BamMargera Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yar yar içinde yandım ateşinde....kayboldu ölüm,suyun öte köşesinde ve kırık bir kalp geliyor en beride..bitmek seni alıp götürmekmidir,yalnız ölüm seni sevdiğinde...
BamMargera Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Gözlerini unutmak nefes almayı unutturuyo bazen bana..Düşünüyorumda nefes almanın ne anlamı var sen yokken yanımda!!!
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 osuruktan teyare selam süle o yare[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sensizliğin ne kadar acı olduğunu sen nereden bileceksinki.Sen hiç sensiz olmadınki...[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 İnsanoğlu bu dünyada o kadar ıstırap çeker ki, bütün canlılar arasında yalnız o, gülmeyi icat etmek zorunda kalmıştır. Nietzsche sevdiim bi sözdür.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Gün gelecek devran dönecek Kahpe felek banada gülecek Senmi vardın şimdiye dek Tek tabancada yaşar bu yürek Bilmiyosan sevmeyi taşıma o yüreği. by.Selim başkan..
unac Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Apeiron, 17 Kasım 2005 13:51 tarihinde demiş ki: İnsanoğlu bu dünyada o kadar ıstırap çeker ki, bütün canlılar arasında yalnız o, gülmeyi icat etmek zorunda kalmıştır. Nietzsche sevdiim bi sözdür. çok iyi[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 (+1) muhtesem ..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 varligima seninle son verecegim, benimle yok olurmusun ?[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bekleyişlerimin içine hapsettiğim özlemlerim vardı. Nicedir kimseyle paylasmadığım hüzünlerim. susmak ne cok akıllandırmış benii... iyiki geldin A$K... hoşgeldin...[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... kimin sölediini hatrlamıorm ama gzl bi söz bnce.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Padi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yaşam seni yencek kadar güçlü deil,asla yılma...[signature][hline]For Tomorrow...
unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hayatla arandaki mücadelede hayatın tarafını tut[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) [Bu mesaj unac tarafından 23 Kasım 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
abrek17 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bu günü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir... umarım tutar
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mühim olan hiç düşmemek değil , her düştüğünde tekrar kalkabilmektir.[signature][hline]SéuL Roì
Bluemint Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yerin çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif... Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç ------------ Sevdiklerin kadar iyisin Nefret Ettiklerin kadar kötü... Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin Gördüğüdür rengin... ------------ Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... ------------ Sevdiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin; Sakın bitti sanma herşeyi,Sevdiğin kadar sevileceksin.. ------------- Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer ve Karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan sölüyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar insansın.. -------------- Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yağmurun yağdığı kadar ısLaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak -------------- Bunu Unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün ve Karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun Çİçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve herşeyi Öğrendiğin kadar bilirsin Bunuda Öğren; SEVDİĞİN KADAR SEVİLİRSİN...[signature][hline]Bir Gün Yalan Sölüceksen Eğer Bırak Karşındaki Sana Güvendiği Kadar İnansın..
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla hiçbilmem güzelsözfln :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim
fohat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 duanla yaşamadımki bedduanla öleyim, (kusura bakmayın alıntıdır.) ;)
Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yanlız ÇoÇuklar Ağlar Sadece Allah Affeder Eğer Birgün Beni Terk Edip Gidersen ÇoÇuk Değilimmm Ağlamam Allah Değilim Affetmem..[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge.
Mike Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Alkolün beyin hücrelerimi bile öldürürken seni es geçmesidir sevdamız..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bir elini tutsam, ah bir de bittiğim yerde başlamasan...[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness...
Lidriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Çocukken babamın durumu iyi olmadığından bana bir bisiklet alamıyordu.. Bende her akşam yatmadan önce tanrıya bisiklet için dua ediyordum.. Yaşım biraz ilerlediğinde işlerin bu şekilde yürümediğini örendim. Hemen bir bisiklet çaldım ve her akşam tanrıya beni affetmesi için dua ettim.. Bernard Shaw beni çok güldüren bir söz.. Bernard Shaw-gülen düşünceler de orjinalini bulabilrsinz, biraz daha farklı sanırım..
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 abilerin peşime düşmüş seni sevdim diye ölüm üşüşmüş ben zaten ölyüm sensiz ben çoktan ölmüşüm tam oturtamadım :) ama anlam olarak fena olmadı :) şu an biraz moralim bozuk, fazla romantik olamıyorum :) ama borcum olsun, daha iyisini yazıcam sizler için :D en olmadı arşivimden bi tane koyarım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hmm dushuneyim[signature][hline]always on The Claymore
Öne çıkan mesajlar