Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 İmdat eriorum. Bir tuşa bile basınca kan ter içinde kalıorum. Dükkanın kliması bozuk. Yeni klima gelcek beklioruz salak herifleri. 2 gündür oyalıolar. Ben böle sıcak görmedim brakın rekor kırılmadı diyenleri.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 sana bi taktiğim var onu söyleyim git kendini buzdolabının içine sok manyak zevkli oluyor :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Evde olsam yapardım. Gerçi eczane burası dolap var ama o da kendini soğuk tutmakla meşgul.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 evet iğrenç :( yarın neyseki havalar eskisine göre daha az sıcak olacakmış :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ben de bittim aşırı nem var... yazamıyrrrnn yazamyynnnnndptkkkkkkmön .:.::..............[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 kuşadası'nda durum geceleri iyi rüzgar esiyor nem az ama sıcaaak var :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 off camlar açık dışardan hayvan gibi sıcak gelio 1 damla rüzgar yok. 1 damla rüzgar ne demek tabi o da ayrı[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 neyseki odamdaki şu vantilatör birazcık faydası oluyor ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 klimayı geç hadi vantilatör bile yok var da birini annem birini babam aldı ayrı ayrı odadalar of[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bizde valla babam depolamış :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Dükkanda 3 tane vantilatör var şimdi. 3'yü evden getirdim ahh aha ah. Onu brak 1 saat kadar önce elektrik kesmişti 20 dakkada felan geldi. O 20 dakka çok kötü geçti.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 *! üşür* kilma rulz :)[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Tam anlamıyla eriyoruz, İstanbul'da. Sırf sıcak olsa hadi tutuşuyoruz deriz ama öyle bir rutubet varki.. Off off.. Millet dışarı çağırıyo evden dışarı çıkamıyorum.[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ben çapraz vantilatör koydum odama,kesin hasta olacam burnum akmaya başladı ama başka çaresi yok...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 cool haber: yarına yağmur gelebilir, oh be umarım gelir ağaçlar bile kurudu havada tozlandı belirtiler: 1) en önemlisi= babam söledi(iş alanıyla ilgili deil ama dedimi yağıyo bende bilmiorum) 2) rüzgar şiddetlendi ve hafif serin esio 3)kuşlar baarmaya başladı uçup duruyolar böle bissürü bissürü[hline]trees and I are one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Yağsa bi süper olur valla.Ya kedim bile mayıştı sıcakta :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 hue wala yağış varmış (: öle söledi tv[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Vantilatör varsa kafanıza ve vücudunuza kolonyağı dökün sonra geçin karşısına ohs .. :) bu arada bandırmada aşırı sıcaklardan 25 kişi hastaneye kaldırıldı dua edin orada bişey yok :)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 walla ben buharlaşma safhasını göremiyorum direk katıdan gaz haline geçiyorum süblimleşiyorum laaaan!!!! Ayrıca gece toprak kokuyosa, yaamur yakındır... :P[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Nihahahaha. Hayatımda hiç bu kadar sevinmemiştim havanın bozmasına. Kalleş bulutlar. Korktular güneşin önüne geçmeye.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 eet yaa acaip ferah gelio şimdi eheh *! yerde civa gibi bir sıvı gelir Ouzun ayağına birleşir *[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Ben yine eriorum ya offff. Bu kadar sıcak anormal artık ya. Ağustos bitti hala 30 derecenin altına inmedi sıcaklıklar. Bu yüzden en çok sevdiğim mevsim baharlar hehehe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ehe kış yine bok gibi soğuk olacak anlaşılan. 100 sene sonra dünya üzerinde bahar diye bir mevsim kalmayacak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Catscratch hangi şehir???[hline]Elros Lúinwë Protector of Commanchero Enstitüsü Quarter elf Quarter orc half human mage/barbarian Ama Full Türk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 kışında yaz gelse derız ama şu küresel ısınma ilerde bizi çok etkiliycek ya git gide ısınıoz[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar