Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opeth'in en iyi şarkısı

Opethian

Öne çıkan mesajlar

Under The Weeping Moon Hakkında...
Orchid albümünü aldım dinliyorum. Advent bittikten sonra başladı ilk gitar tonları zaten güzel bir şarkı olacağını gösteriyordu. Birden distörşın girdi ve işte başlıyoruz dedim...
Lyric okuyarak dinlemeye başladım. Sözleriyle büyüledi, müziğiyle etkiledi. Mükemmel riffler ile coşturdu. Acı çeker gibi brutal vokal yapıyordu Mikael, sanki bende acı çekiyordum.
03:10 da tek bir riff arpej başladı, arkada yankılanan gitar sesleri, arada gelen davul sesleri. Düşündürüyordu, hipnoz ediyordu, hazırlıyordu arkasından gelecek mükemmelliğe. İlk dinlediğimde düşüncelerim buydu...
06:02 de hızlandı ürperdim. Pendik'ten Çapa'ya gidiyordum arabanın arka koltuğunda...
06:20 de kafamı cama vurmaya başladım müzik eşliğinde, bütün aile bakıyordu bana ilginç bir şekilde. Sonra kendime geldim ve anladım müziğin etkisinden o hareketleri yaptığımı.
07:00 da burnumu çekmeye başladım, ağlayacak gibi olduktan sonra...
07:34 te ağlıyordum artık... Bu hayatımda duymuş ve duyabileceğim en iyi sounddu, en iyi vokaldi en iyi arpej en iyi riffti. Sözler kalbimi sıkıştırıyordu, göz yaşlarım düşmek istiyordu zorla tutuyordum. Soloda başladım ağlamaya burun çekmeye Pendik'ten Çapa'ya giderken arabada...
Bitene kadar etkisi geçmedi o vokalin.
Bittiğinde kulaklığı çıkartıp uyumuştum arka koltukta...

Yıl: 1999
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle en iyi şarkı die bişey sölenemez katılıorum ama, bu sıralar dirge for november ve white cluster çok özel benim için.[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...