Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Bu aksam 8 de basliyor maraton gibi birsey. ilk sezonun ortalarinda izlemeye baslayip begendigim, ancak 3 bolum sonra zamansizliktan biraktigim bir diziydi. ilk bolumden itibaren izlemeye basliyorum bu aksam 4 saat televizyonun karsisinda kalabilirsem -] bakalim nasil olacak[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 :)[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 allak bullak oldum. Muthis bir dizi.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 superdi bende takıldım kaldım tv nin basına.her pazar aynı saatte yeni sezona kadar devam etcek galiba tam olarak bilen varsa yaza bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 biliyoruz ama burda uydu olmadığı için seyredemiyoruz :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Yeni sezon bolumleri baslayana kadar [buda eylul oluyor] her pazar 4 bolum halinde 20.00-23.30 arasi.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bugun 08.00-12.00 arasi bolumler var. 20.00de basliyor. Son zamanlarda izledigim en guzel dizi. kacirmayiniz.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Hakikaten bayağı güzel bir diziydi... Ama sonunda kahrolmuştum. Neyse söylemiyim sonunu :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bu diziyi her hafta bir bolum izlemek oldurur adamı..4 bolum ancak kesiyor.muhtemelen yeni sezonu videoya cekip topluca izleyecegim.çin işkencesi gibi kasmayacagım.tempo hic dusmuyor iyiki sezon icinde izlemeye baslamamısım..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Bugun yayinlanan 12.00 - 13.00 arasinda neler oldugunu izleyip bana kisaca anlatabilecek var mi?[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 abi başlık bana başka bişi hatırlattı. çok edepsizim. :)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 dizi çok güzel her şey çok güzel de dün gece sabah tekrarını seyrederken diziden önce Kiefer Sutherland'in ikinci sezon hakkındaki bir konuşması vardı normal tekrarları seyretmediğim için soruyorum saat 20.00 de falan da öyle çeşitli karakterlerin yorumlarına yer veriyorlar mı???[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 malesef sadece bauer konusuyor hepsi odur..ama digerleri de konussa fena olmazdı hanı..hatta sadece teri konussa daha anlamlı olurdu :)[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Bauer in dvd setinin başında 20sn ilk bir konuşması var, onun için daha iyi diyorlar. bu arada 2.sezon görüntüleri de fena değil hali, helikopterden uydu telefonuyla konuşmalar, Mr. President i dialoglar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ra_d ehe ben de edepsiz ciktim iyi mi :P[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar