GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 zaten bölüm bittikten 10sn sonra bi sonraki haftanın reklamını veriyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bu haftaki konu pek bayık geldi bana. cok cazibeli bir kadın var bu kadın herkesi kontrol altına alabiliyor istedigini yaptırabiliyor bilmemne. benzer bişey tokalaştıgında ikna eden adamlı bolumde de vardı. umarım ana hikayeye daha çok yer verirler. olmadı clark lanaya açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 lol uzaylı ereksiyonu clarkın ki gibi gözünde ışın çıkarmak heralde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 aslanım clark nasılda yakıyor ortalığı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 lanayı yakcak diye korktum :) sonradan kontrol altına aldı yeteneğini iyi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 o tarlada calısırken babasının bakısları bitirdi beni bakalım daha neler gorecez der gibiydi [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 21:12 tarihinde, karareis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 selam arkadaslar, yayınlanmayan bölümler hakkında bilgi vermek istiyorsanız, spoiler kullanmalısınız. bölümleri izlemeyen kişileri rahatsız etmeyelim. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 karakedi parmak bastı olaya :d oleeyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Karakedi süpersin ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 oh neyseki görmeyenleri kurtardık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oh be sonunda annesi babasından baska yasayan baska bir bilen var durumu oohhh ya rahatladım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 çok karmaşık bir cümle olmuş ama doğru demişsin:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Pete'in ilk öğrendiğinde gösterdiği tepkiler harbi çok uyuzdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sezon 5 ara vermeseydi ne güzel izliyorduk... 5/16 bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 cok uyuz oldum sahsen bu bolume..evet uzay gemisini calmaya calısmak cok yanlıs bi haraketti..clark en iyi arkadasını kaybedebilirdi..dogrusunu yaptı bence clark..orda hic bi tepki vermeseydi hem en yakın arkadası onun hırsız oldugunu dusunecekti hemde sırrı ortaya cıkacaktı.. ama en iyi arkadasının bile ilk basta ona yaratık mıs gibi bakması hos olmadı..sinirlendirdi beni gercekten..sonucta cocuklugunu onunla gecirmissin en iyi arkadasın bole bi sırrı olmasından dolayı ole bi tepki verilmez.. pete in bole bi tepki vermesini gorunce chloe nin nasıl bi tepki verecegini dusundum bi an.. o daha buyuk bi tepki verir heralde..ve + olarak sole bisi yapabilir.. en iyi arkadasımsın ama bu hayatım boyunca aradıgım bi haber vs olaylarına girebilir..bu da benim tv i kırmama neden olabilir :p bunlardan sonraki bolum cok degisik olacak gibi film de ki gibi galba :) meteor taslarına uzun sure temas edince 2. kisiligi gibi bisi ortaya cıkıyodu..evil-superman gibi heralde onu konu alıyo anladıgım kadarıyla bundan soraki bolum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yok alakası yok.. red kryptonite(kırmızı kripton) taşı var clark bu taşa bi şekilde temas ederse ne biliyim o taşın bulunduğu kolye veya yüzüğü takarsa kişiliği değişiyor tabiri caiz ize şerefsiz biri oluyor aslında tam istediğim bir tip oluyor ya =P neyse ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 lana'ya tecavuz falan ediyormuş maeıuja :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bence "gözleriyle soyar" lana yı anlayan anlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kingpin filmlerini sadece 1 kere izlemisimdir o da tv de o yuzden bisi iddaa edecek durumda degilim ama sole bisi kalmıs aklımda yanlısım varsa duzelt :) bi film de dusmanı superman e iyiliginin karsılıgı vs gibisinden halkın onunde buyukcene yesil meteor tası veriyodu sora superman kendinden geciyodu sakalları falan cıkıyodu :)aksamdan kalma gibi bi hal alıyodu yanlıs mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 evet dogru hatta alkole baslıyıp serserilik yapıyodu o kriptonitide kopyalıyolarmıydı neydi ole bi seydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 beyler spoiler ibaresi koyun dendi ama pek sallayan yok anlaşılan.. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 18:16 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 iyi de filmi izlemeyen mi kaldı :d spoiler koyulsun diyiyorsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bundan 5-6 mesaj yukarsı için söylemiştim....way arkadaşımızın yazdıkları için... [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 20:05 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 koyun lan spoiler :p spoiler: clark lois'i seviyoooo.. (alın size spoiler'ın allahı :p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 lana chloe yi arzuluyo bu daha büyük spoiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar