aschen ne ya ancient değil mi o?
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Stargate Serisi
aschen'ler o bahsettiğim sg-1 bölümlerindeki ileri insan medeniyeti.
ancient'larla alakaları yok, bildiğin insan onlar da, sadece daha gelişmişler.
ancient'larla alakaları yok, bildiğin insan onlar da, sadece daha gelişmişler.
Son 3 bölümün daha iyi olacağını, aksiyon içereceğini söylüyorlar. Sezon sonuna kadar kurtardı kurtardı, kurtaramadı benden bu kadar.
nası ya kaç bölümlük bu sezon?
yarı sezon finalleri de olmaya başladı ya
indiremiyorumm kotam doluuu ühüh ne oldu bölümde spoiler pls. yetim kız daha da ileriye götürdü mü işi? hardcore sahneler var mı? uzayda yaşam var mı? acı ve kan var mı yeni bölümde? ya aksiyon? drama? alianlar? r2d2? hepsi spoilerdan sonra
Stargateden ziyade trajik bi uzay dizisi gibi geldi bana.
2. sezonu görmez böyle giderse.
2. sezonu görmez böyle giderse.
açıkçası bsg de bana öyle gelmişti
nooluyo bu dizide yav, herkes bi depresif herkes bi bunalım. Tamam, öyle bir durumda milletin parti vermesini beklemiyoruz ama azcık da aksiyon be kardeşim, bi bölümde ful aksiyon yapıp 3 bölüm yatacaklarsa işimiz var. Şu taşlar ne işlerine gelmiş adamların, tak çıkar oynar başlıklı, git gel dünya 30 saniye, yasla her karaktere birer background hikaye, bölüm olsun, sezon dolsun.
Azcık da stargate felsefesi yapın, neyse hiç olmazsa şu koltuğu var şimdi, ilerde bi işe yarayacak belli ki.
Dikkat ettim, geçidi görmedik bu bölümde nassinisatiim şeytan diyo aç sg-1 sezon 5-6-7'yi, baştan izle.
Azcık da stargate felsefesi yapın, neyse hiç olmazsa şu koltuğu var şimdi, ilerde bi işe yarayacak belli ki.
Dikkat ettim, geçidi görmedik bu bölümde nassinisatiim şeytan diyo aç sg-1 sezon 5-6-7'yi, baştan izle.
BSG olmaya çalışıp patlayan bir başka bölüm.
bsg olamazlar
Öne çıkan mesajlar