Macman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Nt Clanım kasıyordum shop bir şey alırken gardlar bana dalmaya başladı sebep nedir yardım pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 shopta guard olmaz[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Macman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Dostum ama ben daha Lvl 4 üm.Clan newbie traning kısmadayım hem hem guards var hemde rehber bana sladırıyor sebebini anlamadım.neden olabilir sence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Yanlislikla side degistirmis olabilirsin, yoksa saldirmaz guard/guide veya bug olmus olabilir, tekrar karakter yarat yada /petition at.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 shop demissin ondan seyettim pardon[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 RB1de aç charını bu arada. Az kaldıııı az bu akşam Tlt6 oluyorummmmm[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Oldum :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar