Cuma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 anliyamazsin anca arada bir tadına bakcan yemegın. veya telefon ac can sorecan saat kaç die[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Ragnar, 02 Ocak 2006 17:32 tarihinde demiş ki: yemek yapmayı bilen yemeğin piştiğinide anlar [Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Ocak 2006 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] +1 :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kibritleri birine verir karşılığında saatini ödünç alırım yemeği pişiririm sonra şerefsizlik yapar saati geri vermem böylece hem yemeğim hemde saatim olur.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Peki 2 kibrit için saatini sevecek birini nereden bulacaksın ?[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bişey anlamadım sorudan[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 neden bole bisiye gerek kalsinki bir evde saat yoksa o ev ev deildir =).ayrica tek basimiza bi adada kalmioruzki bu kadar tasarruflu hizli vede pratik dusunelim vede bi cozum bulalim.. al cakmagi yak anasini sataim saate bak 19:05 ten 19:20 yi bekle bu kadar.. kasma kendini yane relax ol su 3 gunluk dunyada[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 paticiğe topic açarım biri elbet cevabı söyler O_o[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 1 saat yanan kibrit? Teknoloji gelişiyo yahu, yaşlanmışız vallahi...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çocuğu bıraktı gitti herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paticiğe dipsiz bir soru sorucam. Herkes o mu bu mu diye kendini yiyip bitirirken hekliyecem. Kibritler eğer birbirine denk ise önce birini yakıp 15 dakikada ne kadarının yandığına bakarım. Sonra diğerinin de aynı miktarlık kısmını yakarım. Ki madem yanımda 15 dk yı tespit eden bir saat var bunlara gerek yok :][signature][hline]/ Özgürlüğün Ülkesi / Adaletin Temsilcisi / Teröristlerden Kurtar Bizi / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 İyi de dengesiz yanıyo kibritler. Pff ben de sanki çok mantıklı soruymuş gibi mantık arıyorum milletin cevabında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yaa ole kibritmi olur direk yanar allahın odunu nerden anlasın nasıl yancagını boswer kibriti felan direk 900 saniye say[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 1 saat yanan kibrit ?? kavak ağacını olduğu gibi kibrit yapmışlar heralde[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bi kez yanında saat yok saat olsa niye kibritleri hemde dengesiz kibritleri yakıp 15 dk yı bulmaya çalışsın. En iyisi ilk önce şu kibritlere çekidüzen ver tek sıra halinde yansınlar sonra daha kolay olur.[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 simdi yemegi kibritlerlemi isitiyoruz anlamadim ben?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ewt buldum simdi bi kibritin tamamaının 1 saatde yandigini biliyoz. demekkı bu kıbritin ceyregi 15 dakkada yanar hemen cetvelle olcuyoz ceyregini kalemle cızıyoz . bunu bu elimizde hazır tutuyoz. sonra dier kıbrıtı aliyoz ikisini auynı anda cot die yakıyoz ceyrek kıbrıtı yanık bi şekılde bi yere sabıtlıyoz. dierile ocagi yakıyoz. ceyrek kibrit sonunce tam 15 dakka dolmus oluyo . ve yemek bitiyo saygilarrr[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kibrit homojen değil demiş arkadaş, kibritin çeyreği 15 dkda yanmak zorunda değil.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kardesim kibritle nası yemek pisiriyosun olmaz ole sey bu sorunun cevabı yemek pişmez aç kalır öluruz:D bu kadar basit siz hiç kibritle yemek pişirdiniz mi?[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çiğ ye[signature][hline]player's hanbook - forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: mulgear6, 02 Ocak 2006 19:42 tarihinde demiş ki: kardesim kibritle nası yemek pisiriyosun olmaz ole sey bu sorunun cevabı yemek pişmez aç kalır öluruz:D bu kadar basit siz hiç kibritle yemek pişirdiniz mi? kıbritle ocagi yakıyoz:D[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Spidee, 02 Ocak 2006 19:32 tarihinde demiş ki: Kibrit homojen değil demiş arkadaş, kibritin çeyreği 15 dkda yanmak zorunda değil. yok bak dooru nm cvp gelsın solesin[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tabi o da mantıklı:D[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Emivoz, 02 Ocak 2006 17:28 tarihinde demiş ki: içinden 900 saniye say hiç aklımdan gelmedi ...[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Cuma, 02 Ocak 2006 19:31 tarihinde demiş ki: ewt buldum simdi bi kibritin tamamaının 1 saatde yandigini biliyoz. demekkı bu kıbritin ceyregi 15 dakkada yanar hemen cetvelle olcuyoz ceyregini kalemle cızıyoz . bunu bu elimizde hazır tutuyoz. sonra dier kıbrıtı aliyoz ikisini auynı anda cot die yakıyoz ceyrek kıbrıtı yanık bi şekılde bi yere sabıtlıyoz. dierile ocagi yakıyoz. ceyrek kibrit sonunce tam 15 dakka dolmus oluyo . ve yemek bitiyo saygilarrr Soruyu anlamadığın gerçeğini es geçsek bile saat olmayan yerde kalem cetvel tencere ve yemeğin ne işi olduğu bende ciddi bir merak uyandırdı.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Cevabıda buldum Kibriti yakarız yemek pişince 15 dakika geçti demektir. Sonra kibriti yakarız demin geldiği yere gelince yemek pişti demektir.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar