Darestan Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ahah requiem değildi doğru =) akşam ne kafayla yazmışsam artık.kafa takılmış requieme :D merhaba istanbul sizi seviyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 =)i will fuck you die baırıo.millet coşuo :D ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 cok basarılıydı beah!! 50 cent tehdidi etkiliydi Ense iptal. Bu arada ben pati yok mu pati diye bağırdım, kendi sesimi zor duydum uzuldum... Ve sırada favorim var... Bliiiiiiinnnd..GUARDIANNN!!! *Bright Eyes'ın introsunun girdiğini hayal eder* [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 10:50 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 evet ya keşke bi şekilde buluşabilseydik güzel olurdu hep birlikte headbang yapardık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Siz buyuk ihtimal beni almazdınız....abi bi insan bu kadar mı minyon olur yaaa... :)) Ama Blind Guardian a bi pati event yapalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 "they didn't teach me to say "I will fuck you" " peterın tekrardan sahneye çıktıklarında eline kamera alıp ortamı kaydetmesi sonra gitar teknisyenine verip çekime devam etmesini istemeside bizi ne çok sevdiklerinin bi göstergesi olabilir sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ya ben göya aşağı ayakta izleyecektim konseri ardından bir takım olaylar gelişti birden bire, görevli çocuk künyesini benim boynuma takarken buldum kendimi, sorada bi baktım orta balkon vipdeyim. önümde bir bodyguard duruyor. white clustera başladı ben kafayı yemiş gibin kafa sallamaya başladım. adi badigart "aşağı sarkma" "hedbenk atma" "bi daa kafa sallarsan dışarı atarım seni" tarzında uyarılarda bulunup, tüüüm konserimin içine etti bıraktı. konserden bayışımın sebebide bu kenef badidir heralde. [spo]belanı tez bul badi babs[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 "I'd show you how to headbang, but i'm afraid my wig would come off" Orchid albümünden bahsederken, ot içiyormuş efektiyle; "I love flowers, I grow my own weed" ve tabii ki de; "My dick is small" :) Harika bir konserdi, her ne kadar seyirci genelde çapulcu tayfası olsa da, Opeth vardı sahnede sonuçta... Gerçi seyirci bir noktada cidden cinnet geçirtti bana ama -özellikle VIP'nin hemen arkasındaki "Maykıııl" diye bağıran gerizekalı ablamız- Mikael vardı sonuçta... Unutulmazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 süper bir konserdi, grubun yeni martininin de hastası olduk. en önde tam mendez ve mike ın arasındaki yerimden dolayı, önümdeki demirin tecavüzüne uğradım, kaburgalarımı hissetmiyorum. white cluster da sesimi, amen corner da neşemi, demon of the fall da ise artık hayatımı kaybettiğim konserdi. gerçekten muhteşem olduklarını bir kez daha gösterdiler. ancak, playlist biraz daha farklı olabilirdi kanımca. ama buna da şükür. + mike sanki yapmacık gibi geldi bana, ve bu kadar öne çıkmaya çalışması da(frontman olmasına karşın) çok hoşuma gitmedi. ama yine de kendisine tapıyoruz o ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ayrıyetten keşke white clusterin sonundaki o 1 dk lık bölümüde çalsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ühü içime oturdu bu konser of bodyguard OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Simdi yan dal dersinin sinavindan ciktim, bekledigimden cok daha gzüel gecti (konser yolunda elimde kitap calistigimi varsayarsaniz halimi anlarsiniz :) ) basta omuzlarim ve boynum olmak üzer eher yerim agriyor. Ama her seyine degdi ya harikaydi, tamam Yeni Melek harika degildi, gelenler iyi degildi, ama Opeth harikaydi o yetti de artti. Bu arada Solonor, o amcam Bloodbath'in davulcusu (zaten ortak grup projesi Bloodbath, Akerfeldt de vokal hatta biliyosundur) Lopez sakatligi gecince geri gelecek diye biliyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ihpu,orta balkon vip nedir yahu öle bişimi var :) ayrıca badi abilerde haklı,binbir türlü çoluk cocuk artı kafa adam vardı orda herkes senin gibi o demierlere yaslansa facia yaşanabilrdi pekala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 orta balkon vip işte ya banada öle dediler. ortada en solda önümüzde dikilen kısa saçlı bi badi vardı. ardından biletleri verdik imzalattık. herkes yaptımı öle bilmiyorum. aman diyim kimse kitmesin vip ye herkes halk a gisin özgürce kafa sallasın. ayrıca korkuluklardan niye uçup düşeyimki ben ya orda tutunmuşum sallıyorum kafamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 vip denilen yer,o en onde gördüün ozel yerdi,orta balkon bildiin balkon,aay vi ay pi yee gitmemiş eziik bide kendini avutuoo anmlamında deilde,biri sana vip babs ayarlarım tabi çak parayı yeterkş dedişyse kanma diye diyorum sen düşmessinde,düşecek adam olur,ayrıca seninle beraber 100 kiişi dayansa,durarmı o demirler acaba,tehlikeli olabilir,o yüzden o adamalrda haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 evet o davulcunun bloodbath in davulcusu olduğunu biliyorum. grubun hala resmi davulcusu lopez. ama -ne yazıkki- bir daha çalamayacakmış gibi geliyor. onun için öyle bahsettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ha yok öle anlamadım zaten biz aşağıda gidecektik yanımdaki arkadaşımın bi arkadaşı çalışıyomuş işte bu organizasyonda sizi alalım üst balkona fln bişi dediler. neyse işte ya patladı ki ne patladı konser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bleak olmaması üzdüyse de güzel konserdi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 efsane konserdi valla. deliverancedan once herkes demon of the fall diye bagirmaya baslayinca korktum deliverance yerine onu calacaklar diye. ikisini de caldilar, bize de boynu kopartmak dustu, argh. bide yeni melek a.k. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 17:46 tarihinde, thanatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 muhteşemdi tek kelimeyle. White Cluster'ın outrosunu çalmadılar , yıkıldım yemin ederim. bi de Mikael'in atılan tişörtü koklayıp suratını buruşturması da güldürdü baya. atılan tişörtle mikrofonun düşmesi de olaydı. Demon Of The Fall yıktı geçti... süperdi yani başka kelime yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 iyiki satamamışım bileti, böyle koptuğumu hatırlamıyorum.. heryerim ağrıyor! mükemmeldi! demon of the fall da hele kendimi kaybettim resmen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 emir sende mi geldin yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 şu an ankarada biryerlerde opeth coşuyor, coşturuyor biz burda ölüyoruz. okul hayatımdan bunu da çaldı ya helal olsun *ağlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Yeni melek bu sefer izin vermişti fotoğraf makinelerine ancak aksiliktir ki yanımda yoktu. Yok mu çektiği fotoğrafları yayınlayacak bi cengaver ? Bilgi paylaştıkça çoğalır, terazilerin tozu alınır bu jestin karşılığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 telefonla cekebildigim tek duzgun resim. [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 00:11 tarihinde, thanatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar