Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hı? Kim?

Overseer

Öne çıkan mesajlar

Aptal oldum sanırım. Şimdiye kadar hiç olmadı böyle bişi. 18(-3) yılda hiç hissetmediğim kadar normal hissediyorum kendimi. Öyle böyle değil artık. İçimde ne kin kaldı, ne fesat. Herşeyi kabullendim. Bütün Dünya gelip kafama vursa yine kabullenirim galiba. Lök gibi kaldım yeryüzünde. En küçük rüzgar bile baştan aşağı mutluluk veriyo. Ucuz aşk filmlerindeki bütün trickleri yapasım geliyo. Klasik çocuk edebiyatının tüm sevgi öğelerini yaşayasım, ayşeciğin kötü kalpli teyzesinin bilinçaltına çalışıp onu melek haline getirdiği filmi izleyesim, dünya barışı için sokakta dans edesim geliyo. Evlendirmezseniz kız ölür filmlerini ezberlemek istiyorum. 2 ay önce görüp "puhaha mala bak" diyeceğim şeyleri yapmak istiyorum.

Hep böyle olacaksa hep platonik kalsın...

Play >

Bana bir masaaaal anlat bab....

Stop X

Yok artık o kadarda değil...

Play >

My grandma and your grandma sitting by the fire....[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust
Sosyal ağlarda paylaş

Bunları yapmaya bişey itiyo beni zaten. Ama acayip keyif alıyorum. Diyosan biticek hemen, bırak şimdiden depresyondayım.
//imla
[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust

[Bu mesaj Overseer tarafından 03 Ocak 2006 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Overseeri gerçek hayattanda tanıyarak şunu soyluyorum normal insan gibi duşunmeyin yani bunu yapması gayet normal bence ama bu sefer bir farklılık hissettim
3 nedeni olabilri
1-) Hayatında ilk kez ders çalıştı ÖSS var tabi
2-) Sıkıldı hayattan yeni birşey deniyecek
3-) Aşık :D ki pek sanmıyorum[signature][hline]Lianna Human Paladin
Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar?
Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı?
Lianna: LOL
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada overseer gayet normal bir insandır yanlış anlaşılmasın ama hayatı ek takmaz rahattır yani ileride geriye donup pişman olmaz o kadar rahattır[signature][hline]Lianna Human Paladin
Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar?
Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı?
Lianna: LOL
Sosyal ağlarda paylaş

overseerı tanıyan biri olaraktan gerçekten ilginç geldi bana yazdıkları, onu düşününce. işallah hiç geçmez kalır böyle hep:)
aşıktır belki yada özlemiştir birilerini..
ama ayşecikler falan olmadı,yakışmaz sana...
keşke:([signature][hline]miniminibirkuşdonmuştupenceremekonmuştu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...