Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 [4 bolum birden devamli]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu aksam 8 de basliyor maraton gibi birsey. ilk sezonun ortalarinda izlemeye baslayip begendigim, ancak 3 bolum sonra zamansizliktan biraktigim bir diziydi. ilk bolumden itibaren izlemeye basliyorum bu aksam 4 saat televizyonun karsisinda kalabilirsem -]
bakalim nasil olacak[hline]blinded by fear of life
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hakikaten bayağı güzel bir diziydi... Ama sonunda kahrolmuştum. Neyse söylemiyim sonunu :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Mesaj tarihi:
bu diziyi her hafta bir bolum izlemek oldurur adamı..4 bolum ancak kesiyor.muhtemelen yeni sezonu videoya cekip topluca izleyecegim.çin işkencesi gibi kasmayacagım.tempo hic dusmuyor iyiki sezon icinde izlemeye baslamamısım..[hline]Est solarus oth mithas
Mesaj tarihi:
dizi çok güzel her şey çok güzel de
dün gece sabah tekrarını seyrederken diziden önce Kiefer Sutherland'in ikinci sezon hakkındaki bir konuşması vardı

normal tekrarları seyretmediğim için soruyorum saat 20.00 de falan da öyle çeşitli karakterlerin yorumlarına yer veriyorlar mı???[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
Bauer in dvd setinin başında 20sn ilk bir konuşması var, onun için daha iyi diyorlar.
bu arada 2.sezon görüntüleri de fena değil hali, helikopterden uydu telefonuyla konuşmalar, Mr. President i dialoglar...
  • Yeni Oluştur...