Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 İmdat eriorum. Bir tuşa bile basınca kan ter içinde kalıorum. Dükkanın kliması bozuk. Yeni klima gelcek beklioruz salak herifleri. 2 gündür oyalıolar. Ben böle sıcak görmedim brakın rekor kırılmadı diyenleri.[hline]This Cat Scratches Free.
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 sana bi taktiğim var onu söyleyim git kendini buzdolabının içine sok manyak zevkli oluyor :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Evde olsam yapardım. Gerçi eczane burası dolap var ama o da kendini soğuk tutmakla meşgul.[hline]This Cat Scratches Free.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 evet iğrenç :( yarın neyseki havalar eskisine göre daha az sıcak olacakmış :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ben de bittim aşırı nem var... yazamıyrrrnn yazamyynnnnndptkkkkkkmön .:.::..............[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 kuşadası'nda durum geceleri iyi rüzgar esiyor nem az ama sıcaaak var :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 off camlar açık dışardan hayvan gibi sıcak gelio 1 damla rüzgar yok. 1 damla rüzgar ne demek tabi o da ayrı[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr:
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 neyseki odamdaki şu vantilatör birazcık faydası oluyor ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 klimayı geç hadi vantilatör bile yok var da birini annem birini babam aldı ayrı ayrı odadalar of[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr:
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bizde valla babam depolamış :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Dükkanda 3 tane vantilatör var şimdi. 3'yü evden getirdim ahh aha ah. Onu brak 1 saat kadar önce elektrik kesmişti 20 dakkada felan geldi. O 20 dakka çok kötü geçti.[hline]This Cat Scratches Free.
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 *! üşür* kilma rulz :)[hline]..........
hella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Tam anlamıyla eriyoruz, İstanbul'da. Sırf sıcak olsa hadi tutuşuyoruz deriz ama öyle bir rutubet varki.. Off off.. Millet dışarı çağırıyo evden dışarı çıkamıyorum.[hline]G-power a.k.a gehena
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ben çapraz vantilatör koydum odama,kesin hasta olacam burnum akmaya başladı ama başka çaresi yok...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 cool haber: yarına yağmur gelebilir, oh be umarım gelir ağaçlar bile kurudu havada tozlandı belirtiler: 1) en önemlisi= babam söledi(iş alanıyla ilgili deil ama dedimi yağıyo bende bilmiorum) 2) rüzgar şiddetlendi ve hafif serin esio 3)kuşlar baarmaya başladı uçup duruyolar böle bissürü bissürü[hline]trees and I are one
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Yağsa bi süper olur valla.Ya kedim bile mayıştı sıcakta :)[hline]
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 hue wala yağış varmış (: öle söledi tv[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Vantilatör varsa kafanıza ve vücudunuza kolonyağı dökün sonra geçin karşısına ohs .. :) bu arada bandırmada aşırı sıcaklardan 25 kişi hastaneye kaldırıldı dua edin orada bişey yok :)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 walla ben buharlaşma safhasını göremiyorum direk katıdan gaz haline geçiyorum süblimleşiyorum laaaan!!!! Ayrıca gece toprak kokuyosa, yaamur yakındır... :P[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Nihahahaha. Hayatımda hiç bu kadar sevinmemiştim havanın bozmasına. Kalleş bulutlar. Korktular güneşin önüne geçmeye.[hline]This Cat Scratches Free.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 eet yaa acaip ferah gelio şimdi eheh *! yerde civa gibi bir sıvı gelir Ouzun ayağına birleşir *[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Ben yine eriorum ya offff. Bu kadar sıcak anormal artık ya. Ağustos bitti hala 30 derecenin altına inmedi sıcaklıklar. Bu yüzden en çok sevdiğim mevsim baharlar hehehe.[hline]This Cat Scratches Free.
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ehe kış yine bok gibi soğuk olacak anlaşılan. 100 sene sonra dünya üzerinde bahar diye bir mevsim kalmayacak heralde.
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Catscratch hangi şehir???[hline]Elros Lúinwë Protector of Commanchero Enstitüsü Quarter elf Quarter orc half human mage/barbarian Ama Full Türk:D
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 kışında yaz gelse derız ama şu küresel ısınma ilerde bizi çok etkiliycek ya git gide ısınıoz[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay
Öne çıkan mesajlar