kingpin Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 clark tan 4-5 yaş büyük diye tahmin ediyorum lex, o değil de adamın hayatı süper yani kalkıyorsun ekmekleri gözünle 1 saniye sürmeden kızart :) sonra geç mi kaldın son saliseye yetiş :) falan filan eheh [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 22:24 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 e boşuna süperman demiolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 clark geldiginde 1 yasındaysa (ki tvdeki cocuk min 3 -4 yasındaydı o ayrı mesele) lex o sırada 10-12 yasındaydı. 4 -5 yasdan fazlası var. ama tip olarak baktıgında oyle pek bir fark gozukmuyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 5. Sezon 16. bölüm geldi. Altyazı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 hala takip edenleriniz var mı bilmiyorum ama : 6x16: [spo=6x16] üzerimden bariz 6. sezonun yükü kalktı. her seferinde Clark denen mal herif Lanaya sölemiodu ya durumu, o veya bu sekilde kız ögrendi ya harbi bi rahatladım ehuehe. [/spo] 617 de yayınlandı bu arada, 256 işkencesiyle indirmeye calısıyoruz :) [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 23:31 tarihinde, Ceday tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ediyoruz ediyoruz, lana clarka kavuşmazsa çocuk yapıcam çocuğumu kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 lanayla lex in evlenme olayı nerden çıktıya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 spoiler ın hemen altından çıktı pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 cnbce'de kaçıncı sezon yayınlanıyor şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 behran, spoiler içinde ver yoksa küfür yiosun doğal olarak. [spo]ben takip ediyorum, lana öğrendi de bi işe yaramıyo maalesef :/ bence clark artık uçmalı ne bu çektiğimiz.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 [spo]6x17 de feci kombat sahnesi var :) zaten wwe den hatırlayacağımız KANE oynuyor :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Bence 7. Sezon son sezonu olacak dizinin ve Clark dizinin son bölümünde uçarak Metropolis'e gelirken düşen bir uçağı kurtaracak. Lois Lane'de fırlama Daily Planet muhabiri olarak Superman diye başlık atacak. Gerçi Superman'e bağlasalar ne olcakki. Smallville ayrı bir DC evreni. Tamamen alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 aylar sonra cnbceden bi 5. sezon bölümü seyredeyim dedim: [spo]hele şükür öpüştünüz adamakıllı lan, gözlerim yaşardı[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 aslında alternatif olmayacaktı cats, 7 sezondan sonra filme bağlıcaklardı ancak tom welling oynamam demiş sanırım (gerizekalı), superman returns olayı bozdu yani anlıcağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 [spo]kim kimlen öpüştü yaw?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 benim indirmeyip cnbce den takip ettiğim dizilerden [spo]5.sezon iyi başladı açıkçası ama benim bu diziyi izlememin baş sebebi lex luthor superman falan deil şımarık velet :) birde herşey bir yana bu bölümde beni en çok mutlu ve bahtiyar eden Spike ı görmek oldu sanırım kötü adam rolünde saygı duyarım wampir abimiz clarkı ısırmaya gelmiş sanırım[/spo] [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 00:51 tarihinde, Azure_Knight tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 cnbce deki 5. sezon ilk bölüm neydi ya son kısmı neredeyse aynı X files dı.Krayçek in gemiyle kaldığı sahneyle neredeyse aynı yapmışlar yuh dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 [spo]7.Sezon başladı sonunda ama hayretler içindeyim bir Supergirl 'ümüz eksikti o da geldi sonunda.Başka kriptonlu kaldımı dizide görünmeyen bir gelip bir gidiyorlar.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 1. sezondan başladım ara vermeden izliyorum, 4. sezonun sonlarına geldim lana lana lana diye yanıyordum lois gelince sakinleştim sezonun son bölümü ardından gelen yeni sezon ilk bölüm, gerçekten mükkkkemmel ötesi oluyor, izlemesi de ayrı zevkli 3. sezonun bir kaç bölümü çok iyiydi, 4. sezon o bölümlere yakın seyrediyor özellikle 4. sezondan clark&lionel in dönüştüğü bölüm unutulamaz bişey, bu kadar sağlam diyaloglar, izleyiciye kendine kaptırtarak daha güzel yaşatılamaz şeklinde hafızamda uzun süre yer alcak end of line. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar