Dolis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hehehe dorudur ben ali poyrazoğluna tam olarak sorarım bunu aferin ali dayıma iyi bi şey yakalamış :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter http://wow.allakhazam.com/profile.html?680883 ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tansu çiller kaç yaşında yazmış bunları acaba?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 parti yılı devamlı artıyor yalnız biraz daha yazsa 20 -25 olcak ahah yazık.[signature][hline]i don't want to make good things, i wanna make great things... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 rofl[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Arkadaşlar şimdi biraz politikaya girecem ama kusura bakmayınız. Bir kere bu ülkede başbakan veya bakan olan insanların çoğu parasıyla yada bir takım sponsorla geldiği için ve halkıda aynen paralarla etkilediği için adam gibi biri gelemiyor çünkü adam gibi olan böyle politika düşünen insanlar genelde harcanır çünkü başkaların çıkarlarını engeller.Ayrıca mesala Cumhurbaşkanlığında üniversite mezunu olmak bir koşuldur ama malasef başbakanlıka böyle birşey söz konusu değil keşke olsada en azından biraz daha kültürlü(tansu çiller üni mezunu ama işte...) biri başımıza geçse tarih bilse bu hatalara düşmeseler daha iyi olur neyse inşallah fazla girmedim bazı olaylara[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 walla tansu ciller kopartti..[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 görüşmek üzere... ne ya? kthxbye yazmaymış bari dangalak karı :P[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 AHAHAHA[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 o_O uaehıuheaıuea[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yok artıuk.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bomba ya gelsede bıda secsek eglendırse bıze bole[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ehue gazetede okumustum komık bı olay.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar