kcayk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 simdi bu patch icin bide addon lazm ctmod un 1.9 versionuna uygun versionu varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende sabahtan beri uğraşıyom giremedim napcam ya nasıl yapcam[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 şimdilik addon ekranında load out of date i işaretleyerek çalıştırabilirsiniz, bi ton mod varken bunu seçtim hiçbiri sorun çıkarmadan çalışıyor dünkü gibi[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 benim addonları ben 1.7 de yüklemiştim hala çalışıo :D[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 titan bar 100 lerce hata verıyor[signature][hline]Burning Legion - Undead Mage Tolme/Rank 11 UO: Dr.Dre Eriador / Yumos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ct mod ıcın www.ctmod.net'e kullandıgınız addonları ınderebılırsınız hem bu arada ct_raidassitin 1.5 versıyonunu da ındırmıs olursunuz ..[signature][hline]Burning Legion:Ferr,LvL 60 Warrior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: nellus, 04 Ocak 2006 15:52 tarihinde demiş ki: ct mod ıcın www.ctmod.net'e kullandıgınız addonları ınderebılırsınız hem bu arada ct_raidassitin 1.5 versıyonunu da ındırmıs olursunuz .. aynen katılıyorum.addon konusunda ctmod en iisi ve bilgisayarı zorlamayanı.fps i en yuksek derecede tutmak istiyorsan ctmod ftw. bu arada insomniax ı bilirsiniz (barlar falan isteginiz yere cekiliyor boyutları degistiriliyor falan filan) aynısını ctmod un bar options kısmından yapıp istediginiz gorselligi verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ha bu populer AddOn siteleri hala açmadılar kendilerini; WorldofWar, Curse-Gaming falan. Sağdan soldan bulmaya çalışıyorum; ama nafile.. Neyse, eğer elinde Range Helper, Feed Pet, Soren's Hunter Timers, Smart Pet, Classviewer ve Cooldown Count AddOn linkleri olan varsa; buraya yazabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.. Edik: Veya şuan çalışan ve geniş bir arşive sahip olan AddOn sitesi biliyorsanız, onuda verebilirsiniz :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Mutation Team-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul For the Horde!! [Bu mesaj obaaa tarafından 04 Ocak 2006 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yaw titan bar falan yasakmıs artık biri ole birseyler diyordu bu dorumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 değil! değildir..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Mutation Team-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul For the Horde!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Yasak Deılde Herseyde Hata Verıor Yenı Versıonunu Indırebılcegımız Bı Sıte Varmı Yada Cıktımı Yenı Versıon ?[signature][hline]Burnıng Legıon Lvl 60 Troll Warıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hehe bende eski modları kullanıyom yenisine de baktım ama pek bişeye benzemiyo[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 nasıl oluo annamadım. benim titanbar 1 kere hata vermedi :D ağustosda felan yüklemiştim. hatta temmuzun başında yükledim ilk. sonra ağustosda bi ara tekrar yüklemiştim. ama sorun çıkardığı için deil.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar