Mithr Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 (Başlıktaki Registery Düzeltilebilirmi Registry Olarak?) Bi .reg dosyasi olusturmak istiyorum.Hedehodo.exe'i startupa atacak otomatik.Sistem baslangıcında çalişmasini istiorum yani.Bunun için hlkeylocalmachine/software/microsoft/windows/currentversion/run kısmına kaydettirmemiz lazimmis galiba dosyayı. .Reg dosyasi hazirlayarak nasil yapabilirim bunu? Yada .reg'i yazıp gönderebilecek buraya yazabilecek varmi acaba? [Bu mesaj Mithr tarafından 03 Ocak 2006 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hah buldum. notepad'ı açıyosun. şöyle bişi: REGEDIT 4 [HKEY_LOCAL_MACHINEsoftwaremicrosoftwindowscurrentversionrun] "Programın İsmi"=c:nerdebuhernerdeysezbabam.exe artık c mi d mi bilemem. sonra bilmemne.reg diye kaydedip açtırıosn. ben böyle biliyorum [Bu mesaj PrudenT tarafından 04 Ocak 2006 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Teşekkürler ^_^[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar