barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: laverda, 02 Ocak 2006 21:59 tarihinde demiş ki: benim gözlerim ışığa göre ela, yeşil, kahverengi olabiliyor bi açıklaması vardı doktor bişeyler söylemişti. (her zaman olmuyor olsa da yeşili andıran, ela yı andıran renk olacak şekilde oluyor. tam olarak renk değişmiyo yani) aha bende de aynı sekil. rengi ısıga gore deisio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Değilim.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 annemin dedesi konyada ilk eczaneyi açan adammış...selanikli bilmem ne fln..[signature][hline]la la la..lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Killer, 02 Ocak 2006 21:57 tarihinde demiş ki: benim annem tarafının soyadı uzun.Tarihte bi yeri vardı bunun. ohaa benim de soyadım uzun noluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kutsi amcam. Ayrica babam paladin.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok [Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Ocak 2006 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ahah sen de kutsi gibi terliyor musun ? :p benimde dayı oğlu diablo ...[signature][hline]We want war, wake up ! [Bu mesaj kingpin tarafından 02 Ocak 2006 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yeğenim raistlinin kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kırmızı ve yeşil reçetem var![signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tamam cıvımayın yeter ... cık cık[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 deli halam ikide bir biz şeyh şamil in soyundan geliyoruz der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ahaha dayanamıcam halamın bıyığı olunca amcam olabilir :p *!arkadan atılan domateslerden dogde yaparak kaçar*[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bende babamın soyundan geliyomuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: elesso, 02 Ocak 2006 22:26 tarihinde demiş ki: deli halam ikide bir biz şeyh şamil in soyundan geliyoruz der. delilikle ne alakası var ben de şeyh şamil in soyundan geliyorum :D[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben dediklerimde ciddiyim :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Gözlerimin rengi Güneşten gelen ışınlara göre değişiyor .. Güneşli havalarda Yeşil oluyor,Kapalı olduğunda koyu gri veya koyu sarı olabiliyor ..[signature][hline]I only think of you .. PuNk anD Indie Rock! Forums .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gen tedavisi olmayaaan en büyüüüük mutant benim senin yüzündeeen dünyayııı xmeneee satan beniiim[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Adem Baba'dan Havva Ana'danım ben.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Estel_Anorien, 02 Ocak 2006 22:46 tarihinde demiş ki: gen tedavisi olmayaaan en büyüüüük mutant benim senin yüzündeeen dünyayııı xmeneee satan beniiim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kimse gerçek olduğuma inanmıyo :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben ostrogotantummaliciusfalconmarabandayuzum... kısaca king kong![signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bereket tanrısının torununun torunuyum[signature][hline] harvester Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Elfim diom inanmıolar...[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra [ 2006 ] / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben kendi başıma inanılmaz bi varlığım ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Anarki yeğenim olur. Scorpion da amcamın oğlu. Ben öğrettim ona öyle ip atıp adamı çekmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ben gerçek değilim. Yokum ben... Çünkü düşünmüorum düşüncesizin tekiyim işte... Matrixte bi yazılımım(Of ya işe bak matrix in modası da geçti) Yoksa... Yoksa... *Hıck* Yoksa... Neyse boşverin[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar