Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bsg olmasınlar zaten? rezalet bi diziydi bsg, stargate'le uzaktan yakından alakası olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 star trek hayranısın bende severim ama bsg ye rezalet diyorsan elimden yuh demekten başka bir şey gelmez :) sadece bear mcready için bile iyi bir dizi olduğunu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 star treki karistirmayin lan, alayina gider o, star wars haric, sw>all. hadi geekler kapisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 burdaki geekler st > sw olduğunu biliyor o yüzden tartışmazlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 eyvah trekkie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 indiriyorum ama izlemiyorum bende şimdilik ahuh. itici karakterleri görünce 4 kişilik beyaz piknik masası ile tokatlamak geliyor içimden tipleri. şimdilik bsgnin veya eski stargatelerin yanında 6 aylık yıkanmamış ayak parmaklarının arasındaki kir kadar güzel bi dizi bence :P V-visitors yeni kral zaten ortamdaki. çok iyi ifade ederim kendimi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sg-1 said: aschen'ler o bahsettiğim sg-1 bölümlerindeki ileri insan medeniyeti. ancient'larla alakaları yok, bildiğin insan onlar da, sadece daha gelişmişler. Son filmden bahsettiğini varsayarsak güneş patlamalarını tespiteden o teknoloji Aschenlerin değil, ancientların. Ayrıca giden ekiplerin geri dönmediğini ve patlama sırasında destinyle iletişimi tamamen kaybettiklerini düşünürsek gemide böyle bir teknolojinin olup olmadığı belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 10 ekim gibi başladığım stargate serisini bugün atlantis in 5x20 ci bölümüyle sonlandırdım. ;( 10 sezon sg-1 5 sezon atlantis 3 tane film. boşluğa düşmüş hissediyorum kendimi. universe desen bi garip ilerliyor. BSG tarzını yakalamaya çalışıyor ama imkansızı zorluyor. Şimdiden özledim bütün karakterleri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 lütfen bi st vs. sw tartışmasına girmeyelim tekrar. İkisi bambaşka şeyler ve farklı izleyiciye hitabediyor. Karşılıştırılmaları yanlıştır. Ben çok uzun zamandır Stargate'i bayılarak izleyen biri olarak BSG çıkınca nefret ettim açıkçası.. Zevk ayrılığı işte whatever. Konuya dönelim: son bölümü indiriyorum şuan, bikaç saate bakalım bayık arc'a mı döndüler yoksa son bölüm gibi birşeyler olacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 nasıldı bölüm indirmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 meeeh, pek bi heycan yoktu ama bana ilerde gelicek bomba story arclar için zemin hazırlıyorlar gibi geliyo let's stay tuned... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Yeni bölümün sonu ilginçti. Bakalım bundan sorna neolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bölüm sonu gerçekten ilginçti eli eli iyice albay ın köpeği olmuş o ne lan öle adamın her dediğine "yes sir" demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 valla unuttum bu diziyi izlediğimi kaçıncı bölümde bırakmıştım ben? şeydi en son spoilerdı gemiyi şarj etmişlerdi ama yeterince yakıt yok muydu? su mu arıyorlardı bişi arıyorlardı. gemide böcekler vardı fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bişi sorcam ya ben bu dier stargateleri izlemedim bunun filmni izlemiştim güzeldi bayağa da diğer dizileri izlemedim, bu universe indirdim şimdi başlayabilirmiyim acaba bağlantılı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 şimdilik çok bağlantılı sayılmaz. birkaç temel nokta dışında kendi garip bir hikayesi var SGU nun. bu temel noktalar işte stargate in tarihçesiyle ilgili arada bi karakterlerin dillendirdiği şeyler. ama sg-1 e başla derim. çok daha fazla zevk alırsın. 2. sezon un ortalarına kadar dayanabilirsen ondan sonra coşuyor sg-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abi öle de eski dizi ya eski dizi kaldırcak takaatim yok hiç sevmiyorum pek :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Önceden hiçbirşey izlemiş olmaya gerek yok, dizi buna göre yapılmış. Son bölüm güzeldi ama yine Sci-Fi namına hiçbirşey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 o filmi izledim zaten çok beğeniyodum o filmi hatta,ama diğer dizileri izlemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Başla sg-1'e yav, ne olduğunu anlamadan 10 sezonu bitirmiş olacaksın, akıp gidecek sezonlar şiir gibi. Atlantis'i izlemene gerek yok universe için, ama sg-1'i izle derim. o 1994 yapımı Kurt Russell'lı film 10 senelik sg-1'in pilot bölümünün pilot bölümü gibi kalıyor. O derece... yalnız ilk seozn dişini sıkman lazım, biraz bayabilir, 3. sezonla baya bi gelişiyor. SG:U 1x10 dizi çok tek düze gitmeye başlayınca ciddi bir hamle yapma gereği duymuşlar herhalde. Rush sabaha kalmadan o gemiyi uçurur, izlerini bile bulur asfsdfs ya da geçitten rasgele bi yerleri çevirip yeni birileriyle tanışacak. Her şekilde geminin içindeki hikayeden bir nebze kurtulup bir de paralel olarak Rush'ın hikayesini izlemeye başlayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bu hafta çıkmadı mı sg:universe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ara verdi nisan a kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Yeni bölüm en sonunda çıktı. Fena değil gibiydi, yeni bir ırk görmek iyi oldu. Bakalım nasıl devamedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Güzel bölümdü (tu) Uzaylıları çok güzel yapmışlar ama belki de hayatımda gördüğüm en dandik uzay savaşıydı. 10-12 senelik bir bilgisayar oyununun demosunu izler gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Rush'la uzlaşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar