AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paticik olarak bi arşiv yapsak mı? Bazen ihtiyaç oluyo ya, e öbür sitelerde çok amele şeyler yazıyo. "Seversem Allah'ına kadar fln" Herkes 1-2 bişiler karalarsa yaparız arşivimizi. Şimdiden saolun. Kolay gelsin. said: Uyanınca uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip dönemeyince çaresizlikten çıldırtan hayatta sadece birkez görülebilen bir rüyasın sen...[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 aşkın rengını sordular bana dondum kaldım bır anda o an aklıma gözlerin geldi yeşil dedim bi anda(bu sözü 5sn de kurdum hll bana)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 seni seviyorum derken sana hiç yalan söylemedim. Yalan söylerkende sana hiç seni seviyorum demedim... söz olarak kullanıla bilirmi bilmiyorum ama güzel bi söz dü yazim dedim...[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun birtanem. Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin.. Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın.. Birlikte daha nice yaşlara...[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 İçinden gelmiyorsa zaten hiç değeri yok o sözün! Bir yerden alıntı yapıp secdiğin insana yakıştırıyorsan, hım şöyle bir yorum yapabilirim. Ben sevdiklerime çooooook daha fazla değer gösteriyorum böyle bir şey yapan insana göre.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Amacım bu tip sözleri bir araya getirip kişilerin o anki ruh haline göre, veya ilişki durumuna uygun olanı seçip yollaması.[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bir yerden alıntı yapıp o etiketi o anki duruma o anki durumunuza yada o zamana etiket olarak yapıştırabiliyorsak da aynı şey zaten. Özgünlük her zaman çok daha iyi hediyedir.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sana göre, bana göre,. Benim ihtiyacım oluyo özgün olamıyorum çoğu zamanlar ;)[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bir yagmur damlası seni seviyorum manası taşıyır olsaydı ve sen bana seni ne kadr çok sevidğimi sorsaydın inanki birtanem hergün yağmur yağardı.. Eğer bir gün sevmek istersen ilk önce kendini sev. Daha sonra istersen beni sev, ama beni, beni sever gibi değil kendini sever gibi sev. Çünkü ben öyle sevdim seni.... Birde bu var ama fazla beğenmiyorum çünkü öyle birisi olmicam ( Nİhahha) Eğer birgün güneşe adını buzla yazmaya çalışan birisi olursa, bilki o seni bedrn daha çok seviyordur...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Aşk bir muz kabuğu gibidir basarsan hayatın kayar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yanlışlar çok, doğrular tektir. (aşk için olan versiyonu işte)[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 insan sevmeyi ögrendiginde vakit çok geç oluyor[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 seni seviyorum.[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Pardon her thread de olduğu gibi bunda da söylemem lazımdı, geyik yapmayın arkadaşlar. Sizin geyiğiniz ve fazlası için bi garbıç mecvut. Haa isterseniz tek tek PM atarak güleyim?[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 geyik değil bence en sade ve en anlamlı kelimeler bunlar espri yapma gibi bi niyetim yok[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pop-up Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Lethious, 13 Kasım 2005 15:15 tarihinde demiş ki: Aşk bir muz kabuğu gibidir basarsan hayatın kayar... saka maka super laf bence cidden ozetliyo askı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 nasilsa öyle yasanacakti söylenecek bir bahane hep vardir ha bugün yalniz ha günün ötesi seni sevmek beni harcamak olmayacaktı sana yüklediğim anlamlari senmişsin gibi düşünme aldanırsın... sen o anlamlarla sadece bende varsın ben seviyorsam sen bahanesin... Özer Bal herhangi bir kısmı işte ya da hepsi bilmiyorum çok güzel işte pfff....[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 eger kalbim konusabilseydi , ancak o zaman kelimeler anlam kazanirdi..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaşlar gerçekten mükemmel bir arşiv oluyo. Yalnız biraz daha ilgiyi bu yöne çekmemiz lazım. Herkes imzasının bi köşesine koyarsa bu threadi sevinirim =)) "Kırlara ilk kar düştüğü zaman ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman..."[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler [Bu mesaj AthleT tarafından 14 Kasım 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 çok yapmacık bir olay onun bunun sözünü sevgiline söylemek kimi ne kadar mutlu eder bilmiyorum ama insanlar sadece içinden gelenleri söylese daha güzel olur bence. ama kızlar hoşlanıyor ne diyim :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bende aynı düşüncedeyim ama kızlar bu tip sözlerden hoşlanıyor. En iyisi bizde onların suyuna gidelim...[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Evet güzel bir arşiv olur inşallah , hadi bakalım.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Çok saçma düşünüyorsunuz, onun bunun sözü içinizdekileri anlatıyorsa neden söylemeyesiniz ki? Her insan içindekileri edebi bir dille analatamaz girer buraya yardım alır gerektiği zaman..[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: AthleT, 13 Kasım 2005 13:54 tarihinde demiş ki: Amacım bu tip sözleri bir araya getirip kişilerin o anki ruh haline göre, veya ilişki durumuna uygun olanı seçip yollaması. Ayrıca hocam memnun kitle daha fazla gibi beğenmiyorsan desteklemez mesaj atmazsın ama dimi? [signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler [Bu mesaj AthleT tarafından 14 Kasım 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Asitin üstüne baz dökdüm, maksat p.h olsun...[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar