Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni patch ve addon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdilik addon ekranında load out of date i işaretleyerek çalıştırabilirsiniz, bi ton mod varken bunu seçtim hiçbiri sorun çıkarmadan çalışıyor dünkü gibi[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ct mod ıcın www.ctmod.net'e kullandıgınız addonları ınderebılırsınız hem bu arada ct_raidassitin 1.5 versıyonunu da ındırmıs olursunuz ..[signature][hline]Burning Legion:Ferr,LvL 60 Warrior..
Mesaj tarihi:
said:
nellus, 04 Ocak 2006 15:52 tarihinde demiş ki:
ct mod ıcın www.ctmod.net'e kullandıgınız addonları ınderebılırsınız hem bu arada ct_raidassitin 1.5 versıyonunu da ındırmıs olursunuz ..

aynen katılıyorum.addon konusunda ctmod en iisi ve bilgisayarı zorlamayanı.fps i en yuksek derecede tutmak istiyorsan ctmod ftw.
bu arada insomniax ı bilirsiniz (barlar falan isteginiz yere cekiliyor boyutları degistiriliyor falan filan) aynısını ctmod un bar options kısmından yapıp istediginiz gorselligi verebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
ha bu populer AddOn siteleri hala açmadılar kendilerini; WorldofWar, Curse-Gaming falan. Sağdan soldan bulmaya çalışıyorum; ama nafile..

Neyse, eğer elinde Range Helper, Feed Pet, Soren's Hunter Timers, Smart Pet, Classviewer ve Cooldown Count AddOn linkleri olan varsa; buraya yazabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler..

Edik: Veya şuan çalışan ve geniş bir arşive sahip olan AddOn sitesi biliyorsanız, onuda verebilirsiniz :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Mutation Team--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

For the Horde!!

[Bu mesaj obaaa tarafından 04 Ocak 2006 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yasak Deılde Herseyde Hata Verıor Yenı Versıonunu Indırebılcegımız Bı Sıte Varmı Yada Cıktımı Yenı Versıon ?[signature][hline]Burnıng Legıon
Lvl 60 Troll Warıor
Mesaj tarihi:
hehe bende eski modları kullanıyom yenisine de baktım ama pek bişeye benzemiyo[signature][hline]Scotty Doesn't Know

Fionna says shes out shopping,
But shes under me and I'm not stopping.
Mesaj tarihi:
nasıl oluo annamadım. benim titanbar 1 kere hata vermedi :D ağustosda felan yüklemiştim. hatta temmuzun başında yükledim ilk. sonra ağustosda bi ara tekrar yüklemiştim. ama sorun çıkardığı için deil.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...
  • Yeni Oluştur...