Lethious Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selamlar geçmiş olsun :'( saygılar[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Tamam yüklenmeyin zaten kaza atlatmış. 18 yaş altı arkadaşlar da biraz kendilerini tutup sıpalık yapmayıp ehliyetsiz trafiğe çıkmasınlar. Ben de 14ümden beri araba kullanıyorum ama ben babama söylüyordum trafikte değil gidip toprakta dağda bayırda kullandırıyordu, hevesimi alıyordum. Hele araba kaçıran kardeşleri yolda görürsem çok fena yaparım, bir kere acemiliğiniz acayip belli oluyor bakışlarınızdan bile, o yüzden "aman polis farketmez, aman bu Volvolu manyak niye bizi kenara sıkıştırıp durdurmaya çalışıyor, aa dövecek mi nedir?" demeyin. Neden mi tekrar mesaj atıyorum, Opel Astralı araba kaçıran delikanlılardan biri bugün arkadaşlarıyla beni sıyırıp yanda duran arabaya bindirdi, sonra bin türlü harala gürele, hem suçlu hem güçlü tribine falan girmeye kalktılar, farkettim ki çok kızınca gözüm dönüyormuş, aman diyeyim.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester VOLVO - Steady As a ROCK Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Abi naptınız 10 yıl süreyle dava açılabilir diye, en önemli davalar 10 yıl sonra zaman aşımına uğruyor:)[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 O adamın eger allah korumus ölumune sebebıyet verseydın yuzde yuz o suclu olsada en az 15 yıl hapıs yatardın,yolda bırı onune atlasa ıntıhar etse hıc susuz olsan vursan yıne en az 15 yıl yersın bence arkadasım guzel omrunu curutucegıne dıreksıyon basına ehlıyetı alana kadar oturma cok ıyı surucu olabılırsın herkesden daha ıyı surebılırsın ama en kucuk seyde butun suc senın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: JsH, 02 Ocak 2006 19:36 tarihinde demiş ki: Abi naptınız 10 yıl süreyle dava açılabilir diye, en önemli davalar 10 yıl sonra zaman aşımına uğruyor:) açılmış davalar 10 yılda zaman aşımına uğruyor olabilir ama burda bahsettikleri "henüz açılmamış davalar", yani 10 yıl içinde dava açılabilir, bir 10 yıl da zaman aşımına uğramadan sürebilir yani[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gecmis olsn kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 cok sagolun arkadaslar.. -trafikte adam yaralamadan sucsuz bulundum.. ki benim icin bisey ifade etmiyor, ehliyetsiz araba kullanmakla sucluyum zaten ben.. -yarin ehliyetsiz trafige cikmakdan mahkeme/gorusmem var..ceza kesilecekmis.. ne deseniz haklisiniz,hatam cok buyuk ancak bu kurye kazasinin ilk olmadigini soylemeden gecemeyecegim.. atasehirde gunde en az 2 tane kurye kazasi oluyor bitanesi beni buldu bu sefer..ve hicbiri akillanmiyor benim hatam bir yana onlarda hatalarindan ders almiyorlar, hala kasksiz dolasanlar var ve bu adamlar cirit atiyorlar adamin teki otobusun onune atladi bugun, ister istemez kufuru bastim zaten yaram var.. ben gecte olsa dersimi aldim biraz gec oldu zaten surda 1-2 ay var ehliyet almama ama keske onlarda ders alsada birdaha yasanmasa su olaylar.. tekrar hepinize tesekkur ediyor ve tekrar ozur diliyorum..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Motorlular da bela aramıyor değil herzaman şikayet etmişimdir umarım bunların biri birgünde benim başıma patlamaz. Geçmiş olsun ama yaptığın hata çok büyük.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 selam, ben motorlu gördüm mü kaçıyorum :) onun benden kaçması lazımken düştüğümüz hallere bak :P saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ne alaka canım motor ve motorlu olayı ben hem arac hem motor kullanan bı ınsanım kı alkollu arac topıgı benım basıma geldı ondan sonrada yagmurlu zamanda motorla 30 gecmeyen ben ( cın ısı lastık olayı) onume sag yoldan megane zıplayıp arka fren durmayıp kaymaya baslayıncada on frene dokununca motor bı yere ben yere (kask kurtardı ama ) meganda 4 kısı vardı yoksa becerırdım tek kısı olsaydıda neyse motor dan korkcanız ınsanlar Durumculer Sucular yanı bole 2 sokak otesıne gıtmeyen adamlardan olsun sonucda koyunden gelmıs adam bısıler dagıtmaya calısıyor.. benım motor da scooter (ufaklardan degıl ) akıllı kullanmaya calısıyorum buyuk motor (race , kross , chopper felan ) yada kuryecılerden (kurye sırketlerınde kurye dagıtan Tabı hepsı degıl ) korkmaya gerek yok o adamlar zaten ıslerını bılıyolar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 selam, zaten tümü değil kastedilenler ama içlerindeki birkaç kendini bilmez bu hale getiriyor ortalığı. oto ve motor sürücülerinin her ikisinde de bu tarz kişilikler mevcut :) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 @dieevil ; abi benim bahsettigim butun motorlular degil, ozellikle bu Mcdonalds,PizzaHut gibi yerlerde calisan scooterli kuryeler..Atasehirde hem kendilerini hem suruculeri hemde yayalari tehlikeye atiyorlar o yuzden seettim .. @egemen ; arac noldu sonradan ?? kazadan sonra polisler gelene kadar olay yerini terk etmekte suc..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 pardon ben yanlis anladim.. polis cagirilmamis aranizda hallettiniz.. kusura bakma kardes..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 okumadım msjını ama geçmiş olsun[signature][hline]BAĞDAT CADDESİ,BAĞDAT CADDELİLERİNDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben kisisel olarak motorlarin trafige cikmasina yasak koyulmasindan yanayim bu yollarin hicbiri motorlar dusunulerek yapilmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ben kuryeleride katıyorum işin içine. Kesinlikle işlerini bildikleri konusunda sizinle hemfikir değilim. Özellikle trafiğin hızlı seyrettiği, yada hızlı olması gereken yerlerde yawaş seyrettiği durumlarda çok tehlikeliler. E-5 üzerinde sıkışık trafikte duran arabaların arasından yüksek hızla akmak gibi. Ufacık burnumu çıkarsam hiç kaçarı yok hem benim başımı hem kendi başını yakacak.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ehliyetli ehliyetsiz bissürü odun var etrafta ne aynaya bakarlar ne sinyal verirler ehliyetsiz olsun ama adam gibi edepli araba kullansın yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 selam, bir araç sağından geçilmez. en temel kural. kaç motorlu buna uyuyor? bir de ani manevralarla şerit değiştirmeyi marif sananlar var ki arap saçına çeviriyorlar trafiği. ben motorun yaygınlaştırılmasından yanayım ama diğer taraftan da buna uygun şekilde sürücülerin bilinçlendirilmesini istiyorum. yetkililere sesleniyorum; kaybolmayan sakız yap! saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende 30 una kadar arac kullanan bu yasdan sonra motor kullanan bırı olarak motorların trafıkde yayılmasından yanayım ama akıllı olarak kask takarak dedıgınız gıbı sag dan soldan gıtmeyerek trafıgı tehlıkeye atmıycak sekılde ıstanbul trafıgınde helekı kadıkoy bagdat caddesı park yerı olaylarında bır numara ama ısın bokunu cıkaran bu kısa yol paket dagıtıcıları sag olsun onlar sayesınde arac kullanırken bende motorlardan korkar duruma gelıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar