NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Herkes bi yerden kapak atmış valla.Bi bizmi çulsuzuz. Heaa dedemin babası bizim memleketi soyup soğana çevirmiş.Eşkiya yada çete gibi bişeymiş. İşin ilginç yanı savaş zamanlarında gitmiş Kurtuluş Savaşına katılmış.Hatta bizim memleketin yıllıklarında resmi var.Savaş kahramanı felam diye yazıyodu heuahua.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bunu uzun zamandır kimseye söylemedim.Belki sizde inanmayacaksınız ama ister inanın ister inanmayın söyleyecem. 1 sene önce Telekenesis kullanabiliyordum fakat bu aralar fazla ihtiyacım olmadığı için hiç uğraşmadım.Ama uğraşmaya devam etsem yine yaparım.Bunu kullanma fikri bir filmden geldi ve heryerde araştırmaya başladım.Çünkü böyle birşey olduğunu çok iyi biliyordum.Araştırmalarım sonucu nasıl yapıldığı,kullanıldığı hakkınde oldukça fazla bilgi sahibi oldum.Ve kendimce bazı alıştırmalar yapmaya başladım.Sonuç olarak başarılı oldum tabi. Bunun dışında şöyle bir özelliğim var.Birisiyle kavga ettiğimde yada tartıştığımda farkında olmadan o kişiye aşırı bir negatif etki yapıyorum ve o kişinin mesela elinde bi bardak yada çanak,çömlek olsun elinden kayıp düşüyor.Yada yolda yürürken tartıştığımızı düşünün, o kişi yolda ayağı takılıp düşüyor.Daha önce annemle bi tartışma geçmişti aramızda ve kadın mutfakta ocağı o sırada temizlerken (ocak kapalı) birden eli yandı.En son olarak (Bu sürekli oluyor çünkü sürekli olarak kavga ediyoruz) kız arkadaşımla yolda kavga ediyoruz.Ve ne zmn kavga yada tartışma çıksa sürekli olarak ayağı takılıyor bi yerlere. Ee bu da biraz ilginç tabi... ;)[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Koca paticik'te özelliği olmayan bir ben mi varım yahu?[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ben gelecekde yaşayacağım olayları önceden rüyamda görüyorum cok kez başıma geldi . ornegin bir gün rüyamda cok guzel bir pastane tarzı bir yere giddik arkadaslarımla yedik icdik felan hesapta paramız yetişmedi babamın arayıp gelmişdi hesabı odedi felan . sonra 1 hafta gibi bir süre icersinde bu rüya olayının aynısı basıma geldi arkadaslarım farklıydı sadece zaten bu tür şeyleri halk icersinde anlattıgın zaman insanların tepkisi : ya 1 s..ttir gid hehe[signature][hline]All the properties of a liquid... filling every cup... serving every mouth... SelFTorture Rulz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benim dedemler dedem 5 yaşındayken fln kırımdan göç etmişler...[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Benim babam manyak içer(di).[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benim soyadım yalnızca bizim ailede dünyada başka hiç bir insan bizim soyadına ait deil. Ama soyagacının gerilerinde baktımki;Ömer bozer,Mehmet karamehmet gibi adamalr var soyumuz baya zenginmiş bea:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ne peki senin soyadın?[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 soleyemem aile sırrı:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benim dedemin dedesinin dedesi ölmüş[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 anneannemin babası rus çarlığında önemli bir subaymış. sonra çıkan ayaklanmada tüm asker arkadaşları katledilirken atatürk'e rusyadan samsun'a gemi ile gelerek cephane kaçırmayı daha uygun bulmuş. samsun'da bir kaç sene kaldıktan sonra istanbul'a gelinmiş.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benim dedem ile onun dedesi aynı yerde askerlik yapmıslar hatta dedemin dedesini kıbrıs harekatında parasutle atlarken havada wurmus namuzsuzlar[signature][hline]All the properties of a liquid... filling every cup... serving every mouth... SelFTorture Rulz ! Legend of turkish hardcore & ultimate pogo system ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 pipimi sallayınca sonsuz işareti çıkıyor[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: tellos, 03 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki: benim soyadım yalnızca bizim ailede dünyada başka hiç bir insan bizim soyadına ait deil. Ama soyagacının gerilerinde baktımki;Ömer bozer,Mehmet karamehmet gibi adamalr var soyumuz baya zenginmiş bea:) aa bizim soyadımız da öyle :) dünyada sadece bizim ailede varmış eheh =)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bende daha bu sene öğrendim bizimkilerden, kuzenim sürekli paşa torunu paşa torunu diye hava atıyordu kim olduğunu bilmiyordum :) Sonunda öğrendim Mustafa Reşid Paşa'nın soyundan...[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Dedemin dedesi baş pehlivanmış.:-p[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benim büyük büyük büyük dedemde zamanında paşa bıçaklamış[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Köprülü Mehmet Pasa ya dayaniyor soyumuz... Soyadimda Köprülü zaten :)[signature][hline]WoW EU - Frostwhisper Synthia, Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 soyum atillaya dayanıo:-)[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Annemlerin tarafından birileri Peygamber soyuna dayanıyormuş. Geçen sene geldiler buraya, acayip zenginler. :D Biz çulsuz dolaşıyoruz peehhh.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 görünmeyen iplerle uçabiliyorum :-p hmm ailemin soyunu pek bilmiyorum. fakat çok çok eski zamanlara dayanıyor. doğu'da yaşıyorlarmış ama şuan ankara'dayız :) benim dedelerimin hepsi paşa yada albaydı.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Kenjuro, 03 Ocak 2006 11:27 tarihinde demiş ki: benim dedem kurtuluş savaşında çavuşmuş onun babasıda sarayda çeşnici başıymış yaa :-) benim dedemin babası balkan savaşından tut, kafkaslara, mısırdan tut çanakkale savaşına kadar her savaşta savaşmış. Ve bunun belgeleri var.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 biyrede birisi demişti çok hoşuma gitmişti.. pipim 5.5 kilo..[signature][hline]kesinlikle yılın quote'u.. Junr_Sx, 03 Ocak 2006 16:15 tarihinde demiş ki: aklını topla yanlıs adama çatıosun ultimayla doğduk aslan sen kendını kandırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benim buyuk buyuk buyuk buyuk buyuk ... buyuk buyuk babamin ismi Voivoda'ymis, ne hikmetse gereksiz biriymis galiba[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben hiç durmadan 10 saat adam tokatlayabilirim.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar