Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nike ONE (Gözlerinize inanamıcaksınız)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ne la böle. süper bişeyde bunun içine giriliyo mu.. yoksa uzaktan kumandası mı war..?[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Tr yollarında rot-balans tutmaz o arabada =P[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya.
ABH
Mesaj tarihi:
selam,

lastiklere güç dişli mekanizması ile aktarılıyor onu anladık da peki frenleme nasıl oluyor? yok yani fren anında aktarma şaftı, binen yük yüzünden burulmaz mı dinamik kuvvetlere mağruz kalıp da kırılmaz mı?

yazık. kesin amerikan tasarımı bu. kromajdan belli :P

saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik
1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel
Mesaj tarihi:
O tekerler nasıl dönüyor, arabaya bağlı mı?

Manyetik alansa böyle bi teknoloji var mı? Garantisi var mı? Tekerler sağa sola fırlamasın giderken... :hmm:[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
bu tekerlekler arabaya bağlı. Dıkkatlı bir şekilde tekerleklerin boşluğunun alt tarafına bakarsanız orada parçayı göreceksiniz ;)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
Tekerlerin adam gibi dönmesi için tam merkezden bağlı olmalı. Bu şekilde arabaya bağlı olduğu kısım bi çember çizmezse araba yükselip alçalır :-)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
Vallaha bu ne böle :) bunları zayıf insanlar için yapmışlar sanırım. Ufacıcık bişey. Diğer insanları düşünmemişler. Hem o kadarda güzel değil bana göre.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
  • Yeni Oluştur...