oyoy Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 herkeze selam bu severda bg(av.ab) lerde Alliance mi daha iyi yoksa hordemi [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 10:08 tarihinde, oyoy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 abi eskiden safi horde vardı. hatta 1 ay önceye kadar. belki ben artık premade yaptığımdandır ama gene random, randoma da hordenin yenme ihtimali daha yüksek. şöle bişi de var. ally premade'i wsg de daha başarılı. ab de daha az. tabi rank12+ ları çok katmıyorum işin içine. sen gene horde önce diye bil ama. eski horde gücü yok yani benim gördüğüm. silwyth bile geçen gün bizim prede 1 boş yer varken rasgele geldi 3-5 maç yaptık, arada öle kafası eser girer o, o bile dedi bu hordede iş yok dedi. biz skull zamanı neler çekioduk dedi :) 5 kişi mid fight yaptımı ölümsüz oluolardı felan dedi. ya ben de işte bu bilgileri toplayıp taktik düşünüyorum ama tabi uygulama muhim, şimdi adamlara diorum healing triangle kurun, %100 başarılı olamıolar hiç. (malum daha ranklarımız ve dolayısıyla tecrübelerimiz düşük ve yenilmeye alışmışız) ama horde tarafı randomda üstün olduğu için zaten tabandan gelen bir moral var. yani yalan değil. neyse lab.dan girdim. çarpuk çurpuk yazdım. daha sorun olursa yazarsın, tam açıklayamadım malum başımda hoca var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 av de horde tarafı baya ustun premade olmadıgı ıcın,ab de cogu horde player bıraktıgı ıcın sanırım eskı gucunde degılmıs ama genede premade olmazsa kesın kazanıyorlarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oyoy Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 teşekkürler bide alliance tarafında bi karkter acmayı dusunuyorum warrior .level sınırı olmayan bi turk guldi onere bilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 aIa dicem, sen nerden bilion veya şu kadar sınırımız var dicekler. ama baştan beri oynayan hatta sonradan giren bütün türkler 60ladı. zor bulman. lvl60 a kadar friend listin idare eder. ii bi friend list, sana guildden çok daha fazla yararlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nolofinwe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bizde çılgın rahibe elizabedi koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 said: Ahn'Quiraj'da böcek ezmeye gittik ve karşımıza çıka çıka kara fatmalar ve uçan huriler çıktı. Neyseki dev bir akrep bulduk da dişimize göre bişi indirebildik. İlk boss server-first kill'i de bir wipe ile kaçırdık ama 3.üncü ile bronz madalya aldık :) bu arada A l A = alaturqua yani 'L' harfi ortadaki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bugün random ab kapışmasında yaklaşık 10tane shaman'a denk geldik feleğimiz şaştı ama yenmesini bildik :p alt char içinde ilk razorfen kraul runında düştü corpsemaker lvl29 olunca hemen crusader basıcam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Saol blizzard çarşamba akşami bir mc miz onunda içine ettin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 öyle deme ya synthia ben cok mutluyum blizz mc yi resetlemeyı unuttugu için:) dün aksam saat 6 civarı evde elektrık gitti ve 9 a kadar gelmedi,bende bizimkiler suan ragnarosu kesıyordur kaçırdım raidi derken oyuna bir girdim ilk 2 bossu kesmısler ve hep beraber disconnect:)işin komiği kalimdor kıtası ayakata yanlız eastern offline.tabii bekledım 1 saat ve sonra gelmeyenelerin yerine raide girdim:)26 kişi ile shazzraha kadar geldik.hem dkp kaybolmadı hemde istemedende olsa dinlenmiş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 muzcu sanırım premade grubundasın,bugun warsongda karsılastık.baba bayragı kaptıktan sonra druidi kendı flagınız ustunde bekletmeyın,yukardan slow falla düşen 2 mage 2 instant spelle kesebılır onu ,ki ben tek basıma olmama ragmen azdaha alıyordum bayragı.bunu sakın ukalalık olarak algılama sadece rank kastıgını bılıyorum ve yardımım dokunsun ıstedım.raid saati geldıgı ıcın cıktık bu arada yoksa baya zevklıydı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hala oynayan kim var pve özürlü fw'de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Benim bir arkadaş oynuyor 5 ay geçti adam hala paladini 60layamadı , 53 falan sanırım şimdi komedi valla :) [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 08:51 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 said: hala oynayan kim var pve özürlü fw'de :) Pvp özürlü noob zarkuu da burdaymış ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 geri donmemek uzere biraktim oyunu, geride kalan ve beni hatirlayanlara selam olsun ;) karpuz , alora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 diz titreten zarkuu o bi kere :). artık zarkuu falan kalmadı, pitaa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 pitaa nı sevsinler senin :P bayılıyorum gnome lara, Shadowmoon Valley de bir gnome var, içerdeki her NPC ciddi ciddi duruyor, o çıkmış bir şeyin üzerine dans ediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 hööt frostwhisper ses versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 accountumuz hacklendi, oyunu bıraktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Beceremiyodun zaten iiyi olmuş wow camiası adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 nab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 TBC çikti 2 hafta oynadim biraktim, hiç zevk vermiyo artik. Undead Mage Synthia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Çok fazla kişi bıraktı zaten fw'de kimseyi tanımıyorum, bazı guildlerin kalıntılarından kurulan yada migrate eden guildlar dışında yine aynı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Benim kalitem serverı eski PVE havasına sokucak merak etme sadece bir 70 olmam gerekiyor o kadar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar