Opethian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 SADECE BİR (1) ŞARKI İSMİ İSTİYORUM Bence Under The Weeping Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Floydian'dan sonra opethian yeni mi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hepsini dinlememe rağmen dinlediklerimin en iyilerinden; Requiem (keşke bitmese diom çok kısa)[signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Dark Polly Episode 666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hmmm dönem dönem değişti hep... En iyisi demem kesinlikle imkansız ancak son zamanlarda en etkileyen dersek: Dirge for november. Harbiden bileğimi kesesim geliyor resmen ya.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Drapery Falls[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 black rose immortal demem gerekiyor :) apayrıdır.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 black rose immortal ,13:38,offff ölürüm... :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opethian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Under The Weeping Moon Hakkında... Orchid albümünü aldım dinliyorum. Advent bittikten sonra başladı ilk gitar tonları zaten güzel bir şarkı olacağını gösteriyordu. Birden distörşın girdi ve işte başlıyoruz dedim... Lyric okuyarak dinlemeye başladım. Sözleriyle büyüledi, müziğiyle etkiledi. Mükemmel riffler ile coşturdu. Acı çeker gibi brutal vokal yapıyordu Mikael, sanki bende acı çekiyordum. 03:10 da tek bir riff arpej başladı, arkada yankılanan gitar sesleri, arada gelen davul sesleri. Düşündürüyordu, hipnoz ediyordu, hazırlıyordu arkasından gelecek mükemmelliğe. İlk dinlediğimde düşüncelerim buydu... 06:02 de hızlandı ürperdim. Pendik'ten Çapa'ya gidiyordum arabanın arka koltuğunda... 06:20 de kafamı cama vurmaya başladım müzik eşliğinde, bütün aile bakıyordu bana ilginç bir şekilde. Sonra kendime geldim ve anladım müziğin etkisinden o hareketleri yaptığımı. 07:00 da burnumu çekmeye başladım, ağlayacak gibi olduktan sonra... 07:34 te ağlıyordum artık... Bu hayatımda duymuş ve duyabileceğim en iyi sounddu, en iyi vokaldi en iyi arpej en iyi riffti. Sözler kalbimi sıkıştırıyordu, göz yaşlarım düşmek istiyordu zorla tutuyordum. Soloda başladım ağlamaya burun çekmeye Pendik'ten Çapa'ya giderken arabada... Bitene kadar etkisi geçmedi o vokalin. Bittiğinde kulaklığı çıkartıp uyumuştum arka koltukta... Yıl: 1999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 en son gözdem black rose immortal[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 blackrose immortal. siradan bi grubun albumune bedeldir.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ghost of perdition yonetir.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Tek bir şarkıyı "en iyi" diye seçmek gruba hakarettir bence.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opethian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Biri yine saçmalamış, aykırı olacam diye saçmalamayın lütfen. Herkesin duygularına hitap eden en iyi şarkı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kesinlikle en iyi şarkı die bişey sölenemez katılıorum ama, bu sıralar dirge for november ve white cluster çok özel benim için.[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Antimodes52, 06 Ekim 2005 20:51 tarihinde demiş ki: Hmmm dönem dönem değişti hep...5 senedir ;)[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sadece 1 şarkı? Deliverance o zaman..[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hope leaves[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hımm Windowpane sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Advent[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bu aralar To bid you farewell,Damnation ve Blackwater Park albümü.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Baştan sonra blackwater park süfer bir kompozisyon ayırmak imkansız..İmkansızı zorlarsak Harvest derim.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 april etheral a bayılırım.[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 baya zor ya tek şarkı olmazda neyse when diyim bari[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hep değişti bende değişenleri söyleyeyim: april ethereal harvest black rose immortal şuan advent hastasıyım bu sefer değişmem heralde :)[signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki: tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 closure tabii ki ama lamentations dvd sinde çaldıkları daha iyi[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar