Bleda Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bence sen aşık filan deilsin. ergen oldugun için hem hormonlarından hemde sorunlarını nyanında bir nebze ii bişiylerde olması için hayatında bi kız ark istiosun ve ark diyebielecegin (belki de kanka) yada cok ii tanımasanda yakın diyebilecegin bi kızıbegendigini sevdigini ve hatta aşık oldugun usnaıosun ( yemin ederim reddedilmek birine aşık oldugunu sanıp onunla cıkmaya başladıktan sonra aşık olmadıgını anlamaktan daha ii dir) bence bi gece veya bi hafta sonu dışarı çık temiz havva vbveya yajkınlarda yeşillik bi yer varsa git uzun uzun düşün gerçekten seviyomuyum die. cunku gerçekten sevmiosan reddedilmen bile boşu boşuna olucak. ps: 15 yaşındayım 2 senelik tecribeyle sabittir.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 illa gerçekten sevmesi gerekmiyo ki ya. hayatı kompleks hale getirmeyin şöyle, kitap veya film karakteri değiliz hiçbirimiz.
Bleda Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 saeros yalız alelade bi kıza teklif edip reddedildiginde hissedecegin duygu (en fazla bi midende kasılma ve 2-3 saatlik sıkıntı), ama sevdigin aşık oldugun (yada oyle sandıgın) birine teklif edip reddedilicne hissettigin heleki o(bu?) yaşların etkisiyle farklı oluyor, olur kanısındayım.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 his mis diil işte o, hormon filan, elde etme isteği, tutku, tokatlayın kendinizi gerçekler için. =p
Bleda Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ahah ( 14 diilde 15 oldugum için ne şanslıyım i san bi yılda ne kadar duruluyor) :) ps: aslında halada tam 15 deiliz ya daha 2 ay var :) [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 21:39 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben kitkat da ısrarlıyım işe yarar...
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 şıpsevdi sakızları vardı ondan koymak lazım sıranın altına kübik bi anlatım babında bab
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 şimdi 84-856 kuşağı bilir kitkat çıktığında öğrencilik yıllarının en heyecanlı yıllarıydı..hoca dersde bu soruyu yapana kitkat..ya da dershanede anadolu lisesine hazırlanırken ( o zmnlar 7 yıllık değildi ortaöğretim :9 ) türkçe'den full çekene kitkat gibi sözler verilirid... bir kızdan mı hoşlandık kantinde yanına yaklaşılır ve bunuda senin için aldım diip kendi kitkatını da çıkarıp beraber yemeğe davet edersin..ya da kız arkadaşınla paranın son damlasına kadar yemek yemişindir ve tatlı ısmarlamak için burjuva pastanelere verecek paran kalmamıştır hemen bakkaldan 2 kitkat alınır parkta yenir... migros alışverişlerinde unutulmazdır herşey bittikten sonra bi de tatlı bşiler alalım denir ve kitkat alınır.. işte kitkat bende budur..sizde bilemem ama... saygılar
somebody Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 türkiyede kizlarin % 90 'i nazlidirlar.gerçi ben 30 yasima geldim. benim zamanimda öyleydi. simdi durum nasil bilmiyorum. bu yüzden bir kizin sana baglanmasini istiyorsan bu çarçabuk olacak bir sey degildir.uzun soluklu bir durum. erkeksin sen, alinganlik göstermeyeceksin hep dik dur. kizla arkadas olmaya çalis basta. kizi pohpohlama. kizi gerektiginden fazla pohpohlarsin kaybedersin. dengeli gitmelisin...hadi bakalim.. hersey tecrübeyle oluyor :) kolay gelsin. canini sikma, zevkli bu isler.. biri olmazsa digeri.. kiz çook.
mawiman Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 açılamıyorsan kızı bir başkası kapar ...
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @bleda 15 yaşında'da çok büyük fark olmuyor insanda emin ol. 1 sene sonrada şimdi ki halin komik gelicek sana. yani hayatı çözmüş gibi konuşmaya gerek yok :)))
Bleda Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @muhallebi saol ama cozdugumden deil ama simdiden 6 ay önceki kendime gülebilmek hoş bişi umarım dedigin gibi 1 sene sonra simdiki halime gülerim :) @clymor : vaziyet noldu noldugunu soylersen dahacok yardımcı ollbiliriz.
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 önemli diil sevmediğimi farkettim eheh:)
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 niye 4 sayfa yazı yazdırıyorsun o zmn insanlara?bu kadar geç farkedilmez ki de cnm..
Öne çıkan mesajlar