Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç kimsenin inanmıcağı bir özelliğe yada bir soy ağacına sahipmisiniz?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

Herkes bi yerden kapak atmış valla.Bi bizmi çulsuzuz.
Heaa dedemin babası bizim memleketi soyup soğana çevirmiş.Eşkiya yada çete gibi bişeymiş.

İşin ilginç yanı savaş zamanlarında gitmiş Kurtuluş Savaşına katılmış.Hatta bizim memleketin yıllıklarında resmi var.Savaş kahramanı felam diye yazıyodu heuahua.[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu uzun zamandır kimseye söylemedim.Belki sizde inanmayacaksınız ama ister inanın ister inanmayın söyleyecem.

1 sene önce Telekenesis kullanabiliyordum fakat bu aralar fazla ihtiyacım olmadığı için hiç uğraşmadım.Ama uğraşmaya devam etsem yine yaparım.Bunu kullanma fikri bir filmden geldi ve heryerde araştırmaya başladım.Çünkü böyle birşey olduğunu çok iyi biliyordum.Araştırmalarım sonucu nasıl yapıldığı,kullanıldığı hakkınde oldukça fazla bilgi sahibi oldum.Ve kendimce bazı alıştırmalar yapmaya başladım.Sonuç olarak başarılı oldum tabi.

Bunun dışında şöyle bir özelliğim var.Birisiyle kavga ettiğimde yada tartıştığımda farkında olmadan o kişiye aşırı bir negatif etki yapıyorum ve o kişinin mesela elinde bi bardak yada çanak,çömlek olsun elinden kayıp düşüyor.Yada yolda yürürken tartıştığımızı düşünün, o kişi yolda ayağı takılıp düşüyor.Daha önce annemle bi tartışma geçmişti aramızda ve kadın mutfakta ocağı o sırada temizlerken (ocak kapalı) birden eli yandı.En son olarak (Bu sürekli oluyor çünkü sürekli olarak kavga ediyoruz) kız arkadaşımla yolda kavga ediyoruz.Ve ne zmn kavga yada tartışma çıksa sürekli olarak ayağı takılıyor bi yerlere.

Ee bu da biraz ilginç tabi... ;)[signature][hline]<%
Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..."
%>
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gelecekde yaşayacağım olayları önceden rüyamda görüyorum cok kez başıma geldi . ornegin bir gün rüyamda cok guzel bir pastane tarzı bir yere giddik arkadaslarımla yedik icdik felan hesapta paramız yetişmedi babamın arayıp gelmişdi hesabı odedi felan . sonra 1 hafta gibi bir süre icersinde bu rüya olayının aynısı basıma geldi arkadaslarım farklıydı sadece
zaten bu tür şeyleri halk icersinde anlattıgın zaman insanların tepkisi : ya 1 s..ttir gid hehe[signature][hline]All the properties of a liquid... filling every cup... serving every mouth... SelFTorture Rulz !
Sosyal ağlarda paylaş

benim soyadım yalnızca bizim ailede dünyada başka hiç bir insan bizim soyadına ait deil.
Ama soyagacının gerilerinde baktımki;Ömer bozer,Mehmet karamehmet gibi adamalr var soyumuz baya zenginmiş bea:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Sosyal ağlarda paylaş

anneannemin babası rus çarlığında önemli bir subaymış.
sonra çıkan ayaklanmada tüm asker arkadaşları katledilirken atatürk'e rusyadan samsun'a gemi ile gelerek cephane kaçırmayı daha uygun bulmuş.

samsun'da bir kaç sene kaldıktan sonra istanbul'a gelinmiş.[signature][hline]valandil ownz j0o!
arkadaşım bi dakka ya.
WoW - Retired,getting a life now.
Sosyal ağlarda paylaş

benim dedem ile onun dedesi aynı yerde askerlik yapmıslar hatta dedemin dedesini kıbrıs harekatında parasutle atlarken havada wurmus namuzsuzlar[signature][hline]All the properties of a liquid... filling every cup... serving every mouth...
SelFTorture Rulz ! Legend of turkish hardcore & ultimate pogo system !

Sosyal ağlarda paylaş

said:
tellos, 03 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki:
benim soyadım yalnızca bizim ailede dünyada başka hiç bir insan bizim soyadına ait deil.
Ama soyagacının gerilerinde baktımki;Ömer bozer,Mehmet karamehmet gibi adamalr var soyumuz baya zenginmiş bea:)

aa bizim soyadımız da öyle :)
dünyada sadece bizim ailede varmış eheh =)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
görünmeyen iplerle uçabiliyorum :-p
hmm ailemin soyunu pek bilmiyorum. fakat çok çok eski zamanlara dayanıyor. doğu'da yaşıyorlarmış ama şuan ankara'dayız :)
benim dedelerimin hepsi paşa yada albaydı.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kenjuro, 03 Ocak 2006 11:27 tarihinde demiş ki:
benim dedem kurtuluş savaşında çavuşmuş onun babasıda sarayda çeşnici başıymış yaa :-)
benim dedemin babası balkan savaşından tut, kafkaslara, mısırdan tut çanakkale savaşına kadar her savaşta savaşmış. Ve bunun belgeleri var.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...