Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Frostwhisper Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkeze selam bu severda bg(av.ab) lerde Alliance mi daha iyi yoksa hordemi

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 10:08 tarihinde, oyoy tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi eskiden safi horde vardı. hatta 1 ay önceye kadar. belki ben artık premade yaptığımdandır ama gene random, randoma da hordenin yenme ihtimali daha yüksek. şöle bişi de var. ally premade'i wsg de daha başarılı. ab de daha az. tabi rank12+ ları çok katmıyorum işin içine.

sen gene horde önce diye bil ama. eski horde gücü yok yani benim gördüğüm. silwyth bile geçen gün bizim prede 1 boş yer varken rasgele geldi 3-5 maç yaptık, arada öle kafası eser girer o, o bile dedi bu hordede iş yok dedi. biz skull zamanı neler çekioduk dedi :) 5 kişi mid fight yaptımı ölümsüz oluolardı felan dedi. ya ben de işte bu bilgileri toplayıp taktik düşünüyorum ama tabi uygulama muhim, şimdi adamlara diorum healing triangle kurun, %100 başarılı olamıolar hiç. (malum daha ranklarımız ve dolayısıyla tecrübelerimiz düşük ve yenilmeye alışmışız) ama horde tarafı randomda üstün olduğu için zaten tabandan gelen bir moral var. yani yalan değil.

neyse lab.dan girdim. çarpuk çurpuk yazdım. daha sorun olursa yazarsın, tam açıklayamadım malum başımda hoca var.
Mesaj tarihi:
teşekkürler

bide alliance tarafında bi karkter acmayı dusunuyorum warrior .level sınırı olmayan bi turk guldi onere bilirmisiniz
Mesaj tarihi:
aIa dicem, sen nerden bilion veya şu kadar sınırımız var dicekler. ama baştan beri oynayan hatta sonradan giren bütün türkler 60ladı. zor bulman. lvl60 a kadar friend listin idare eder. ii bi friend list, sana guildden çok daha fazla yararlı olur.
Mesaj tarihi:
said:
Ahn'Quiraj'da böcek ezmeye gittik ve karşımıza çıka çıka kara fatmalar ve uçan huriler çıktı. Neyseki dev bir akrep bulduk da dişimize göre bişi indirebildik. İlk boss server-first kill'i de bir wipe ile kaçırdık ama 3.üncü ile bronz madalya aldık :)

bu arada A l A = alaturqua yani 'L' harfi ortadaki :p
Mesaj tarihi:
bugün random ab kapışmasında yaklaşık 10tane shaman'a denk geldik feleğimiz şaştı ama yenmesini bildik :p
alt char içinde ilk razorfen kraul runında düştü corpsemaker lvl29 olunca hemen crusader basıcam ^^
Mesaj tarihi:
öyle deme ya synthia ben cok mutluyum blizz mc yi resetlemeyı unuttugu için:)
dün aksam saat 6 civarı evde elektrık gitti ve 9 a kadar gelmedi,bende bizimkiler suan ragnarosu kesıyordur kaçırdım raidi derken oyuna bir girdim ilk 2 bossu kesmısler ve hep beraber disconnect:)işin komiği kalimdor kıtası ayakata yanlız eastern offline.tabii bekledım 1 saat ve sonra gelmeyenelerin yerine raide girdim:)26 kişi ile shazzraha kadar geldik.hem dkp kaybolmadı hemde istemedende olsa dinlenmiş oldum
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
muzcu sanırım premade grubundasın,bugun warsongda karsılastık.baba bayragı kaptıktan sonra druidi kendı flagınız ustunde bekletmeyın,yukardan slow falla düşen 2 mage 2 instant spelle kesebılır onu ,ki ben tek basıma olmama ragmen azdaha alıyordum bayragı.bunu sakın ukalalık olarak algılama sadece rank kastıgını bılıyorum ve yardımım dokunsun ıstedım.raid saati geldıgı ıcın cıktık bu arada yoksa baya zevklıydı:)
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Benim bir arkadaş oynuyor 5 ay geçti adam hala paladini 60layamadı , 53 falan sanırım şimdi komedi valla :)

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 08:51 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
pitaa nı sevsinler senin :P bayılıyorum gnome lara, Shadowmoon Valley de bir gnome var, içerdeki her NPC ciddi ciddi duruyor, o çıkmış bir şeyin üzerine dans ediyor :D
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...