Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dİnlendirici Gözlük [Bilgi Lazım]

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

Gözlük kullanmak ya da kullanmamakla, göz numarası durmaz yada ilerlemez(miyop). 21 ila 23 yaşa kadar da miyop ilerler ve bunun önüne geçemezsiniz. Gözleriniz bozuksa, gözlük yalnızca daha net görmenizi ve göz bozukluğundan ileri gelen başağrısını ve göz sulanmasını önler. Monitör ve ekran başında devamlı duran birisi için de, gözü bozuk olsun ya da olmasın, göz sağlığı için mutlaka gerekli filtrelere sahip bir gözlük takmalıdır...[signature][hline]Hatalıysam 155
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da doktor 4 sene önce vermişti dinlendirici gözlük. 0.25 miyop. Takmadım. Şimdi daha iyi görüyorum sanki.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day.
Devil has my ear today, I'll never hear a word you say.
He promised that I'd find a little solace and peace.
Whatever just as long as I don't feel so desperate.

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 04 Ocak 2006 04:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sabrina, 03 Ocak 2006 20:18 tarihinde demiş ki:
Yok "şekil dursun" olayım yok =]
İnsan gözünün yorulduğunu hisseder ya, öle bi durumdayım galiba.

al benden de o kadar ama benim "şekil dursun" olayımda var...
hep birlikte buluşup Dünya göz hastanesine gidelim, grup indirimi alalım... :D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

dinlendirici gozluk diye bi gozluk yoktur diye biliyorum,sonuc olarak ne kadar ince bi mercek olsada isigi belli bir oranda kirip normal dusus yerini degistirir,eger ki daha iyi gormeye yardimci oluyorsa goz zaten bozuktur demektir.[signature][hline]Simdi ben zamanin beni sanciyla mihladigi yerdeyim,
dogumla olum arasinda o bilinmeyen bolgedeyim...
Sosyal ağlarda paylaş

AMAN TANRIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM !!!!!!!

sakınlıkla ve kesinlikle alma.. gözlük gözün numarasını accaip ilerletio.. ne kadr geç takarsan o kdar ii... ben kaç yıldır kullanıorum.. ciddiim...[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Tasarım Sayfası
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
doktora danışmanı öneririm fakat çok fazla televizyon izleyen veya bilgisayar oynayan kişilere verdiklerini biliyorum. gözün yorulmasına ve ağrımasın karşı dinlendirmesi lazım.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...