiliyorum dedim.bunu niye söledim peki tarih dersinin zor olmadıını sadece ezberlemek gerektiini sınavdan önce bi kere bile çalışsan yazılıda başarılı olabileceğini belirtmek için söledm..ama şunu da söliim sadece yazılıda başırılı olursun gene unutursun benim gibi bi gün önceden ezberleyip girersen.yani notun ii olur ama sana bi faydası olmaz çalışmanın..
benim burda hava atmak gibi bi düşüncem niye olsun ki yani..lütfen böyle saçma fikirlrer kapılmayalım
son olarak da lise tarih dersinde konular bellidir yani sonuçta hoca bunların dışına çıkamaz.sen konuyu bildikten(ezberledikten) sora sana istedii soruyu sorsun yaparsın..kitap belli konu belli yapılmayacak başarılmayacak bir durum göremiyorum ben ortada ..çalıştıktan sonra herşey olur[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
Sosyal ağlarda paylaş

Kim yazmısla kimin adına yasılmıs soruları mantıklı hatırladıgım kadarıyla zati yazan yazılan kisiler han veziri han hankardesiydi tonyukuk mu birinin adı öle biseydi. de kim bulmus kim okumus yok arkelojide calsıan işcilerin adları katırın adı neydi diye sormamıs iyiki[signature][hline]:))) !!!
G3NK-Peryton
........................
Sosyal ağlarda paylaş

o da bişey mi be.
biz bir analitik sınavı olduk okulun en iyi sınıfıyız herkesin ortalama 4,5 üstünde ve fen lisesiyiz ama en yüksk not 40 mı ne altın madalyalı matematik olmpiyatçılarımız olduu halde sınıfta...[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Sosyal ağlarda paylaş

tarih final sorularımız:
1-) Fransız ihtilalinin
a) sonuçları
b) bizi etkileyen sonuçları
2-)1920 li yıllarda ermenilerle olan ilişkiler, gümrü antlaşması, önemi ve sonucu.
3-)Amasya genelgesi, önemi
4-)Ankara antlaşması, önemi, sonuçları
5-)Misak-ı milli madeleri, önemi
(tarihleriyle birlikte)[signature][hline]Boo, are you happy now?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...