sg-1 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Piramitler Ha'taklar için iniş yeri, bunu defalarca söylüyor zaten dizide. Ha diyebilirsin ki Ancient'lar piramite değil de bir dağa, tepeye bakarak o işareti seçtiler, onu kabul edebilirim. Ama Abydos'ta hiç dağ tepe yoktu, sadece piramit vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Evet.. Neyse dediğim gibi.. savaş taktikleri de tamamen baştan savma. Eve Online oynayan bir kaç kişi yönetseydi o savaşı, Orii'a karşı bile kazanabilme şansları olabilirdi. Bi de şu açıdan bakın olaya, Ancientlar da bir hayli daha güçlüydü Wraithlerden.. En başta kalkanları vardı, wraithlerin halen yok. Ona rağmen Wraith sayı üstünlüğü ile kazandı. Biz de sayıca üstündük ve taktiklerle en azından 1.. bilemedin 2 tanesini indirebilirdik diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Hey, kaç kere uzay gemisi savaşı yapıldı ki? Sadece 7. sezonun sonunda, o da burada olduğu gibi saldırı değil savunma savaşıydı. SGC saldırmayı daha bilmiyor, öğrenir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Neyse bakalım.. bence ne olcak bilio musunuz? ya da ne olmalı.. 10. sezonun bir bölümünde böyle hyperspace window'u açılacak, 1513234 tane o'neill class Asgard gemisi gelcek.. Ordan lead ship direk orii'a kominike göndercek: böyle birden ekrana gelcek, I am THOR, THE SUPREME COMMANDER OF THE ASGARD FLEET. leave this galaxy now, or I'll be forced to open fire. You will be destroyed. Orii gemisi umursamiycak ve saldırmaya başlicak. ONdan sonrası.. allh kerim =) gmiler allah ne verdiyse girişecek falan offf =) güzel fantezi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Evet arkadaşlar.. zaman geldi çattı ve son bölümü izledik.. Son bölümün muhteşemliğini stargate forumlarında bulduğum bir yazıyla dile getirmek istiyorum.. daha güzel anlatılamazdı: [spo]I found this website in hopes of finding other people who literally got chills at the end of this episode. I, as I'm sure all of you, have watched alot of TV in my lifetime. There have been some tearjerkers, some thought provokers, something hilarious that I'll laugh about after the show is over, but this episode by far takes the cake in my episode viewing history. (I am also 31 yrs. old, so I've got a little experience. ) When the huge ships came out of that Supergate, all I could say was, "WOW". When all the fleets were destroyed by the Orri, all I could say was, "WOW". When they showed Sam floating in the oblivion of space watching her dearest friends and co-workers being annihilated all I could say was, "WOW". And when they zoomed in on the pregnant Vala watching something that even SHE couldn't stop, that was all I could take. I got chills and the tears started running down my cheeks. (I swear I'm not a Sci Fi gal either...this is the only show of this genre that I enjoy.) To the writers, producers (go Brad Wright), and actors (miss you "Jack") of this awesome show, way to go! This was by far the best episode of any television show I have ever seen. Thank you.[/spo] Sonu bu kadar muhteşem olan tek episode 7. sezonun sonundaki Lost City'dir. Yapılan savaş.. efektler.. Asgard gemisinin de yardıma gelmesi.. Tek kelimeyle.. Budur... ----------------------------------------------------------------------- 7.sezon finali on kere katlar bunu. Sezon 9 finali hayatımın gördüğüm en dandik uzay savaşlarından birisiydi. Orii vs All Stars of Galaxy. All Star oturdugu yerden ateş ediyor, Ne kadarda yenilikçi bir stil, ağır ol ki molla desinler. Birde earth naptı yaptı yahu böyle her bölüm battleship çıkıyor fazladan, seri üretim varsa bende sipariş edeyim, orbitte dursun sabah evden işe, akşam işten eve ışınlasın beni trafik derdinden kurtarsın. Senaryo çok hızlı yazılıyor detaylar sürekli arada kalıyor, klişeler fazlalaşıyor, bence adam akıllı bir sezondan sonra diziye ara vermeleri gerekirdi(3 ten sonra filan, birde 7 den sonra ara verip sadece atlantis yapmalılardı). Bakalım 10.sezondan biraz daha umutluyum klişelerle de kalmazlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Eh, dizimizin sonuna geldik, filmlerde buluşmak üzere, esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Sg-1 7 nisan cumartesi saat 23:15 de trt de başlıyor. haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Bundan haberim yoktu, filmini + zamanında dizisinin TGRT'deki bölümlerini + daha sonra da dizinin tüm sezonlarını (10 sezondur kendisi) netten bulup izlemiş, üstüne üstlük adını kendisine nick yapmış biri olarak TRT'de diziye baştan başlamak zevkli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 dublajlı hiç izlemedim sg 1 i. dur bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 stargate atlantis in yeni(4.) sezonunu bekle... stargate sg-1 nın filmlerini(2 tane) bekle... stargate universe i bekle (3.seri)... bitmez bu bekleyiş be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Yok mu yav TRT`de Stargate izleyen? Gelin tartisin konusun vesaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 valla ben tüm bölümleri izledim yinede izlemeye çalısıyorum trtyi turkce dublajla degisik oluyor bunun haricinde spoiler içinde son gelişmeleri konuşabiliriz takip eden arkadaslar varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Valla sizi bilmem ama ben 10. sezon finalinde baya bi zevk aldım. [spo]Hele o Asgard'ın verdiği silahların yapabildiği şeyleri görünce ağzım açık kaldı :D Hastası oldum valla :) Ve.. evet sonuç olarak artık bizim galaksinin en büyük gücüyüz. Kimse bize karşı duramaz. [/spo] Yakında 2 film geliyo zaten görücez :) Atlantis tam gaz devam ediyor.. En çok merak ettiğim bu son SG-1 bölümünde olan olaylardan sonra wraith'in bize karşı çaresizliği :D Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Filmini zaten seviyordum ama TGRT 2 bölüm yayınlayıp kaldırınca uhde kalmıştı içimde.Geçen bir forumda yiner bu konu görünce gaza gelip tüm sezonlarının DVD rip setini aldım (30 DVD mi 60 DVD mi neydi?) İzlemeden TRT1'de başladı.Lan dedim TVde izleyim güzeldir herhalde , tam hayal kırıklığı oldu bende. (Dublajdan falan bahsetmiyorum , TRT mükemmel dublaj yapar oldum olası ama dizinin kendisi bayık başladı bence) Şu an ilk sezondayım ama zor dayanıyorum.Azimliyim soına dek sabredecem. Umarım sonraki sezonlarda kurtarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 akuma emin ol gittikçe bağımlı olacaksın. ben 2 kere izledim 10 sezonu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 10 sezonu da indirdim, evde her gece stargate şenliği var. projektörle duvarda rahatça izleyebilmek için odayı beyaza boyattım. gündüz ışığı kesmek için camlara siyah perde ayarladım. sinema salonu havasında günde 2-3 bölüm seyrediyoruz. 5. sezonun başlarındayız şu an. ilk sezondaki düşük tempo hiç yanıltmasın. bayık diye nitelendirilebilecek birçok bölüm aslında ilerideki olaylara zemin hazırlıyor. olaylar geliştikçe ilk bölümlerde karşılaştığımız birçok olay ana konuya dahil oluyor. bu bitince atlantis var. onu da indiriyorum bunun dışında babylon5 de download listesinde, yarısı gelmiş durumda. fazla bilen yok babylon 5'i ama o da oldukça hoş görünüyor. battlestar galactica'yı da indiricem ama bütün sezonları tamamlansın ondan sonra. ben öyle gelemem yarıda konunun kesilmesine, 1 hafya beklemeye. hepsi elimin altında olacak, tırsana kadar seyredicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Babylon 5 ve BSG de güzel bence ama stargate'in bana yaşattığı zevki hiçbiri yaşatmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 complete sezon pack download ediyorum, 73gb. dua edin iyi ciksin karismam sonra ha:) battlestar sizliktan stargate e saricam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Filmini onlarca kez bıkmadan izleyen ben,geçen yıl sg-1 serisini indirip izleyeyim dedim,o da nesi bana göre dizi rezalet ötesi,ne oyunculuk var ne de kurgu,effectleri geçtim zaten,filme bu kadar mı sağdık kalınmaz arkadaş,bütçede az heralde herşey kötü geldi bana,filmden başkası yalan bence,Bişey sorucam yeri gelmişken filmin soundtrack albümünü heryerde arıyorum torrent,limewire fakat bulamadım,elinde olan varsa bi şekilde yardım edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 73gb'lik toplu olanın içinden sadece 8. sezonu seçerek indirdim. standart 350mb kalitesi... daha iyi ya da daha kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 @Ares, hocam, Stargate'in bütün hayranları bir konuda hemfikirdirler: 1. Sezon en kötü sezondur, dizi 2. sezonda ortalara doğru başlar (Tabi "1. sezonu izlemeyin 2'den başlayın" da demiyorum). Bütçe az ilk yıllarda, zaten dizinin başlama tarihi 1997, daha o yıllarda bilgisayar efektleri bile emekleme safhasındaydı. Ama dişini sıkarsan birkaç sezon içinde, bütçenin de artmasıyla beraber, görüntüde kalite artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bu arada teal'c'ın starwars fanı olması esprisine bayıldım :) [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 20:39 tarihinde, Sufi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 film başladı şu an foxta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Arkadaşlar, Türkiye'nin en büyük Stargate fan'i olarak size bir update verim dedim :) Stargate Atlantis 4. sezon 28 Eylül'de yayınlanmaya başlanacak. Bu sefer reyting kaybettikleri için internete sızan ve internetten indirip izleyenlerden, Skyla anlaşma yaptılar ve yayınlanma tarihlerini değiştirdiler. İlk SciFi yayınlamaya başlıo sonra sky devam ediyo böylece. Bence diziye yardımcı olan bir gelişme bu ama daha geç başlaması pek hoşnut bırakmadı beni. :D Tabi bu net korsanlarına engel olur mu? 11 Eylül'de prescreen version diye bişey çıkardılar, şuanda 15 eylül daha televizyonlarda ilk kes yayınlanmasına yaklaşık 13 gün varken torenti nete düşmüş durumda. Prescreen version nedir? Dizi bildiğiniz dizi ama malesef ne müzik var ne de sound effecti. İzlerken bi boşluk kaplıo içinizi, o arkada her zaman duyduğunuz gaz müzik yok :) Direk settten ne okunmuşsa o var. Hatta tam ses efekti girmesi gerektiği yerden, oyunculara yardım için arkadan adamın teki ciiiuvv diye seslenio falan baya komik :D Konsolun biplemesini falan ağızdan duyuyosnz Neyse indirdim 1.sini izledim 2.sini indiriorum şuanda 82%. Ve has stargate fani olduğum için umursamıorum nasıl olsa ilerde düzgün versyonları çıkınca tekrar izlicem :D Bilmeyenler için söylim, kimimizin sevdiği kimimizin gıcık kaptığı Elizabeth Weir bu sene ayrılıyor castten. Yerine namı değer Samantha Carter geliyor. Arada sırada Teal'c la danielin uğrayacağı söylentiler arasında. tealcla ronon'un bir araya gelmesini dört gözle bekliyorum Unutmadan, bu sene içinde 2 film daha gelicek. Sene sonunda ise yepyeni bir stargate dizisi çekimlere başlaycak. :D Benim için Stargate yeni bir Star Trek oldu. Umarım aynı kaliteyi, aynı başarıyı gösterir. Update'imin sonuna gelmiş bulunuyorum ve hepinizi Asgard için bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum..[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 09:32 tarihinde, Sovereign tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 hdtv versiyonunu beklerim heralde indirmek için sg-atlantis i sevsemde ben asıl 3.seriyi merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar