Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eriyorummmm !!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İmdat eriorum. Bir tuşa bile basınca kan ter içinde kalıorum.
Dükkanın kliması bozuk. Yeni klima gelcek beklioruz salak herifleri. 2 gündür oyalıolar.

Ben böle sıcak görmedim brakın rekor kırılmadı diyenleri.[hline]This Cat Scratches Free.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
evet iğrenç :(
yarın neyseki havalar eskisine göre daha az sıcak olacakmış :([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
ben de bittim aşırı nem var... yazamıyrrrnn yazamyynnnnndptkkkkkkmön .:.::..............[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
kuşadası'nda durum geceleri iyi rüzgar esiyor nem az ama sıcaaak var :([hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
off camlar açık dışardan hayvan gibi sıcak gelio 1 damla rüzgar yok. 1 damla rüzgar ne demek tabi o da ayrı[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki:
muhahaha :hrr:

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
neyseki odamdaki şu vantilatör birazcık faydası oluyor ;)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
klimayı geç hadi vantilatör bile yok var da birini annem birini babam aldı ayrı ayrı odadalar of[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki:
muhahaha :hrr:

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bizde valla babam depolamış :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Dükkanda 3 tane vantilatör var şimdi. 3'yü evden getirdim ahh aha ah.

Onu brak 1 saat kadar önce elektrik kesmişti
20 dakkada felan geldi. O 20 dakka çok kötü geçti.[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
Tam anlamıyla eriyoruz, İstanbul'da. Sırf sıcak olsa hadi tutuşuyoruz deriz ama öyle bir rutubet varki.. Off off..
Millet dışarı çağırıyo evden dışarı çıkamıyorum.[hline]G-power a.k.a gehena
Mesaj tarihi:
ben çapraz vantilatör koydum odama,kesin hasta olacam burnum akmaya başladı ama başka çaresi yok...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Mesaj tarihi:
cool haber: yarına yağmur gelebilir, oh be umarım gelir ağaçlar bile kurudu havada tozlandı
belirtiler: 1) en önemlisi= babam söledi(iş alanıyla ilgili deil ama dedimi yağıyo bende bilmiorum)
2) rüzgar şiddetlendi ve hafif serin esio
3)kuşlar baarmaya başladı uçup duruyolar böle bissürü bissürü[hline]trees and I are one
Mesaj tarihi:
Vantilatör varsa kafanıza ve vücudunuza kolonyağı dökün sonra geçin karşısına ohs .. :) bu arada bandırmada aşırı sıcaklardan 25 kişi hastaneye kaldırıldı dua edin orada bişey yok :)[hline]The Legends will never die
KinGpiN
the striked sazan
Mesaj tarihi:
walla ben buharlaşma safhasını göremiyorum direk katıdan gaz haline geçiyorum süblimleşiyorum laaaan!!!!
Ayrıca gece toprak kokuyosa, yaamur yakındır... :P[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
eet yaa acaip ferah gelio şimdi eheh
*! yerde civa gibi bir sıvı gelir Ouzun ayağına birleşir *[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben yine eriorum ya offff. Bu kadar sıcak anormal artık ya. Ağustos bitti hala 30 derecenin altına inmedi sıcaklıklar.
Bu yüzden en çok sevdiğim mevsim baharlar hehehe.[hline]This Cat Scratches Free.
  • Yeni Oluştur...