Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

said:
Despite being on a cable channel versus broadcast network, Syfy's Stargate Universe won the first round of its timeslot clash with Fox's Dollhouse on Friday, delivering the most viewers for the Stargate franchise in four years.

Syfy eagerly announced the news in a subtle press release with a header stating "SGU Outdelivers FOX's Dollhouse at 9PM":

Bu gazla ikinci sezon cepte. Ondan sonrası allah kerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
atlantis'te de sg-1'e atıf yapmaları güzel oluyordu. universe'te de yapsınlar, ben seviyorum.

[spoiler SG-1 ilk 5 sezon ve SG:U Time spoiler]
Direkman 1969-2010-2001 bölümlerini refere etmişler zaten, ki sg-1 hikayelerinde en beğendiklerimden biridir bu üçlüde anlatılan hikaye.

Gerçi "Aschen teknolojisi güneş patlamalarını tespit ederken Destiny nasıl oluyor da tespit edemiyor ve bizim garibanları böyle bir risk anında o gezegene gönderiyor" diye sormadım değil kendi kendime.
Muhtemelen hastalığı daha bizimkiler farketmeden tespit edip o böceklere yönlendirdi, ama güneş patlamaları işi bozdu.
neyse...

gerçi biraz hazırdan yemek gibi oluyor bu atıflar ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

nooluyo bu dizide yav, herkes bi depresif herkes bi bunalım. Tamam, öyle bir durumda milletin parti vermesini beklemiyoruz ama azcık da aksiyon be kardeşim, bi bölümde ful aksiyon yapıp 3 bölüm yatacaklarsa işimiz var. Şu taşlar ne işlerine gelmiş adamların, tak çıkar oynar başlıklı, git gel dünya 30 saniye, yasla her karaktere birer background hikaye, bölüm olsun, sezon dolsun.

Azcık da stargate felsefesi yapın, neyse hiç olmazsa şu koltuğu var şimdi, ilerde bi işe yarayacak belli ki.

Dikkat ettim, geçidi görmedik bu bölümde nassinisatiim şeytan diyo aç sg-1 sezon 5-6-7'yi, baştan izle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...