Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Arkadaşlar bi duyum aldım hukuk sözele geçmiş die doğru mudur ve kamu yönetimi siyasal bilimler de bi deişiklik oldu mu.Ya ben EAyım ama hukuk yada kamu yönetimi için ea oldum şimdi eger deişmizse hemen bölüm deiştircem[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Eski Öküz Yeni Aşık Bodrack The Tuvalet Psycho is back [ quote ]fede, 02 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki: aa vanille bayanmış laaan allah belamı versin hep erkek diye okuyodum ben hatta bu top mu diyodum içimden :D:D:D:D [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selamlar bildiğim kadarıyla hukuk hep sözeldi zaten... teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Hukuk sözel değil eşit ağırlıktı. Böyle söylentiler duydum ben de ama inan ki haberim olurdu gerçek olsaydı. Çünkü okulumda sözel bölümü yok ve benim eşit ağırlık olmamın tek amacı hukuk okumak. Sanıyorum ki bir ay içerisinde üniversite başvuru formları yayınlanacak. O tarihten sonra bir değişiklik olması söz konusu olamaz. Yine de hukuk fakülteleri resmen ama şimdilik eşit ağırlık puanıyla öğrenci alıyor.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Hukuk bölümünün sözel e geçeceğini sanmıyorum açıkcası tamam bir hukukçu değilim yada hukuk öğrencisi değilim ama hukuk bölümü için 'analiz' gücününde olması kanatindeyim bunun için eşit ağırlıkta kalacağını tahmin ediyorum[signature][hline]IYIS - International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ea lıkla alıyor... bi de hukuk istiyenlere haber, hukukların 5 yıla çıkması için çalışmalar dewam ediomuş..[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Arkadaşlar Hukuk Fakültesine girişler yalnızca EA Bölümünden yapılmaktadır.Bundan yaklaşık 6 sene önce(belki de daha fazla olmuştur) Hukuk Fakültesi sözeldi ancak şu andaki sisteme göre Hukuk Fak. ; geçen seneki sistemdeki gibi yalnızca EA bölümlerinin tercihi olabiliyor...[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 98 de sozeldi , daha sonra ea ya gecti.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 şu anda ea bu sene içindede daha degiştirmezler sen rahat raht hazırlan[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hukuk halen ea bir bölüm. ayrıca bazı üniversitelerin hukuk fakültelerinde ilk yıllarda iktisata ek olarak istatistik, matematik, muhasebe dersleri bulunuyor. http://www.law.bilkent.edu.tr/ders%20programi.htm http://www.law.ankara.edu.tr/?bil=bil_kisiders&gosterim=ders_list&kat_id=41 o açıdan, hukukun sözele geçmesi biraz zor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 04 Ocak 2006 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hukuk ilk sözeldi, sonra EA oldu. Günümüzde de SÖZ'e geçmesi söz konusu. Geçirecek olsalardı çoktan duyururlardı. Boşuna heves yapmayın derim.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ea olarak girdim geçen sene, hala da öyle olması lazım. zaten mantıklı olan da ea olması bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 1.sınıfta iktisat dersi olan bir bölüm. Sözel olması yanlış olur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Üniversitesine göre değişir o. Ben almıyorum mesela iktisat dersi falan, 1. sınıfım. Ha sözel olması bence de yanlış, o ayrı. Sözel kafayla kotarılacak bölüm değil zira, matematik kafası istiyor biraz =) [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 19:56 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 tamamen katılıyorum... hukuk sadece kanunlar yönetmelikler değildir... analitik düşünce yapısı gerektirir aynı zamanda... bu nedenle EA kalıbı hukuğa CUK diye oturuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar