Truwan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Acaba bu konuya aşina biri spoiler tagi altında lex'in neden kötü olduğunu yazabilir mi?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 abicim kötü işte ? kötüye neden kötüsün diye sorulur mu :p[signature][hline]We want war, wake up !
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ____ / S / / / WE LOVE SUPERMAN ! :p[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 denmek istenen bu lex şimdi iyi modlarında, ne oluyor da bu adam kotu oluyor. bilen spoiler içerisinde cevaplar.
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lex hiç bir zaman iyi olmadı yine kötü ancak sadece arkadan iş çeviriyor.[signature][hline]We want war, wake up !
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 anlıyosun anlamamazlıktan geliyorsun bence. o ani değişimden bahsediyorum, supermani resmen karşısına alışı nasıl oluyor.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Lex kötü değil sadece çok fazla hırslı..[signature][hline]The one side moon is always dark.
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: elvyn, 03 Ocak 2006 20:12 tarihinde demiş ki: anlıyosun anlamamazlıktan geliyorsun bence. off be elvyn büyü artık işim gücüm yok sana laf mı yetiştircem ? normal cevap verdim bişeyi anlayıp anlamama mevzusu değil.[signature][hline]We want war, wake up !
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya şu soruya cevap verdigini düşünüyor musun cidden?
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben bu filmleride hic hatirlamiyorum ufak bir kac cumle ile ozet yapabilecek varsa sevinirim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 spo! göz göre göre lanayı kaçırdı, benim gözümde artık superman değil
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kaçırdım bu hafta tüh :p biri özetleyebilir mi kısa kısa
Way Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 1. sezon finali cok kral olacak gibi :) heyecanla bekliyoruz..
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 allah allah o nasıl bir bölümdü oyle aman aman
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 5.sezon 14.bolumdeyim guzel dizi sonlara dogru baya guzellesiyor. ancak sacma bi durum var. SPOİLER - - - - - - - - clarkin babasi oluyorda ben filmde gordugumu saniyordum kendisini? -
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 abi naptın ya ? bizde izliyoruz spoiler ibaresi içinde bile yazmaya gerek duymadım, milletin hevesinin ortasına pörtledin resmen ...
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 spo var gibi. emin olmak icin sordum hatirlamiyorum babasi varmiydi filmlerde diye. kimsenin hevesininde portledigini sanmiyorum ne demekse.
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 tharkas yuh ya sil spoiler'ı, biz gördük bari başkalarına zarar verme :D
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya bana kalırsa bu bölümdeki 2 güzel sahne vardı biri Lex'in babasını yerde yatarken izlemesi ve yüzü diğeri de 1 sezondur görmemiş olduğumuz ve iştahla beklediğimiz To Be Continued yazısı :)
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 özel mesaj atarsın dicektim spoiler gibi o da çalışmıyor yani oraya spoiler yazıp 5. sezonun en kilit şeyini söylemekle masum bişey yaptığını düşünmüyorum millet daha 1. sezonun sonlarında.Bu sen star wars III ü izlemeden benim sana sonunu söylemem gibi bişey oldu ya neyse editlettirin bari... [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 13:46 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir]
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 iyi de 3'Un sonunu herkes biliyordu zaten :D
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 öf be reklamlarla faln heycanlı oluyor diye tv den izliyoruz ailecek adam direk söledi...
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 şimdi ilk sezon bitti sanırsam cnbce direk devam edecek mi yoksa ara verilcek mi?
Öne çıkan mesajlar