Elros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Valla ben sevgilime burdan bu söz seçip sölesem beni öldürür. Parçalar direk =) nasıl anlaşılır bi yerden seçildiği hatta hiç bu kadar anlaşılmamıştır ehue. Abi çok daha iyileri var bende ama yollamıcam ben... Bence herkesin herkese sevgisi ççoook özneldir. Bu sözler çok herkese uyabilecek sözler. Sevdiğine bu kadar genel, herhangi biri gözüyle bakıyosan, bence gayet de uygun başkasının sözüyle ona sevdiğini anlatman.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 burda bir arsiv yapmaya calisiyoruz.kimse size burdan birsey secde sevgiline soyle diye zorlamiyor.su ana kadar yazilan seylerin cogu genel degil acikcasi.Paylasmak istemiyorsan cevap verme oku ve gec.burda degerli ve guzel sozler toplamaya calisiyoruz, biraz saygi gosterin bence[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 AyRıLmAm İsTeRsEn HiÇ YaNıNdAn , ÇaĞıRsAn GeLiRiM ÇoK UzAkLaRdAn , EsKiDeN KoRkArDıM YaNlIzLıKtAn KoRkMaM ArTıK SeN VaRsIn:[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 20 Dk önce Hitch adında bir film izliyordum çok güzel bir söz söyledi elemanın biri yazıyım dedim; Hayat aldığın nefes miktarından ibaret değildir, nefesini kesen anların toplamıdır..[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 matrak_sultan`in imzasi da cok guzel bu arada...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeAmo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Günlerimiz sayılı, Dün bir bu gün iki, Sakın birşey bırakma yarına, Yarın yok ki.:Özdemir Asaf'ındır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arkadaşlar aşk sözleri değil sevgi sözleri, güzel sözler olarak arşiv yapalım istiyorum. İstemeyen arkadaşlarında doğal hakkıdır tabii, ama yaptığımız emeğe biraz saygınız olsun. Sonuçta her gördüğümü c/p yapmıyorum ben. said: Küçük insanların gölgelerinin büyüdüğü zaman güneş batıyor demektir. said: Münasebetsiz küfrü bastım,canını yaktım,6senedir aklındayım,çekemedin yo farkındayım,muaf bıraktım seni,anonim oldu haykırışların[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: AthleT, 15 Kasım 2005 12:55 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar aşk sözleri değil sevgi sözleri, güzel sözler olarak arşiv yapalım istiyorum. abim karar ver sen de güzel sözler mi sevgi sözleri mi? said: Zeka, bizimle karanlık arasındaki yegane duvardır. Mark Van Doren demiş ki: said: Başkalarının yanlışlarından ders almalıyız. Hepsini kendimiz yapacak kadar çok zamanımız yok. Groucho Marx said: Düşmanımı dostum haline getirerek imha ederim. Abraham Lincoln said: Hayatın matemini tutmaktansa hayata gülmek insana daha çok yakışır. Seneca said: Zayıflar hiçbir zaman affedemez. Affetmek güçlü insanlara özgüdür. Mathama Gandi[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 insanın hoşuna giden sozler işte...[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı..[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 beğendim bunu! =))[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yigito abi söze de +1 imzaya da =). Orkidem yollamıştı imzandaki sözü ;) Arkadaşlar hoşunuza giden sözleri yazın arşiv yapalım, güzel sevgi sözleri dedim de caydım sonradan tüm güzel sözler Ünlülerden düşündürücü sözler ..vs.vs her türlü söz yani.[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 teşekkür ettim :))[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Uzaklarda bir yerlerde atiyor kalbim,sensiz gecen hergün senin icin,aklinin alamayacagi en uzak kentte hayallerim,düslerinin gerceklesmesi icin,güllerin en kirmizi noktasinda dudaklarim,seninkilere erismek icin,okyanuslarin en derinlerinde bakislarim,sana bakabilmek icin,yüregim her an büyük acisi icinde sensizligin,ama dayaniyor sadece senin icin... Obaaa, arkadaş msnden yazdı.[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bir gün gelirde en ufak bi sevgisizlik olur istemezsen beni,çek git sevgilim ben içimde yaşarım seni! ayrılık oldu biraz melankoli durumları! :'([signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bilmedigim bir gelecek icin yasamaktansa, yasadigim an icin olurum.[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Sen ki özgürlük kadar güzelsin Sevgi kadar özgür... O güzel başını uzat göklere! gül, güneşlere gül....[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 SDC SEVILMEK HAREKETE GECIRIR DONMAKTA OLAN BI KALBI VE CARPMAKTA OLAN BI KALPTIR HER SEFERINDE DUNYA UZERINDE ONCA GUZEL SEYIN SEBEBI.YANI..... SIZLAYAN YERINDEN SEVMEYE BASLAMALI BI INSANI SEVDIGI KDR SEVILMEKTIR BI ACININ YARA BANDI..[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 imza alttaki[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Sahiller dalgayi nasil beklerse, Gökyüzü mehtabi nasil özlerse, Kuru topraklar suya nasil hasretse, Sende benim hasretimsin... inadına aşk inadına aşk inadına aşk[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sevmek yaşamak kadar güzel iste unutmak ölmek kadar acıdır benım lafım del bı arkadasın msnde nıckı :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür şimdi bi sitede buldum Kalpleri kemiren gizli azaplar yüzlerden okunsaydı, nicelerine merhamet duyulurdu. Rousseau [Bu mesaj Hardter tarafından 16 Kasım 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Aşk bir sudur iç iç çişin gelsin...WTF?![signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Mail and MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Dilerim sen mutlu ol mevlam bana acısın Şimdi ellerin oldun Dünya ahiret bacımsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 seni seviom ben deilde...seni sefihom pen daha ii benje :)[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kalbimi eriten o bakışlar nasıl olurda şimdi günlerimi zindan ediyor.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar