Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni patch ve addon

kcayk

Öne çıkan mesajlar

şimdilik addon ekranında load out of date i işaretleyerek çalıştırabilirsiniz, bi ton mod varken bunu seçtim hiçbiri sorun çıkarmadan çalışıyor dünkü gibi[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nellus, 04 Ocak 2006 15:52 tarihinde demiş ki:
ct mod ıcın www.ctmod.net'e kullandıgınız addonları ınderebılırsınız hem bu arada ct_raidassitin 1.5 versıyonunu da ındırmıs olursunuz ..

aynen katılıyorum.addon konusunda ctmod en iisi ve bilgisayarı zorlamayanı.fps i en yuksek derecede tutmak istiyorsan ctmod ftw.
bu arada insomniax ı bilirsiniz (barlar falan isteginiz yere cekiliyor boyutları degistiriliyor falan filan) aynısını ctmod un bar options kısmından yapıp istediginiz gorselligi verebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu populer AddOn siteleri hala açmadılar kendilerini; WorldofWar, Curse-Gaming falan. Sağdan soldan bulmaya çalışıyorum; ama nafile..

Neyse, eğer elinde Range Helper, Feed Pet, Soren's Hunter Timers, Smart Pet, Classviewer ve Cooldown Count AddOn linkleri olan varsa; buraya yazabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler..

Edik: Veya şuan çalışan ve geniş bir arşive sahip olan AddOn sitesi biliyorsanız, onuda verebilirsiniz :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Mutation Team--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

For the Horde!!

[Bu mesaj obaaa tarafından 04 Ocak 2006 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...