Razien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Eheh sizin serverdan faction kavramını kaldıralım o zaman herkez kardeş kardeş dolaşsın[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW [Bu mesaj Razien tarafından 01 Ekim 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 öyle zaten. dışarda kimse birbirine dalmıyor ki , ABde saldırıyoruz birbirimize. ki AV ayda bir yapılıyor ya bırakın haftada 1i eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Yok bugun 3-4 kere ustuste AV dondu server'da. Ya kardes kardes gecinin demissin de,disarda adama neden dalayim alacagim honor point maksimum 120.Neden adami bosu bosuna corpserun'la ugrastirayim,BG'a girip rahat rahat almak varken honor'lari. Ama bazilari iste bunu somuruyor. 3 saniyede oldurebilecegim adam kaciyor,hic bir sey yapmayacagim halde,4 kisiyle geliyor. Ha biraz zorlaniyorum,o 4 kisiyi de aliyorum gerci sorun olmuyor.Ama bunu yapan adam direk blacklist'e giriyor. Bu blacklisttekilerin haricindeki adam icin yok unmount ol,yok onu yap bunu yap. Gereksiz harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Server a yeni başlayan alliance arkadaşları guildimize bekleriz . Kendi aramızda eğlenioruz yeni bi oyuncu olsamda guild sayesinde bi çok seyi kısa sürede öğrendim .. Benim bi yetkim olmadığı için size geniş bi bilgi veremicem su an ama tamamen türklerden oluşan bi guild olsun isteniyor . Guilde katılmak isteyen arkadaşlar bana pm atarlarsa en kısa sürede sizi guilde aldırırım ve kardeş kardeş oyunumuzu oynarız :) Suan 40-50 kişi arası bi populasyonumuz var 20-25 oyuncu aktif olarak oynuor . Isim : Living Legends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ben :D oyun ilk çıktıında yaptıımı yapıyorum :D LVL 60 a kadar grind heheheh, 60 olalım bi guilde gireriz.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Biras gec bakiyorum bu basliga sanirim lvl60undead priest Llotheis belki gormustur bazilari altug mesela ab de cok karsilasioruz ben genelde lucy nin arkasinda yer almayi tercih ediyorum onun epic ati bnm epikten hizli hehe bu hafta blood guardta kaldim sinirlenip ragnaros ta mage actim (= ama haftaya ilk 30da legioannare olarak gorebilirsinis... (buaralar daha cok kuzenim oynuo eger bana ulasmak isterseniz /w Llotheis hakan? seklinde msj atarsaniz elimden geldignce yardimci olmaya calisirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Llotheis, 02 Ekim 2005 01:28 tarihinde demiş ki: Biras gec bakiyorum bu basliga sanirim lvl60undead priest Llotheis belki gormustur bazilari altug mesela ab de cok karsilasioruz ben genelde lucy nin arkasinda yer almayi tercih ediyorum onun epic ati bnm epikten hizli hehe bu hafta blood guardta kaldim sinirlenip ragnaros ta mage actim (= ama haftaya ilk 30da legioannare olarak gorebilirsinis... (buaralar daha cok kuzenim oynuo eger bana ulasmak isterseniz /w Llotheis hakan? seklinde msj atarsaniz elimden geldignce yardimci olmaya calisirim) evet cok sık karşılaşıyoruz.. mesela bugun lucy leri yenemedik.. bugun acayip saglam organiza idiler.. bugun cok zorlu bir gündü bizim için.. Ya kusura bakmayında ben winterspring de cok genk yapıyorum huyum işte :( her hafta çarşamba günü av günü..:))) ( saka cnm) en son av de 5 saat kalıp yeter ulaan demiştim.. hala biz iceblood u almakla ugrasıoduk 5 saat boyunca oyun ortada devam etti. e yeter artık ab yapsam 3 aylık honor point stoklamış olacaktım.. kısmet..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 evet guzel mucadele oldu biara oyundan dustum kacirdim grubu ama sonra yakaladim yeniden bizimkiler yavas yavas ogreniyorlar palalarin pesinden 5 kisi kosulmayacagini sirf onlarla ugrasirken oyunu kaybettiklerini (= bana birakiolar artik alip ucurumdan asagi atiorm baya eglenceli hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yok sizin gurup cok saglamlaştı çekişmeli gitsede hep kaybetmeye başladık.. .bizimkilerde biraz okuzluk basladı... adamlar bs yi alıyor.. hala bs bs diye.. neyse saırım bizde az healer var.. bizde direk warior ve lucy e çalışıoz sizde shaman - druid - priest kopek gibi healleyince bizde kaybediyoruz..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Aly olan arkadaslar yokmu hic yaw yeni actım char haliyle biraz yardım hic fena olmaz.. NE Druid Nae[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 horde'de AB farmlayan guild yokki?olsa taş üstünde taş bırakmayız ^.^ görüyorum eskiden apathy farmlıyodu, şimdi execute'ye geldi sıra. random random giriyoruz , şu sıralar da yeniliyoruz yani. bi fixed group olaydı,ama herkes dikine gidiyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Peka(baal) - troll mage (pazartesi basliycam suan vakit yok) Nutiara(dreamfury/absolution) - orc hunter lvl14 Skenya - undead priest 13-14 Vena - orc shaman 13-14 Zver - orc warrior 13-14 bi 5 tane kadar daha türk 10-15 arasi basladik The Maelstorm da , bi 5 kisi falan olarak zaten direk US den geçtik , ki US de MC full - BWL Nefarius'a kadar deneyimi olan 2 kişi var , guildimizide kurduk , şimdilik sadece türk gidiyor hani lvl10 larin oldugu bi guilde recruit kasmayalim diyerekten , 1 aya kadar 60 oluruz , 2 hafta kadarda sanırım full mavi giyinmesi sürer ,ondna sonra ver elini MC BWL AB AV , dogriyacaz serveri oyle boyle degil .[signature][hline]A.k.a Baaluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ALY acsaydınız keske[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 dayanamadım başladım troll den caydım undead mage guild simdiden 20 kisi old ki daha lvl 10-20 cogu ilerde cok fena yapicaz haberiniz olsun valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Peka, 15 Ekim 2005 15:18 tarihinde demiş ki: dayanamadım başladım troll den caydım undead mage guild simdiden 20 kisi old ki daha lvl 10-20 cogu ilerde cok fena yapicaz haberiniz olsun valla :p hosgeldiniz... ileride gorusmek dılegı ıle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 OoOOooOo walla hordeye taze kan gerekiyordu ilac gibi geleceksiniz...[signature][hline]Llotheis Themaelstrom Passionplay Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 allahtan low lvl lar :D yoksa sizeguzel bi alli tavsiye ederdim :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Rodar, orc warrior 28lvl guild:No Return mail adresim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tatata Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yaw bu Execute yüzünden AB'den sıkıldım usandım yaw.. ne zaman bırakmayı düşünüyorsun siz bu AB farmlamayı Altug? ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya bişey farkettim. ABye girdiğimizde hep execute rebuff falan oluyor mesela. başka random falan çok az. ama horde kısmında hem random hem fixed gruplar çok fazla. alliance neden AB yapmıyor?[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raze0 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bende maeldeym lvl32 undead warlock. horde larda kac tane turk guildi ar mrk etmişmdr hep=)? ben Nefastus taym baska guild varmı sadece turk?[signature][hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 biz 25 kişilik bi guiliz.. sanırım 8-10 kişi rank 14 olmak istiyor.. hepimiz isteğimize kavusunca pve ye dönücez.. bi kaç ay daha sizlerleyiz :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Level 19 Dwarf Priestim yeni basladim. Nick : Padishah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bu arada Altug,sizin guild'de Danielle diye bir warlock var. BG'de /spit yapmanin,hatta hatta /spit komutunun ne kadar 0-12 yas grubuna ait bir is oldugunu aciklarsan kendisine sevinirim. Boyle insanlar rank atliyor iste,hey allahim ya.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 o hatun equniox ta deil mi ya ? yoksa ben mi karıstırıom :) bu arada Spit ne demek :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar