Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

In Flames - (Şarkı-yorum)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
milletin şarkı yorumunu eleştireceğine otur sende bg şarkılarını yaz yiyosa :P
edit: oha mesajı atıp müzik bölümüne geri döndüm ve yukarda bg-şarkı yorum diye topic görüp dumur oldum lol

[Bu mesaj EagleEye tarafından 27 Ağustos 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eagle seni dumura uğrattığım için kusura bakma, ama ben de senin mesajını bgyi yazdıktan sonra gördüm :D.

Gelelim In Flames'e. Favori albümümüm Jester Race ama şarkı oalrak Resin'i tek geçerim. Tüm dünyada dinledğim en iyi solo da December Flower'da.

Ellerine sağlık Jester kardeş, ellerim bu kadar ağrımasa daha fazla şeyler yazmayı isterdim, IF bunları hakediyor çünkü :).[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Mesaj tarihi:
said:
EagleEye, 27 Ağustos 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
milletin şarkı yorumunu eleştireceğine otur sende bg şarkılarını yaz yiyosa :P
edit: oha mesajı atıp müzik bölümüne geri döndüm ve yukarda bg-şarkı yorum diye topic görüp dumur oldum lol

[Bu mesaj EagleEye tarafından 27 Ağustos 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]

ahaha cidden ha, guzel bisi tabii insanlar ugrasiyor falan da her gruba boyle bir sey kirlilik yaratir... naapsak acep[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Mesaj tarihi:
şu anda uykusuzm ve saat cok gec o yuzden okuyamıyorum ama yarın kalktıgımda ıncelıyıcem bu yazıyı (:[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Dawn of a new day e tek kelime ile "ölüyorumbitiyorum"..
nakarattaki 2 vokal tarzı öyle uyuşmuş ki insanı yaralıo resmen...[signature][hline]This is episode 666...no escape is allowed...
Mesaj tarihi:
güzel olmuş eline sağlık

yalnız behind space99 u ilkine tercih ederim demişsin orda olmamış :) ah be ilk behind spacedeki vokal bitiriyor beni.

ilk albümlerindeki tüm vokaller harika zaten[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
bu mikael brutual vokal yapan şahıs değil mi ilk albümlerinde var?
gırtlaktan söylüyor[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
mikael stanne, dark tranquillity grubunun vocali, brutali inanılmaz güzeldir.

Ayrıca In Flames'in Lunar Strain albumundeki vocalleride stanne yapmıştır[signature][hline]Trust No One
Mesaj tarihi:
said:
Satellites & Astronauts: Dark Tranquillity'nin Lethe'sı vardır ya. Lethe bu şarkının yanında zayıf kalıyor öyle diyim. Anders iyi yaptığını anladı sanırım çoğu şarkıda kullandığı gibi fısıltı vokallerle başlıyor. İçerken veya kötü bir anınızda dinlemeyin, ağlatır.

evet bencede harika bi parça ama yiğidi öldür Lethe nin de hakkını ver demeliyim :)

eline sağlık.[signature][hline]Bıktım..
Mesaj tarihi:
ulan Jester ne In Flames manyaaa adamsın be, In Flames in kendisi bile bu kadar sevmio yaptıkları müziği :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
valla ben de konser+albüm imzalatmama rağmen o günden sonra neredeyse her gün 1 albümünü dinliyorum mp3 player olur bilgisayarda olur ama if den baymak mı ? asla :)[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
  • Yeni Oluştur...