Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Sezon'da Smallville (gelebilir nihahaha)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu ayın cnbc-e dergisini elime aldığımda ilk sayfalarda izleyicilerden gelen maillere göz attım ehehe birde Tom Welling'in resmi vardı dedim heralde Smallville'i sonunda aldılar.Sonra bi izleyicinin yazısını okudum ve cevap çok hoşuma gitti diziyi zaten almışlar duyurmak bu güne kısmet olmuş hede hödö neyse
Artık Smallville dizisinide rahat rahat izleyebileceğiz en azından Angel ve Buffy the vamp slayerden sonra tekrar fantastik bi dizi gelecek adam gibi :) (en azından Buffy ve Angel'e laf söyleyenler için daha köklü bi yapım olcak nede olsa Superman demi :p).Valla sevindim heralde büyük bir ihtimal yeni yayın dönemine koyarlar gerçi geç bile kaldılar zaten illegal bi şekilde takip ediyorduk biz 5. sezona geldiler insaf :([signature][hline]
"babanıza sorun"
*kilit*
5dk sonra
*kendi mesajını siler*
*konuyu tekrar açar*
Mesaj tarihi:
Geçen WoW'da birisi "Lana is so hot!" diye deliriyordu.
Görelim bakalım kimmiş bu Lana.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.

oh oh yarasin soyle birkac guzel dizi daha ekledilermi misss.. super olacak yeni sezon. aha buda lana

[signature][hline]

[Bu mesaj Miraul tarafından 02 Temmuz 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
kristin kreuk çin kırması bi ablamızdır severiz Allah yaratmıştır gerekirse taparız yani :p[signature][hline]
"babanıza sorun"
*kilit*
5dk sonra
*kendi mesajını siler*
*konuyu tekrar açar*
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Heh ağustos ayı cnbc-e dergisi aldım yakında diye smallville resmi gördüm gaza gelmedim değil ama çok geç :-( birde üzülüyorum burda abuk subuk yorumlar gelecek :p

[spo1=resimde şuydu ][/spo][signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 13 Ağustos 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Bu dizinin superman'le olan ilişkisini sorabilirmiyim ? Dvd'sine baktım geçen gün de ilgimi çekti ancak bir bilgim yok ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
said:
elvyn, 13 Ağustos 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
latexsiz superman e superman demem :-p

superman değil zaten orada...
hoş olmasada yeter yani.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
Sanırım orada Superman adını henüz almamış anlamında söyledin ?

O zaman alter egosuz Clark Kent'e Clark Kent demem hehe[signature][hline]kolonyalı mendil
Mesaj tarihi:
hayır her anlamıyla superman değil özelliklerini yeni yeni kazanıyor ayrıcana uçamıyor daha pasif olarak izlemektyim 5. sezon başlıcak yurt dışında yakında hala uçmadı :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
Öyle bir anlatmışsın ki sanki Tv'nin başına her seferinde "Tanrım bu sefer uçsun, lütfen" diyerek geçiyormuşsun gibi olmuş :P

Bu arada 5. sezonda hala uçamayan bir Superman'in olduğu bir diziye pek sıcak bakmıyorum doğrusu hehe[signature][hline]kolonyalı mendil

[Bu mesaj elvyn tarafından 13 Ağustos 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dizi Superman'in vazgeçilmez düşmanlarından yoksun ama keşke kendi alternatif Superman evrenimizi yazsaydık diye çekilen bölümlerden oluşuyor. Yani absürdlük derecesini hayli zorlayan bölümler var. Ya bunun özel güçleri olduğunu anlamayan salaktır dedirten bölümler mevcut.

Ben Superman'i değilde Lex Luthor karakterine hasta oldum. Zaten 1 ve 2 sezonu iğrençlikten kurtaran adam Lex Luthor'dur. Hatta 1 ve 2. sezonun kahramanı derim ben. Çaktırmadan hikaye onun üstüne kurulu.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
Amazon da reviewlarını okudum . İnsanlar best show ever created falan yazmış . Ismarladım bende bakalım .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar 18 Eylül Pazar günü başlıyor saat 20.00 upladığınız iyi olmuş.Hatta başlık değiştirilirse güzel bile olur ;) kaçırmayın kesinlikle.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
geldi ve favorim oldu ilk bölümden.

en sonda çalan şarkı neydi acaba?[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
  • Yeni Oluştur...