aquacuk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Bronx un Zebula Ocak Scriptlerinde Factionları çözen varmı allah aşkına???[hline]Real & Only Jack Cervantes in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Bu kacıncı forum :) Baggio Cok kızıcak yazayım !!! i_brnx_factionstone koy biyere i_fctn_stone koy bide brnx olana isim ver. shamino flm flm .link le link le birbirine sorunsuz calısır.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquacuk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Güzel kardeşim çalışmıyo bunu yapınca ilk başta "o isimli charınız factionda opnu cıkarın" diyo hadi onu hallettim, 30 gün muhabbeti çıkıyor bu seferde hadi onu da hallettim bu sefer de karşı faction dakiler birbirlerine turuncu gözükmüyorlar.[hline]Real & Only Jack Cervantes in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: guardteam, 25 August 2003 13:17 tarihinde demiş ki: Bu kacıncı forum :) Baggio Cok kızıcak yazayım !!! i_brnx_factionstone koy biyere i_fctn_stone koy bide brnx olana isim ver. shamino flm flm .link le link le birbirine sorunsuz calısır.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? abi bak şimdi 30 gün muhabbetini faction.scp den ayarlıyon tamammı fakat bu 0 isimli kullanıcınız zaten factiona kayıtlıdır onu silip kayıt olun dediği hatayı bir türlü bulamadım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 abi bu sroun çözülmesse bu konular açılmaya devam edecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: aquacuk, 25 August 2003 14:41 tarihinde demiş ki: Güzel kardeşim çalışmıyo bunu yapınca ilk başta "o isimli charınız factionda opnu cıkarın" diyo hadi onu hallettim, 30 gün muhabbeti çıkıyor bu seferde hadi onu da hallettim bu sefer de karşı faction dakiler birbirlerine turuncu gözükmüyorlar.[hline]Real & Only Jack Cervantes in Nebula abi scriptten bir satır silince script hata veriyor bence bunun scriptin içindeki faction_resigner ile alakası var bunu player oyuna başlarken çantasında çıkarıyom yinede değişen bir şey yok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 serverda bir sürü scriptçiyim diye geçinen adam var fakat şu faction olayı kaç sefer yazıldı ben bile baya bir yazdım fakat bir çözüm bulunamadı bir tek şu guardteam nickli arkadaş var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquacuk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Bence Bronx bu scriptleri koyarken Faction.scp den bir bölümünü silmiş; Çünkü ben baya bi ilerledim 30 gün muhabbetini filan geçtim de adamlar faction a girince birbirlerine turuncu olmuyorlar ve Mesela Dajoen, Jakama yazması gerekirken >>> O, Jakama yazıyor. Kesin bir bölümü silinmiş bu scriptin...[hline]Real & Only Jack Cervantes in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar