Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mart 2006, istanbul kemancı / izmir yeni melek, OPETH!

Griswold

Öne çıkan mesajlar

cok basarılıydı beah!! 50 cent tehdidi etkiliydi Ense iptal. Bu arada ben pati yok mu pati diye bağırdım, kendi sesimi zor duydum uzuldum...

Ve sırada favorim var... Bliiiiiiinnnd..GUARDIANNN!!!

*Bright Eyes'ın introsunun girdiğini hayal eder*

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 10:50 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben göya aşağı ayakta izleyecektim konseri
ardından bir takım olaylar gelişti birden bire,
görevli çocuk künyesini benim boynuma takarken buldum kendimi,
sorada bi baktım orta balkon vipdeyim.
önümde bir bodyguard duruyor. white clustera başladı ben kafayı yemiş gibin kafa sallamaya başladım. adi badigart "aşağı sarkma" "hedbenk atma" "bi daa kafa sallarsan dışarı atarım seni" tarzında uyarılarda bulunup, tüüüm konserimin içine etti bıraktı.
konserden bayışımın sebebide bu kenef badidir heralde.

[spo]belanı tez bul badi babs[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

"I'd show you how to headbang, but i'm afraid my wig would come off"

Orchid albümünden bahsederken, ot içiyormuş efektiyle; "I love flowers, I grow my own weed"

ve tabii ki de;

"My dick is small" :)

Harika bir konserdi, her ne kadar seyirci genelde çapulcu tayfası olsa da, Opeth vardı sahnede sonuçta...
Gerçi seyirci bir noktada cidden cinnet geçirtti bana ama -özellikle VIP'nin hemen arkasındaki "Maykıııl" diye bağıran gerizekalı ablamız- Mikael vardı sonuçta...

Unutulmazdı :)
Sosyal ağlarda paylaş

süper bir konserdi, grubun yeni martininin de hastası olduk. en önde tam mendez ve mike ın arasındaki yerimden dolayı, önümdeki demirin tecavüzüne uğradım, kaburgalarımı hissetmiyorum.
white cluster da sesimi, amen corner da neşemi, demon of the fall da ise artık hayatımı kaybettiğim konserdi. gerçekten muhteşem olduklarını bir kez daha gösterdiler. ancak, playlist biraz daha farklı olabilirdi kanımca. ama buna da şükür.

+

mike sanki yapmacık gibi geldi bana, ve bu kadar öne çıkmaya çalışması da(frontman olmasına karşın) çok hoşuma gitmedi. ama yine de kendisine tapıyoruz o ayrı..
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi yan dal dersinin sinavindan ciktim, bekledigimden cok daha gzüel gecti (konser yolunda elimde kitap calistigimi varsayarsaniz halimi anlarsiniz :) ) basta omuzlarim ve boynum olmak üzer eher yerim agriyor. Ama her seyine degdi ya harikaydi, tamam Yeni Melek harika degildi, gelenler iyi degildi, ama Opeth harikaydi o yetti de artti.

Bu arada Solonor, o amcam Bloodbath'in davulcusu (zaten ortak grup projesi Bloodbath, Akerfeldt de vokal hatta biliyosundur) Lopez sakatligi gecince geri gelecek diye biliyorum ben?
Sosyal ağlarda paylaş

orta balkon vip işte ya banada öle dediler.
ortada en solda önümüzde dikilen kısa saçlı bi badi vardı. ardından biletleri verdik imzalattık. herkes yaptımı öle bilmiyorum. aman diyim kimse kitmesin vip ye herkes halk a gisin özgürce kafa sallasın.
ayrıca korkuluklardan niye uçup düşeyimki ben ya orda tutunmuşum sallıyorum kafamı.
Sosyal ağlarda paylaş

vip denilen yer,o en onde gördüün ozel yerdi,orta balkon bildiin balkon,aay vi ay pi yee gitmemiş eziik bide kendini avutuoo anmlamında deilde,biri sana vip babs ayarlarım tabi çak parayı yeterkş dedişyse kanma diye diyorum

sen düşmessinde,düşecek adam olur,ayrıca seninle beraber 100 kiişi dayansa,durarmı o demirler acaba,tehlikeli olabilir,o yüzden o adamalrda haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

efsane konserdi valla.

deliverancedan once herkes demon of the fall diye bagirmaya baslayinca korktum deliverance yerine onu calacaklar diye.

ikisini de caldilar, bize de boynu kopartmak dustu, argh.

bide yeni melek a.k.

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 17:46 tarihinde, thanatos tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

muhteşemdi tek kelimeyle.
White Cluster'ın outrosunu çalmadılar , yıkıldım yemin ederim.
bi de Mikael'in atılan tişörtü koklayıp suratını buruşturması da güldürdü baya.
atılan tişörtle mikrofonun düşmesi de olaydı.
Demon Of The Fall yıktı geçti...
süperdi yani başka kelime yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...