Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Güzel Sevgi Sözleri

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Valla ben sevgilime burdan bu söz seçip sölesem beni öldürür. Parçalar direk =) nasıl anlaşılır bi yerden seçildiği hatta hiç bu kadar anlaşılmamıştır ehue. Abi çok daha iyileri var bende ama yollamıcam ben... Bence herkesin herkese sevgisi ççoook özneldir. Bu sözler çok herkese uyabilecek sözler. Sevdiğine bu kadar genel, herhangi biri gözüyle bakıyosan, bence gayet de uygun başkasının sözüyle ona sevdiğini anlatman.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece,
Gittiğim yer geldiğimden farklı.
Aslında hep buradayız.

Sosyal ağlarda paylaş

burda bir arsiv yapmaya calisiyoruz.kimse size burdan birsey secde sevgiline soyle diye zorlamiyor.su ana kadar yazilan seylerin cogu genel degil acikcasi.Paylasmak istemiyorsan cevap verme oku ve gec.burda degerli ve guzel sozler toplamaya calisiyoruz, biraz saygi gosterin bence[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar aşk sözleri değil sevgi sözleri, güzel sözler olarak arşiv yapalım istiyorum.
İstemeyen arkadaşlarında doğal hakkıdır tabii, ama yaptığımız emeğe biraz saygınız olsun.
Sonuçta her gördüğümü c/p yapmıyorum ben.

said:
Küçük insanların gölgelerinin büyüdüğü zaman güneş batıyor demektir.

said:
Münasebetsiz küfrü bastım,canını yaktım,6senedir aklındayım,çekemedin yo farkındayım,muaf bıraktım seni,anonim oldu haykırışların
[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 15 Kasım 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar aşk sözleri değil sevgi sözleri, güzel sözler olarak arşiv yapalım istiyorum.

abim karar ver sen de güzel sözler mi sevgi sözleri mi?

said:

Zeka, bizimle karanlık arasındaki yegane duvardır.
Mark Van Doren demiş ki:

said:

Başkalarının yanlışlarından ders almalıyız. Hepsini kendimiz yapacak kadar çok zamanımız yok.
Groucho Marx

said:

Düşmanımı dostum haline getirerek imha ederim.
Abraham Lincoln

said:

Hayatın matemini tutmaktansa hayata gülmek insana daha çok yakışır.
Seneca

said:
Zayıflar hiçbir zaman affedemez. Affetmek güçlü insanlara özgüdür.
Mathama Gandi
[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-Ben kendim-
Sosyal ağlarda paylaş

ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı..[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

Yigito abi söze de +1 imzaya da =). Orkidem yollamıştı imzandaki sözü ;)

Arkadaşlar hoşunuza giden sözleri yazın arşiv yapalım, güzel sevgi sözleri dedim de caydım sonradan tüm güzel sözler
Ünlülerden düşündürücü sözler ..vs.vs her türlü söz yani.[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Uzaklarda bir yerlerde atiyor kalbim,sensiz gecen hergün senin icin,aklinin alamayacagi en uzak kentte hayallerim,düslerinin gerceklesmesi icin,güllerin en kirmizi noktasinda dudaklarim,seninkilere erismek icin,okyanuslarin en derinlerinde bakislarim,sana bakabilmek icin,yüregim her an büyük acisi icinde sensizligin,ama dayaniyor sadece senin icin...

Obaaa, arkadaş msnden yazdı.[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

SDC SEVILMEK HAREKETE GECIRIR DONMAKTA OLAN BI KALBI VE CARPMAKTA OLAN BI KALPTIR HER SEFERINDE DUNYA UZERINDE ONCA GUZEL SEYIN SEBEBI.YANI.....
SIZLAYAN YERINDEN SEVMEYE BASLAMALI BI INSANI SEVDIGI KDR SEVILMEKTIR BI ACININ YARA BANDI..[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

Sahiller dalgayi nasil beklerse,
Gökyüzü mehtabi nasil özlerse,
Kuru topraklar suya nasil hasretse,
Sende benim hasretimsin...

inadına aşk inadına aşk inadına aşk[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

sevmek yaşamak kadar güzel iste unutmak ölmek kadar acıdır benım lafım del bı arkadasın msnde nıckı :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür

şimdi bi sitede buldum
Kalpleri kemiren gizli azaplar yüzlerden okunsaydı,
nicelerine merhamet duyulurdu.
Rousseau

[Bu mesaj Hardter tarafından 16 Kasım 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kalbimi eriten o bakışlar nasıl olurda şimdi günlerimi zindan ediyor.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...