Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hukuk sözel bölümümü??

Bodrack

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bi duyum aldım hukuk sözele geçmiş die doğru mudur ve kamu yönetimi siyasal bilimler de bi deişiklik oldu mu.Ya ben EAyım ama hukuk yada kamu yönetimi için ea oldum şimdi eger deişmizse hemen bölüm deiştircem[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim
Korkun benden
Eski Öküz Yeni Aşık
Bodrack The Tuvalet Psycho is back
[ quote ]fede, 02 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
aa vanille bayanmış laaan

allah belamı versin hep erkek diye okuyodum ben hatta bu top mu diyodum içimden :D:D:D:D [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hukuk sözel değil eşit ağırlıktı.

Böyle söylentiler duydum ben de ama inan ki haberim olurdu gerçek olsaydı. Çünkü okulumda sözel bölümü yok ve benim eşit ağırlık olmamın tek amacı hukuk okumak.

Sanıyorum ki bir ay içerisinde üniversite başvuru formları yayınlanacak. O tarihten sonra bir değişiklik olması söz konusu olamaz.

Yine de hukuk fakülteleri resmen ama şimdilik eşit ağırlık puanıyla öğrenci alıyor.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Hukuk bölümünün sözel e geçeceğini sanmıyorum açıkcası tamam bir hukukçu değilim yada hukuk öğrencisi değilim ama hukuk bölümü için 'analiz' gücününde olması kanatindeyim bunun için eşit ağırlıkta kalacağını tahmin ediyorum[signature][hline]IYIS - International Youth Informatics Society
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Hukuk Fakültesine girişler yalnızca EA Bölümünden yapılmaktadır.Bundan yaklaşık 6 sene önce(belki de daha fazla olmuştur) Hukuk Fakültesi sözeldi ancak şu andaki sisteme göre Hukuk Fak. ; geçen seneki sistemdeki gibi yalnızca EA bölümlerinin tercihi olabiliyor...[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek..
Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..."
Sosyal ağlarda paylaş

hukuk halen ea bir bölüm.

ayrıca bazı üniversitelerin hukuk fakültelerinde ilk yıllarda iktisata ek olarak istatistik, matematik, muhasebe dersleri bulunuyor.

http://www.law.bilkent.edu.tr/ders%20programi.htm

http://www.law.ankara.edu.tr/?bil=bil_kisiders&gosterim=ders_list&kat_id=41

o açıdan, hukukun sözele geçmesi biraz zor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 04 Ocak 2006 10:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hukuk ilk sözeldi, sonra EA oldu.
Günümüzde de SÖZ'e geçmesi söz konusu. Geçirecek olsalardı çoktan duyururlardı.
Boşuna heves yapmayın derim.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Üniversitesine göre değişir o.
Ben almıyorum mesela iktisat dersi falan, 1. sınıfım.
Ha sözel olması bence de yanlış, o ayrı. Sözel kafayla kotarılacak bölüm değil zira, matematik kafası istiyor biraz =)

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 19:56 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...