Truwan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Acaba bu konuya aşina biri spoiler tagi altında lex'in neden kötü olduğunu yazabilir mi?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 abicim kötü işte ? kötüye neden kötüsün diye sorulur mu :p[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ____ / S / / / WE LOVE SUPERMAN ! :p[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 denmek istenen bu lex şimdi iyi modlarında, ne oluyor da bu adam kotu oluyor. bilen spoiler içerisinde cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lex hiç bir zaman iyi olmadı yine kötü ancak sadece arkadan iş çeviriyor.[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 anlıyosun anlamamazlıktan geliyorsun bence. o ani değişimden bahsediyorum, supermani resmen karşısına alışı nasıl oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Lex kötü değil sadece çok fazla hırslı..[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: elvyn, 03 Ocak 2006 20:12 tarihinde demiş ki: anlıyosun anlamamazlıktan geliyorsun bence. off be elvyn büyü artık işim gücüm yok sana laf mı yetiştircem ? normal cevap verdim bişeyi anlayıp anlamama mevzusu değil.[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya şu soruya cevap verdigini düşünüyor musun cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben bu filmleride hic hatirlamiyorum ufak bir kac cumle ile ozet yapabilecek varsa sevinirim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 spo! göz göre göre lanayı kaçırdı, benim gözümde artık superman değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kaçırdım bu hafta tüh :p biri özetleyebilir mi kısa kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 1. sezon finali cok kral olacak gibi :) heyecanla bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 allah allah o nasıl bir bölümdü oyle aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 süperdi ya! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 5.sezon 14.bolumdeyim guzel dizi sonlara dogru baya guzellesiyor. ancak sacma bi durum var. SPOİLER - - - - - - - - clarkin babasi oluyorda ben filmde gordugumu saniyordum kendisini? - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 abi naptın ya ? bizde izliyoruz spoiler ibaresi içinde bile yazmaya gerek duymadım, milletin hevesinin ortasına pörtledin resmen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 spo var gibi. emin olmak icin sordum hatirlamiyorum babasi varmiydi filmlerde diye. kimsenin hevesininde portledigini sanmiyorum ne demekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 tharkas yuh ya sil spoiler'ı, biz gördük bari başkalarına zarar verme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya bana kalırsa bu bölümdeki 2 güzel sahne vardı biri Lex'in babasını yerde yatarken izlemesi ve yüzü diğeri de 1 sezondur görmemiş olduğumuz ve iştahla beklediğimiz To Be Continued yazısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 özel mesaj atarsın dicektim spoiler gibi o da çalışmıyor yani oraya spoiler yazıp 5. sezonun en kilit şeyini söylemekle masum bişey yaptığını düşünmüyorum millet daha 1. sezonun sonlarında.Bu sen star wars III ü izlemeden benim sana sonunu söylemem gibi bişey oldu ya neyse editlettirin bari... [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 13:46 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 iyi de 3'Un sonunu herkes biliyordu zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 öf be reklamlarla faln heycanlı oluyor diye tv den izliyoruz ailecek adam direk söledi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 şimdi ilk sezon bitti sanırsam cnbce direk devam edecek mi yoksa ara verilcek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 direk devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar