Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Güzel Sevgi Sözleri

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Paticik olarak bi arşiv yapsak mı?
Bazen ihtiyaç oluyo ya, e öbür sitelerde çok amele şeyler yazıyo.
"Seversem Allah'ına kadar fln"

Herkes 1-2 bişiler karalarsa yaparız arşivimizi.
Şimdiden saolun.
Kolay gelsin.

said:
Uyanınca uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip dönemeyince çaresizlikten çıldırtan hayatta sadece birkez görülebilen bir rüyasın sen...
[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır.

Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar
Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4

Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun birtanem.

Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin.. Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın.. Birlikte daha nice yaşlara...[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god
Sosyal ağlarda paylaş

İçinden gelmiyorsa zaten hiç değeri yok o sözün! Bir yerden alıntı yapıp secdiğin insana yakıştırıyorsan, hım şöyle bir yorum yapabilirim. Ben sevdiklerime çooooook daha fazla değer gösteriyorum böyle bir şey yapan insana göre.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece,
Gittiğim yer geldiğimden farklı.
Aslında hep buradayız.

Sosyal ağlarda paylaş

Bir yerden alıntı yapıp o etiketi o anki duruma o anki durumunuza yada o zamana etiket olarak yapıştırabiliyorsak da aynı şey zaten. Özgünlük her zaman çok daha iyi hediyedir.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece,
Gittiğim yer geldiğimden farklı.
Aslında hep buradayız.

Sosyal ağlarda paylaş

Bir yagmur damlası seni seviyorum manası taşıyır olsaydı ve sen bana seni ne kadr çok sevidğimi sorsaydın inanki birtanem hergün yağmur yağardı..

Eğer bir gün sevmek istersen ilk önce kendini sev. Daha sonra istersen beni sev, ama beni, beni sever gibi değil kendini sever gibi sev. Çünkü ben öyle sevdim seni....

Birde bu var ama fazla beğenmiyorum çünkü öyle birisi olmicam ( Nİhahha)
Eğer birgün güneşe adını buzla yazmaya çalışan birisi olursa, bilki o seni bedrn daha çok seviyordur...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

geyik değil bence en sade ve en anlamlı kelimeler bunlar espri yapma gibi bi niyetim yok[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

nasilsa öyle yasanacakti

söylenecek bir bahane hep vardir
ha bugün yalniz
ha günün ötesi
seni sevmek
beni harcamak olmayacaktı

sana yüklediğim anlamlari
senmişsin gibi düşünme
aldanırsın...
sen o anlamlarla
sadece bende varsın

ben seviyorsam
sen bahanesin...

Özer Bal

herhangi bir kısmı işte ya da hepsi bilmiyorum çok güzel işte pfff....[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-Ben kendim-
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar gerçekten mükemmel bir arşiv oluyo. Yalnız biraz daha ilgiyi bu yöne çekmemiz lazım.
Herkes imzasının bi köşesine koyarsa bu threadi sevinirim =))

"Kırlara ilk kar düştüğü zaman ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman..."[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler

[Bu mesaj AthleT tarafından 14 Kasım 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 13 Kasım 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
Amacım bu tip sözleri bir araya getirip kişilerin o anki ruh haline göre, veya ilişki durumuna uygun olanı seçip yollaması.

Ayrıca hocam memnun kitle daha fazla gibi beğenmiyorsan desteklemez mesaj atmazsın ama dimi?

[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler

[Bu mesaj AthleT tarafından 14 Kasım 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...