HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: mck, 27 Ağustos 2005 16:38 tarihinde demiş ki: Buna inanmam :) ben inanirim objektiviteden gidim nasibini almamis cunku huehue[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 milletin şarkı yorumunu eleştireceğine otur sende bg şarkılarını yaz yiyosa :P edit: oha mesajı atıp müzik bölümüne geri döndüm ve yukarda bg-şarkı yorum diye topic görüp dumur oldum lol [Bu mesaj EagleEye tarafından 27 Ağustos 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Eagle seni dumura uğrattığım için kusura bakma, ama ben de senin mesajını bgyi yazdıktan sonra gördüm :D. Gelelim In Flames'e. Favori albümümüm Jester Race ama şarkı oalrak Resin'i tek geçerim. Tüm dünyada dinledğim en iyi solo da December Flower'da. Ellerine sağlık Jester kardeş, ellerim bu kadar ağrımasa daha fazla şeyler yazmayı isterdim, IF bunları hakediyor çünkü :).[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: EagleEye, 27 Ağustos 2005 20:37 tarihinde demiş ki: milletin şarkı yorumunu eleştireceğine otur sende bg şarkılarını yaz yiyosa :P edit: oha mesajı atıp müzik bölümüne geri döndüm ve yukarda bg-şarkı yorum diye topic görüp dumur oldum lol [Bu mesaj EagleEye tarafından 27 Ağustos 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] ahaha cidden ha, guzel bisi tabii insanlar ugrasiyor falan da her gruba boyle bir sey kirlilik yaratir... naapsak acep[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tek topicte falan topliim deme sakın, müzik okulu topicine girmeye korkuyorum ben mesela :P
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 röh mustafa işin mi yok olum git test çöz len! ehe şaka şaka güzel olmuş. hehe :-)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected]
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 şu anda uykusuzm ve saat cok gec o yuzden okuyamıyorum ama yarın kalktıgımda ıncelıyıcem bu yazıyı (:[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Polly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Dawn of a new day e tek kelime ile "ölüyorumbitiyorum".. nakarattaki 2 vokal tarzı öyle uyuşmuş ki insanı yaralıo resmen...[signature][hline]This is episode 666...no escape is allowed...
Jester Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sabahlarken dinlenecek yegane şarkı :)[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust.
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 moral 0 iken dinlediğim şarkı :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
Slider Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 harbi baya kasmışsın güzelde olmuş eline sağlık.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 güzel olmuş eline sağlık yalnız behind space99 u ilkine tercih ederim demişsin orda olmamış :) ah be ilk behind spacedeki vokal bitiriyor beni. ilk albümlerindeki tüm vokaller harika zaten[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Jester Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 walla benim için anders>mikael her zaman, dark tranquillity'nin de en sevdiğim albümü skydancer'dır hatta :)[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust.
Polly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 moonshield rulz[signature][hline]Dawn of a new day
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bu mikael brutual vokal yapan şahıs değil mi ilk albümlerinde var? gırtlaktan söylüyor[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 mikael stanne, dark tranquillity grubunun vocali, brutali inanılmaz güzeldir. Ayrıca In Flames'in Lunar Strain albumundeki vocalleride stanne yapmıştır[signature][hline]Trust No One
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 anders - mikael ayırt etmem,candır onlar.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
Jester Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hatta Henke Forss'u da Mikael'e tercih ederim diyim de dövün beni, ama öyle. Subterranean vokalleri LS'den çok daha iyi bence :)[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust.
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 inmeyen in flames dvd dosyalarina bakarak quiet place dinlemek gibisi yokh tavsiye ederim[signature][hline]Rainy Durex
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bnm indi sayılır o yüzden daha rahatım :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
LethE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Satellites & Astronauts: Dark Tranquillity'nin Lethe'sı vardır ya. Lethe bu şarkının yanında zayıf kalıyor öyle diyim. Anders iyi yaptığını anladı sanırım çoğu şarkıda kullandığı gibi fısıltı vokallerle başlıyor. İçerken veya kötü bir anınızda dinlemeyin, ağlatır. evet bencede harika bi parça ama yiğidi öldür Lethe nin de hakkını ver demeliyim :) eline sağlık.[signature][hline]Bıktım..
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ulan Jester ne In Flames manyaaa adamsın be, In Flames in kendisi bile bu kadar sevmio yaptıkları müziği :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bi süre sonra sıkılır ya :) Ben bu sene konser+albüm imzalattıktan sonra baydım heriflerden.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 valla ben de konser+albüm imzalatmama rağmen o günden sonra neredeyse her gün 1 albümünü dinliyorum mp3 player olur bilgisayarda olur ama if den baymak mı ? asla :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Kafa kaldırmıyo bi süre sonra lise yıllarında iyi giderdi ama artık ı ıh arada belki :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains
Öne çıkan mesajlar