Remolas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 biraz eski bir oyun ama anca elime gecti.hemen olaya girmek istiyorum öncelikle 1 warrior 1 archer 1 combat mage ve 1 de nature mage im var hepsi 42 daha oyunu bitirmedim. act 3 te sonlardayim. act 1 de sadece lelani ye bir item getirme görevi var amanluyu hatırlamasi icin act 2 nin secondary görevlerinden bir cogu daha cikmadi ve bir kac tanesi ölülerle ilgili ve ölülerle konusamiyorum bunun icin ne yapmam gerekiyor act 3 de sadece 2 tane görev kaldi 1 i kitap digerine daha bakmadim. simdi sormak istedigim ölülerle oyun bittikten sonra mi konusuluyor ve chant lerde recruite chant dedigi ne bunlari direk kullanmiyor mu zaten neyse yardimlariniz icin simdiden teşekkur ederim iyi seneler[signature][hline]
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ölürülerle konuşmak için chant of dead i alman lazım.Bi görevin sonunda veriyordu hatırlayamıyorum şimdi.Sonra shrine a gidip aktive etmek lazım.Ondan sonra ölüye gideceksin ve konuşup ruhunu huzura erdireceksin.Unutma her ölünün yakınında bi shrine vardır. Lelani's Sorrow görevini bende bitiremedim ama diğer bütün görevler bitti.Bazı görevler birçok act de devam ediyor.Bazı görevleri almak için bazı özel adamlar gerekli.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Remolas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 cevapladigin icin çok teşekkur ederim ama shrine dediklerin su harmonic echo olanlar galiba ama dead of chant i daha bulamadim cuma günü bakicam dikkatlice bazi görevler hakkaten yapilmiyor cunku onu veya bunu al diyor bende almayacagim ama su ölülerle konuşma işini halledeyim bir bu görevler felan kaldi gibi birde son adam var kalkan felan hepsi tamam zaten neyse yine teşekkür ederim iyi günler[signature][hline]
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Evet harmonic echo dedikleri.Zaten 3 tane var birisi health shrine birisi mana shrine biriside innocation shrine.Yanlız sonuncusunun ismini doru yazmamış olaabilirim ama sana lazım olacak sonuncusu.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Remolas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 evet hallettim o görevler bitti gibi sadece 1 hayalet kaldi ama onu sonra yapicam diger quest lerde bitti suan bir lelani ile yüzük görevi kaldi ama vex i party ye alamam onun icin neyse cok saol.
Remolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 son olarak birşey daha soracam bu son adamda iste shield in yapilmasini ve bir madalyon dan bahsediyor shield yapilmisti ama madalyon yok galiba veya bunu öldürmek icin özel bir item mi gerekiyor yardim edebilirmisiniz iyi günler...[signature][hline]
Silas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Şahsen iki kere easy mode u bitirdim. Şimdi normal mode da oynuyorum. Lelani görevini yapmak icin baya bir ugraşman lazım. Haritaya serpiştirilmiş NPC ler var. Bunlar sabit bir yerde yanında hatıra eşyası gibi itemler ile bekliyorlar. İstedikleri itemi onları getirdigin takdirde sana sahp olduklarını verecegini söylüyorlar. Elbette bunları görmüş olman lazım. İşte Lelani görevi bütün bu trader NPC leri gezip son olarak Amanlu Orchid denen minyatür bir lamba yı getirmen ile bitiyor. Ben sana nasıl yapılacagını anlatayım. [spo1=Bring Lelani something from Amanlu]İlk olarak o görevi aldıgında sana oyuncak bir bebek vermesi gerekiyor. Eirulan şehrindeki İnn in oldugu agac kulesinden Falls denilen, bir iki evin oldugu bir mekana iniliyor o evlerden birinde Elven Flask diye bir şeye sahip olan bir kadın bebeği almak icin bekliyor. İlk takasını o kadınla yapıyorsun. Daha sonra Azunites Desert da çadırın icinde yemek gibi bir şey ile bekleyen bir asker var ona Elven Flask ı verip yemeği alıyorsun. Yemeği yine Eirulan şehrindeki İnn in üst katında bir oda da bekleyen adam geliyorsun. The Lucky Statue Of Xeria gibi bir şey ile bekliyor. Yemeği verip kücük heykeli alıyorsun. Bu heykeli Snowbrook daki ejderhayı öldürdügün kaleye götürüyorsun. Zemin katta ortadaki binada Morden Head On Pike ile bekliyen bir asker var onunla takas ediyorsun. Bu mızraga saplanmış Morden kafasını Amanlu şehrinde köprüden gecerek cıktıgın kapının hemen sagındaki evde bir Elven Water mıydı neydi onun ile bekleyen adamla takas ediyorsun. Bu şişeyi Kalrathia şehrinde su yolunu acmak icin ilerledigin yolda bir yerlerde gizli bir oda olması lazım. Yine orada yanında bir metal parcasına benzeyen bir eşya ile bekleyen adam var onunlar takas ediyorsun. Bu metale benzer parcayı Kalrathia Kalesi nin surlarının üzerinde bir köşede Harpy Feather ile bekleyen adam ile takas ediyorsun. En son ise Amanlu şehrinde Silah&Zırh satan evden aşagıda şehirden cıkış kapısının az üzerinde bir evde Amanlu Orchid ile bekleyen bir bayan ile takas ediyorsun. Bunu da Lelani ye götürüyorsun. Ben bu görevi normal mode da bitirebildim ve ödül olarak verilen eşyalar cektigin sıkıntımın yanında fıs kaldı(üzülerek söylerim) Ama easy mode da senin icin ne ifade eder bilmem.[/spo] [spo2=Oyunun sonu. Öğrenmek istemeyen okumasın.]Şu Kalkan Kılıç muhabbetine gelince. Kalkanın tüm parcalarını toplayıp Devler tarafından birleştirsen de kullanamıyorsun. Quest Item olarak resmiyle tatmin olman lazım. Oyunun sonunda Valdis ile kapışıyorsun. İlk olarak o sana vurabiliyor fakat sen ona vuramıyorsun. Yan taraflarda Yay-Göz-Lazer kombinasyonlu garip aletler var. Bunlar sayesinde Valdis i yere düşürmen lazım yoksa savaş o seni öldürene kadar bitmez. Sonra zaten ne yapman gerektigini anlarsın.[/spo]
Remolas Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sanada çok teşekkür ederim silas ama oyunu bitirdim fazla bakamıştım geçen gün bakıp bitirdim çok saol...[signature][hline]You killed by remolas.... You lose 100000 exp and 3 cons...
Silas Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Remolas bence oyunun dier mod larını da oynaman lazım. Beni acayip sardı. En eziği 40 lvl den başlayan yaratıkları öldürmek baya bi eğlenceli. Warrior(Dual Wielding) + Nature Mage(Heal+Atak) olarak iki karakter ile katliyam yapıyorum. Mage olanın yerden bitki dalları cıkaran bir büyüsü var. Warriordan daha fazla koyuyor. İdeal taktik bu bence. Okcu desen palavra, fazla bir işe yaradıgını söyleyemem. Combat mage + warrior da olabilir aslında. Combat mage in Curse büyüleri cok iyi.[signature][hline]/ Özgürlüğün Ülkesi / Adaletin Temsilcisi / Teröristlerden Kurtar Bizi /
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Combat magei geçemiyor hiçbir char damage konusunda.Şu anda charlarım hepsi 65 de ki daha orta zorluğun son kasabasının ortasındayım.Bittiğinde 70 olurlar herhalde.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Remolas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :) ben level 46 da bitirdim tekrar basladim. bende tek el silahla kalkan var warriorda digerleri ise archer , combat mage ve nature mage dedigin gibi nature mage hem heal hemde attacker. ama warrior ortalama 180 vuruyor ve archer da seri 200 felan vuruyor combat mage cok daha saglam nature den cunku en son cikan fire li buyusu 680-895 vuruyor nature nin o agaç büyüsü de 560-640 felan vuruyor. ben sadece su finalanin kalan quest leri ile vex ile yapilan su dwarven in yüzügü tarzi bir görev vardi onlara bakmak için kasarim herhalde yalniz warriorda 490 defans varken combat mage te sadece 140 defans var bir de ölülerden defans ekleme ile 190 felan oluyor ona giysi lazim neyse çok teşekkür ederim iyi günler[signature][hline]You killed by remolas.... You lose 100000 exp and 3 cons...
Remolas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Birde şeyi soracaktim hani bir kapiya tiklandiginda read X yazili bir quest var onun ilk bölümünde haritayi alip baktim kapi acildi ama sonra razka's riddle i felan oku diyordu. okudum onda da işte ormanin bittigi buzlarin kalbi tarzi birseyler diyordu ama pek uğraşmadim yapmaya deger bir görev mi ? birde Nerowarden senin oyununa kaydoldum ama onay mesaji gelmedi aynı isimle bir daha kayıt olabilirmiyim ?? iyi günler[signature][hline]You killed by remolas.... You lose 100000 exp and 3 cons...
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Aktive kodum gelmedi var anasayfada.Onu yaparsan onay kodu tekrardan o maile yollanır. Razka's Riddle görevi taa son act e kadar uzanan bir yol.Mantarların içinde asansör var gizli belirli yerlerde 4 tane var.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Silas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yanılıyorsunuz arkadaşlar. Gerekli şeyleri n.mage e giydirdiğin zaman şuan ben o yerden sarmaşıklar cıkan büyü ile 1500-2000 arası vuruyorum. Warriorumda ise kalkan kullanmamasına ragmen 450 armor var. Ortalama 150 vuruyor dogrudur. Ama Critical Hit skillini 20 yapınca kritik vurma damage i %50 oluyor. Dual wielding kullandıgım icin seri olarak 150 150 900 700 gibi vuruşlar kaydediyorum. Benden size tavsiye warriora OverBear dı sanırım two-handed silahları kullanma yetenegi. Onu 20 yapın. Onun ardından gelen %xx stun koyma yetenegini ve Critical hit ile ilgili iki yetenegi geliştirin. Vee son olarak Alacity (isim yanlış büyük ihimal) vuruş hızını arttıran bir skill var ona verin geri kalanı. Onu acmak icin az biraz melee ve 1 skill dual wielding gerekiyor. Bu arada haritada acamadıgım bagzı kapılar var X yazılı olan fln.Kapıyı acmak icin party de XYZ kişinin olması gereken kapılardan bahsetmiyorum. Bunların nasıl acıldıgını ve haritaları nereden bulabilecegimi yazarsanız sevinirim. Journal==>Maps bölümünde sadece ana görevlerin hariharitaları var ve second quests bölümünde boş slotlar var. Oyunun Armor Silah Damage şeylerine kendimi fazla kaptırdım sanırım. ha bi de şu Circle of Mushroom var eger bunun ile ilgili bir Quest var ise BuC.O.M. ların yerleri ezberinizdeyse paylaşın lütfen.[signature][hline]/ Özgürlüğün Ülkesi / Adaletin Temsilcisi / Teröristlerden Kurtar Bizi / [Bu mesaj Silas tarafından 02 Ocak 2006 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bak Circle of Mushroom görevinde ilk önce 1 act de razka ruinslerin yanında bir mantar yuvarlağı var.O mantarlardan bi tanesine tıklanabliyo.Ona tıklarsan aşşağı iniyo asansörle sonra ordaki kasyı açıyosun.Sonra çölde bir tane mantar yuvarlağı var.Bir tane buzlu mekanda bir tanede son actde çölde bi yerde var.Hepsindeki kasayı açıyosun ama gerisini hatırlamıyorum.Galiba razka ruindeki asansörle aşşağı inip ordaki açılmayan kapıyı açıyodun.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Remolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hayır X yazan kapiyi açmak icin harita alman gerekiyor.. Aman'lu da haritayi tabtan ac ve köseleri dolaş yanılmıyorsam sol üst tarafta (haritaya göre) harita derken tab a bastiginda sol üst tarafta bir çikinti olacak oradada bir adam var ondan haritayi alacaksin sonra razka ya gittiginde kapi aciliyor zaten ama gerisini ben yapamadim buzun kalbi tarzi birseyler yaziyor ama ugrasmadim isin gercegi. bu arada benim adamlarim daha fazla vurmaz o kadar cunku levelleri düsük ama en kötü mage in bile 745 hp si var ölmesinler diye int yerine biraz str ve dex e calistim itemlerde ama benimkilerde ilerde o kadar vurur birde act 3 te böyle diyen biryer var harita icin onun haritasini bulamadim birde seyi soracaktim ya act 2 de yada act 3 te bir magarada hapis olan bir adam var büyücü kendisi ama onla ilgili bir quest bulamadim onu nezaman kurataracagiz birde son olarak VEX in itemlerini toplayabilen varmi bende sadece helm i var ters kova gibi duran hani neyse iyi günler kendinize iyi bakın[signature][hline]You killed by remolas.... You lose 100000 exp and 3 cons...
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ben hepsini topladım.O özel görev.Herhangi bir shrine a gidip bir büyülü söz yazıyorsun.Mysterus Cave e atıyor seni.Yanlız aşırı zor orası şimdiden söyliyim.Hele kendi kopyaların adamı gerçekten bayıltıyor.Zaten biraz geyik bir set o.Bütün itemlerini toplasanda hiçbir işine yaramıyor. İtemler şoyle bir tane bal kabağı (Helm) Bir tane boya kovası (Helm) Bir tane kulplu bira bardağı (Hammer) Bir tane demir kova (Helm) Başka varsada unuttum.Verdikleri özellikler %90 bira içebilme %80 abidik gubidik özellikler. Ha bu arada o buzun kalbi dediği yer buz şehirde bir tane uzuuuuun bir alt tünel var.Orada açılmayan bir kapı var onu bir kere nasıl olduysa açmıştım 2. kerede açamadım.O olabilir.Büyük ihtimallede odurki ondan sonra sana bir yer daha vericek.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu konuyla ilgili bir çok yararlı bilginin bulunduğu bir başka konu daha var bu bölümde, arayıp onu bulursanız aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktan kurtulabilirsiniz ^_-[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Öne çıkan mesajlar