Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nip/Tuck

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
final super , bebek olayi cok kotu oldu sean icin adam tam bir aile kuracam derken bebek baskasindan cikti felaket bi sok benim merak ettigim test sonucu sean babasimi matt'in acaba?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
bu arada tahminen soyle olacak angels in america 6 bolumdu yanlis hatirlamiyorsam 6 hafta boyunca angel in america verirler ondan sonra nip tuck 2. sezonla doner yani 1,5 ay beklemek zorundayiz off =/ ozliyecem...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
escobari super patlattilar. cok sevindim ehe =)

christian in cocugu olursa boyle olur iste, gina da en az christian kadar sekskolik cunku. ayrica matt in babasi bariz christian. bence. =P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 13 Aralık 2004 09:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cocuk zenci cikinca christian'in yuz ifadesi mukemmeldi, cok guldum. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
mutlu son ile bitmesini bekliodum ama kesin biri ölür falan diyordum, süper kazıkladılar valla.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Mesaj tarihi:
ya cok alakasiz olucak belki ama hani belki biriniz bilionuzdur aklinizda kalmsiğtir ne bilim sans ya..
nip tuckun son bölümünde sean otel odasinda (heralde oledir..) tek basina yatarken (hafif yagmur yagiyor) calmaya baslayan bi parca vardi troyun cocuk dogurma sahnesinin sonuna kadar o caldi (eed cok umutsuzum) o parcayi hatirlayan varsa vede kim oldugunu biliosa :) paylasabilirmi[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
said:
Creel, 21 Aralık 2004 23:57 tarihinde demiş ki:
ya cok alakasiz olucak belki ama hani belki biriniz bilionuzdur aklinizda kalmsiğtir ne bilim sans ya..
nip tuckun son bölümünde sean otel odasinda (heralde oledir..) tek basina yatarken (hafif yagmur yagiyor) calmaya baslayan bi parca vardi troyun cocuk dogurma sahnesinin sonuna kadar o caldi (eed cok umutsuzum) o parcayi hatirlayan varsa vede kim oldugunu biliosa :) paylasabilirmi

buradaki linkte hepsi var[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
evet ya ozellikle bitiş sahnesinde çok tatlı bi muzik geldi bilen varsa yardımcı olsun...[signature][hline]Open the door and the moon will fall.....

--www.moonfall.garaj.org--
!!Sakın Girmeyin!!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kelly Carlson derim bu dizi hakkında başka bir şey demem![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni sezon, tam şu anda cnbc-e de açılışını yapıyor...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
Valla şu an ekranda görmüş olduklarım karşısında şok olmuş durumdayım. Kadının suratını paramparça ettiler, şimdi de dikiyorlar.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
  • Yeni Oluştur...