oktayca Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bi partideydim önüme ches çıktı alıyodum bi tanesi geldi "ben 80 attım ben alırım" dedi "general" bölümünde yazanlara baktım "1-100 nick 56" gibi bişey yazıyo yanınada niki yazıyo ama benim nikim yoktu bu zar atma nedir otomatik oluyosa benim niye nikim yok otomatik olmuyosa nasıl oluyo bu? hiyerarşisi nedir ben hiç bilmiyorum da[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 chest filan çıkınca entera basıp /roll yazıyosun random 1-100 arası bi sayı gelir en yüksek olan alır[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Otomatik atılmıyor zar. Otomatik zar sadece grup içerisinde bir silah eşya lootlanacağı zamana tılan zar. Chest için filan "/roll" komutunu yazman lazım. /roll 10 lük zar atar. Eğer /random x yazarsanda 1-x arası zar atar.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 roll olayi /roll 100 yazarsan zar atar 1-100 arasinda bi rakam daha yuksek sayiya sahip olan genede alir lootu chestlerde yaparlar genelde yada greed roll yaparlarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lol 2 dk gec kalmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 anladım çok sağolun ya bunuda yeni başlayanlar için bi yere yazmak lazım bakın bilmiyodum bişey demedim ama anlamadımda ne diyo bu felan oldum :) /roll 100 yazacam ;)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sadece /roll yazarsan yine 100lük zar atarsın.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 haha ilk ben yazdım oh oh :D[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 /roll komutunu yazmak zorundasın başka türlü olmaz...[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben random yaziyorum haha[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 /roll 100[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 /roll 99-100 yaz şansın 2 ye katlanır hep kazanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hangi sayılar arasında roll yaptığın yazmıyormu chat ekranında.Adamlar saymazlar :P[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance [Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 03 Ocak 2006 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yok arada geyiine yapıosun kesin biri atlıo "hangi sayılar arasında atıldığı yazıyo roll da" diye. şans işte her partide 1-2 tane oluo bölelerinden, onun içinde /roll 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 otomatik zar ekranı çıkaran birtane ui vardı hatırlamıyorum ismini :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 /rnd <- bunu kimse bilmiyor muydu yani? ouch :P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar