Udinen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Forumda açıldığını görmedim. Dün seyrettim ve bu" mini dizi" konseptinin neler yapabildiğini görmüş oldum. Resmen canlı burun ve yağ aldırma sahneleri tek gözüm kapalı seyretmiş bulundk. Bu arada botoxun da gerçek yüzünü (yan etkilerininde) görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben 2 gözüm kapalı izledim o sahneleri ama ilk sahnelerde(mankenle tanıştıktan sonra) sonuna kadar açtım gözlerimi muthisti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 dün akşamki bölümü izledim ilk bölümdü galiba aldığım izlenim vasat bi dizi olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 dizinin ilk sahnesini gördükten sonra estetik ameliyat asla yaptırmıcağımı anladım :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ya MTV de öyle birşey seyretmiştim, I want Famous face de bi travestiye estetik ameliyat yapiyolardi tam ortasından açtıığım için tam anlamadim ama iğrenç böğk (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Benim hoşuma gitti dizi. Yani her dizi cicili bicili olacak diye birşey yok. Adamlar estetik cerrahinin farklı yüzünü göstermişler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 iyi kesiyolar walla[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bayağı enteresan bir dizi olmuş beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sevdim bende. hos bayagi. ama bastaki kalca implant'i takilirken bakamadim, o ayri.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 20 Eylül 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 birde kalça implantını ters takıyor diğeri geliyor eliyle düzeltiyor:) [Bu mesaj Gallant tarafından 20 Eylül 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bouee. evet gordum onuda :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Arjantinli'nin yüzüne estetik yaparlarken tüylerim diken diken oldu, adamın burun kemiğini kırdı, kulağını kesti, gözlerini oydu, boynunu temizledi yok cart yaptı curt yaptı derken az kaldı çıkarıyodum yediklerimi ekrana..[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Dizi de iğrenç şeyler var ama değişik bir çekiciliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Belki pilot bölüm dikkat çeksin diye izletmişlerdir ameliyatı. ER'da bile iğreniyordum bazen, Nip/Tuck hep böyle olacaksa tiksine tiksine izleyeceğiz galiba. :)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 son kısmı süperdi ehehe ii taktik[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Evet son taktik güzeldi :) Timsahların pastırma yediğini ilk defa duyuyorum :D[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bu arad doktorlardan birinin çocuğu resmen Micheal Jackson ameliyatı yaptırmış tip aynı "gay" gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Tanıtımından biraz komedi dizisi ayarında bişey sanmıştım ama eheh baya yanılmışım. Güzel dizi, özellikle ameliyat sahneleri çok hoşuma gitti :-p Chemical evladım yasak sana bu dizi, yaşın tutmuyor..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 manyak dızı aılemde 3 tane doktor bulundugu ıcın sahnelerı cok rahat ızlıyorum ayrıca onune gelen herkesle yatan adamda cok serefsız bence :-)[signature][hline]legend never die only change , vilt. Kızgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ona veren kadınlar gayet şerefli di mi lol. troy en sevdiğim karakter bu nedenle.zorla almıyor abi.adama veriyorlar.bu kadar basit.hiç kimseye bi ima veya başka bi türlü kandırmıyor da gayet açık sözlü. nip tuck ownage bi dizi.hastası oldum.çok ilginç bi konsepti var.[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ben dizinin tanitimindaki troyun sarilmsih oldugu iki citirdan birinin "hii" diyisinin hastasiyim!!! :) buu kadar sexi hii mi denir allaam allaaam :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 son bolumde neler oldu anlatabilecek var mi acaba? bayiliyorum diziye.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 dresq cok saol. sean mcnamara[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hakikaten, 35-36 gibi duruyor kadin. ayrica sean in karisi da bana uma thurman i animsatiyor biraz.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 evet feci sekilde uma thurmana benziyo bi burnu kotu o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar