Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 inci cd kırılmış ve bende...

Densiz

Öne çıkan mesajlar

Merhaba

Arkadaşlar 1 inci cd kırılmış ve elimde eskiden kalma US server ının cd leri var. Bunu kurup avrupa serverında nasıl oynayabilirim.

Yada avrupa serverının cd1 ini nereden download edebilirim.[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..
konuşmanın geçtiği topic
Sosyal ağlarda paylaş

Cd kutusunu açtım cd 1/4 kırılmış
bildiğimiz kırılmış yani. Kesilmiş gibi daha nasıl tarif edem :P[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..
konuşmanın geçtiği topic
Sosyal ağlarda paylaş

valla geçmiş olsun. arama yap ya da 2-3 sayfa öncelere bak son 1-2 gün içinde us'i eu yapma olayı felan konuşuldu. orda işine yarar bilgi olması lazım. ya da istersen benim 5+ gblik wow dosyasını verim direkt 1.9 kurulu :P :S[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...

[Bu mesaj muzcu tarafından 04 Ocak 2006 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aşağıdaki gibi bir şey buldum.
Şimdi PAtchlerin hepsini US olarakmı yapacam.?
Ya sonradan gelen patchlerde ne olacak. Yeniden eski haline getirip US patchlerini yapıp sonra EU yamı geçecem. Aşağıdaki yöntem çalışıyor mu ?

....Update leri US olarak yapacaksin.Butun updateler bittikten sonra.x:xxxxxWorld of Warcraft klasorunun icindeki realmlist.wtf dosyasini notepad ile acip icindeki set realm us.xxxxxxxxxxx yazisini ,set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com ile degistirip oyuna login olabilirsin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...