Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaptıınıs eşşekk şakalarııı???

darkness87

Öne çıkan mesajlar

Kız arkadasımın abisinin annesine yaptıgı bir şaka var.

Kız annesi ile birlikte tatilde otobüsle gittiler otobüsle dönücekler. Dönmeden 1 gün önce baba anneyi arayarak "size uçaktan yer ayırtayım uçakla dönün ugrasmayın otobuslerle" der. Anne de yok biz aldık biletimizi geliriz otobusle der.

Sonra abi karısır olaya. Şaka burda başlıyo.
Anneyi özel numaradan arar ve sesini değiştirerek
- iyi günler hanım efendi xx xx bey size uçak bileti ayırttı, dönüşte uçakla istanbul'a gelmeniz için. Eğer kabul ederseniz size bir süprizimiz olucak. kabul ederseniz geri çevirmek gibi bir şansınız yok.
- (ay kızım baban bize ucak bileti almış) nedir peki bu süpriz yani kabul ederim ama..
- süprizi söyleyemeyiz ancak kabul ederseniz söyleyebiliriz yoksa süpriz olmasının bir anlamı olmaz
- iyi ehm..öhm peki öyleyse.
- süprizi açıklıyorum. uçak istanbul'a yaklaştıgında marmara denizi üzerindeyken uçaktan paraşüt ile atlayacaksınız.
- öeh .. *dumur*
ay ben havuza atlayamıyorum ucaktan nasıl atlıyacam.

ahaha benim kayınço çok şerefsiz ya nerden gelmiş böyle bişey aklına :D[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Sosyal ağlarda paylaş

Aboo bana deseler hemen kabul ederim adranalin son seviyede huraa hede hüde cump denize :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.

İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp
"Ne warrior ne Rog. Ne Priest
Gönül İlk'i ister.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silmarwen, 02 Ocak 2006 18:08 tarihinde demiş ki:
- Kanodan hızlı yüzüyorsunuz.
- Patlak topa, taş kullanarak öyle mükemmel sağlam havası veriyorsunuz ki madur kişi anlamıyor ve -ne kadar ileride olduğunu bilmediğim- çöp bidonuna kadar atmak için, ayağımın ucuyla dokunsam aya çıkan topa gerilerek vuruyor.
Öyle mi?
Peki, biz sizi ararız ..

yazıyı adam gibi okusaydin yuzerek dil denız bisikletiyle oldugumuzu anlardin. top a taş koydugumuz zman ole havasi inık miş gibi duruyodu bole yamuk yumuk yanı patlak oldugunu cocukda biliyodu ama içinde taş oldugunu bilmiyodu.. ewt cocuk senın ayagının ucuyla vursa aya cıkan topa gerilerek vuruyo.[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 02 Ocak 2006 16:23 tarihinde demiş ki:
said:
Cuma, 02 Ocak 2006 15:49 tarihinde demiş ki:
bşiz arkadasla yapmiştik bi kere aynen sole gercekleşti; simdi bole yazılkda kıl bi cocuk vardi onu beklıyoduk tamö o sırada gozume patlak bi top ilişti o bakkalda satilan dandık toplarda ve topu gorunce cızgı filmlerde gordugum sey geldı hemen arkadasa topu işaret edip buyuk bi taş bulduk yarım olan topu taşın ustune mont ettik normal butun top gibi gorunuyodu tam o sırada cocuk geldı bende hemen hadilen gel soralım dedim kıl cocukda ne filan dedi arkadas da olm bak sen bu topu cop bidonuna kadsar fırlattamssin dedi cocuk gerildi gerildi kosmaya basladi bi koydu topa anam anam die ayagını tutmaya basladi biz tam sakaaa demeye hazırlanirken cocugun ayagından kanlar akmaya basldigini gorduk . tırsıp olm nasil oldu lan koskoca top dururken betona nasi tekme arttin dedik. cocuk cakmadi yaz boyunca denize giremedi tırnagi filan dustu . baya zevklıdı .. sonra gene aynı cocuk biz arkadaslarla deniz bisikleti kıralamişisiz geziyoz ilerde pedallarda biri cıktı onu takcaz die ugrasiyoz bi baktık kıl cocuk kanoyla bize yaklaşiyoz hemen geldı yanımıza biz pedali taktık o sırada bunun kuregini alıp kıyıya pedl cevırdık buu taa acıklarda kureksız kanoyla basbasa kaldı aglamaya filan basladi denizde saka olmaz sizi dedeme solucem filan gibisinden. sonra acidik geri verdik sonra bitti denız sefamız kıyıda oturuyoz bu kanoyla yaklaşti kufretti bize biz o gazla bi tane daha kıralık deniz bisikleti sonra cocugu kovalamaya basladık biz kpovaliyoz o kacıyo biz klovaliyoz o kaciyo baktik olmucak cok agiriz 2-3 kişi atladi suya hizlandik enseledik bunu devirdik kanosunu sonra tekrear kıyıya cıktık...

İlk olayı okudum, gerisi zaman harcamak gibi geldi de, yalanın en büyüğü gibime geldi ilk olay.

inanmak zorunda deilsin ama yemın ederim gercek daha o cocuga yaptiklarımızı hatırlamaya calişiyorum.. hatırlıyınca yaziim manyak anilardi heyt bee[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Sosyal ağlarda paylaş

cuma yalnız harbi önce ayağını taşa vuruyor 1 yaz denize gireimyor sonra denizde çocuğu yakalıyıp dövüyorsunuz.

Filmini çekmemiz gerek bunun[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Finrod, 02 Ocak 2006 16:34 tarihinde demiş ki:
@cuma
Çocuk çakmadı durumu yane?Peki

ewt cakmadi 2 msj uste cvp verdim oku bak . inanmak zorunda edilsiniz. bak aklıma bişi daha geldı p cocuga yaptigimiz

ohem .. simdi iskelede balık tutuyoduk manavgata gercekleiiyo bu olat cook uzun bi iskel vardi manavgatta olanlar bilir 80 metre filan gerci su an yıkık olmasi lazım. nese işte bu cocuk langırt die atladı suya sonra merdivemnlerden cıkmaya basldi bizde merdivenın basinda beklemeye basladık. cocuk 2-3 atar atmaz şaaak die kafasına balgam yapiştrdik sırayla cocuk 20-30 dakka boyunca suda kaldı sonra sıkıldık bıraktık neden kıyıyı yuzemedi diiceksnız cunku kayalaıklar var...[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 02 Ocak 2006 18:47 tarihinde demiş ki:
cuma yalnız harbi önce ayağını taşa vuruyor 1 yaz denize gireimyor sonra denizde çocuğu yakalıyıp dövüyorsunuz.

Filmini çekmemiz gerek bunun

7 yıldır aynı yazlıgı kulaniyoruz her yaz yazlık dgistirmiyoz.[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Sosyal ağlarda paylaş

bizde 12 yıldır aynısını kullanıyoruz :D soru o değildi.

Eğer 2 yılda gerçekleşmiş bir olaysa sonraki yıl vs. diye belirtmen gerekirdi.Yanlış anlaşılma oluyor sonuçta[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

2 yıl önceki yıl başında içmiştik ve bir arkadaşda ucuşa geçmişti durağa geldik adamı yatırdık bis otobüse binip ewe gittik uçan arkadaş orada uyudu :) tabi ertesi günde bizi peşledi :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu]
Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bak bnmde aklıma geldı 8. sınıfta bi cocuga parmak kıtlatirsan kısır kalırsın die inandirmiştik:D[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer77, 02 Ocak 2006 19:03 tarihinde demiş ki:
2 yıl önceki yıl başında içmiştik ve bir arkadaşda ucuşa geçmişti durağa geldik adamı yatırdık bis otobüse binip ewe gittik uçan arkadaş orada uyudu :) tabi ertesi günde bizi peşledi :D

ya peki benim anlamadıım insan düşünmez mi bunun katili var, hırsızı var,kapkaççısı var,balicisi var,tinercisi var.bi insanı savunmasız biçimde gitmek acımasızlıktır.öküzlüktür.yazıktır. günahtır.[signature][hline]Aslında..
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay gecen sene oldu 8. sınıfım.bizim okulda ... diye bi kız vardı biyeri fena güzeldi (anlayın).Dışarda bu kız geziniyo,bu kızında bi erkek kardeşi var 3'emi ne gidiyo.Ben,3 arkadaşım,ve o yılki ilkokul ve ortaokul başkanı takılıyoruz.Sora bunun kardeşini cağırdık dedik"bak ablanın eşofmanını indir futbol basket yok su yok bu turnuvaları düzenliycez çizgi film alcaz heri potıra gotürcez" dedik.cocukta damam dedi.Biz olayı izliyoruz.Bu kardeşi gitti abla naber nassın şımarıyo ablasıda git falan diyo sora kardeşi bize baktı LAAAAAAAK indirdi eşofamanı kız gri donuyla kaldı.Biz oldük gülmekten.Cocuk direk kacmaya başladı annesi geldi ordan cocuca caktı direk .Bizde direk sınıflara kactık yukardan izliyoz olayı.Altıma zığıyodum gülmekten :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solkirans, 02 Ocak 2006 17:36 tarihinde demiş ki:
aynı çocuga 3 senedir 1 defa kafasına şırınga batırdım 2 defa boxerını çekerken yırtıldı bi kere parfüm şişesinin içine içeyip çocuga sıktım bi kere " huaaaaaa şakaaaaa " deyip kafa attım hala ölmedi

kafasına şırıngamı batırdın ohandadfk o nasıl oluyo ya?[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

saf bi arkadaş vardı
bigün dışardayız bunun da hoşlandığı bi kız vardı kız da bizim arkadaşın tanıdığı neyse çocuğa gittik dedik ki olm kız senin erkekliğinden şüphe ediomuş lan olur olmadık konuşuo bana bakıp duruo hala icraat 0 falan dio dedik kız da az ötede arkadaşlarıyla oturuo çocuk gidip kıza bağırıp çağırmaya başladı erkek mi görmek istion laann diye bağırdı altımıza sıçmıştık nerdeyse gülmekten çocuğa şaka yaptık diyince bi süre bizle konuşmadı kızın yüzüne de daha bakamadı kızın surat ifadesi de bombaydı açıkçası...

2.olay
arkadaşın yaşlı bi tanıdığı vardı adam bunlara bi türlü rahat vermiyen her şeye muhalefet bi tipti müziği çok açtınız vs vs bigün arkadaş bi şekilde bunların telefonu numarasını bulmuş bize getirdi olm tony sen gülmeden yaparsın iyice bi işlet şunu demişti neyse telefonu aldım adam çıktı beyefendi siz kimsiniz dedim ismini söledi burada bi bayan var sizin kendisini bozduğunu söylüyor alın görüşün hüngür hüngür ağlıyo dedim arkadaşa verdim arkadaş buna nasıl da terkettin beni hayvan alıcağın olsun falan dio biz ölüoz gülmekten hep beraber dumur olduk farklı şekilde aynı şakayı 4-5 defa tekrarladık adam en son telefonunu değiştirmişti.[signature][hline]1905
Sosyal ağlarda paylaş

ev arkadaşım üni ikide banyodan çıkmıştı üzerinde sadece boxer vardı hafif ıslak iki kişi kemerle dövdük
sonra şaka dedik sonra bu şakaya bizde sırayla maruz kaldık.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün yaptım bir tane.Sınıfın kapısını açmaya çalışırken arkadaşım suratıma kapattı.Ben açmaya çalışınca arkadan engelledi.Bu arada kapı az da olsa aralandı.Benimde elimde bir şişe su vardı.O aralıktan kolumu içeri sokup suyu döktüm.Arkadaşın tam kafasına gelmiş.Yani bir şişe suyu başından aşağı döktüm.Kızdı doğal olarak.Sonra 1 saat güldük buna.:):)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tamirci, 03 Ocak 2006 01:29 tarihinde demiş ki:
bizde çukur kazdık kuma içine deniz kestanelerini yerleştirdik.örttük üstünü bide kale kurduk üzerine.çocuğa dedik sen bunu 2 ayağınla zıplayıp yıkamassın.çocuk yıktı :)

öl genç siz yaptığın ayıplar[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...