Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kaan kural iyi koçluk yapar aslında ama bench 'i de oturmasıyla birlikte çökertir
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 çökertmese bile oyuncuların hepsi yerde oturmak zorunda kalırdı :)
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hahaha Kaya bana büfeden double hamburger kap gel yanina 1 fıçı ayran
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 maç anlatırken sürekli şey dio 'bench de bi hareketlilik var' o olunca bench de nolur acep? :)
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 oktay nahmutinin gücü ancak türkiyedeki takımlara yetetki geçen sene gördük beşiktaşı hakemlerle eleyip şampiyon oldular.oynattığı zevksiz pis basketbolla avrupada bişey yapamazlar bu sene ligdede işleri zor. EN BÜYÜK KOÇ MURAT DİDİN DİR TAMAM MI
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 dedim işte ben efes bugün cibonaya 49 atabildi reziller o iğrenç basketle bi yere kadar
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Aydın Örs. Kendisi Türkiye'ye basketbolu sevdirdi Efes'i yaratarak.
shimana Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aydın örs diyenler açıklamasını yapabilirse sevinirim arkadaşlar. adam efes le final four a çıktığında efes te hayvan gibi bütçe vardı. o bütçeye getir bi kazmayı o da çıkarsın final four a (demek absürd olur ama kinaye). milli takımı batırdı sonra aydın örs. her hücuma karşı gözü kapalı alan savunması bitirdi. eski efes süper bi takımdı alana karşı açık vermiyor idi. ha dense ki alan savunmasını türkiye de en iyi kim uyguluyor denirse derim ki aydın örs ama gerisi fos bu adamın. en iyilere gelince de murat didin ve ergin ataman derim
Öne çıkan mesajlar