Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bulunmaz hint kuması priestler..

rabe

Öne çıkan mesajlar

Oyle valla..
Gercekten gonullerin sampiyonu oluyorlar. Kimse de `healbot`luk yap demiyor onlara. Oyunun basinda [Ciddi maclarda] en buyuk 10+vs10+ savasta ortaya Recklessness SS WW diye kosan Warrior'a 1 Shield 1 Flash Heal atmasiyla bile butun tebrikler orda 4 kisiye instant giden Warrior'a degil, gorevini yapan Priest'e gidiyor. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda chain fear olayini yapan Priestler ya da guzel Silence kullananlar falan pek makbule geciyor. SWPyi gordugun Rogue'dan gerisine atman pek guzel karsilanmaz. Bir de Mind Flay yaparak butun ekrana `Bakin Priest burda. Gelin kesin yoksa her an bir saattir vurdugunuz Warrior'u heallayabilirim.` demek uyuz =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 02 Ocak 2006 21:00 tarihinde demiş ki:
said:
Ractamainus, 02 Ocak 2006 17:48 tarihinde demiş ki:
şimdi priest kötü diyorsan, priest oynamassın. olur biter :D eğer hala oynuyorsan(bkz.: sam :P), ilgini çeken bir şey vardır demek ki ;)

herkes bole dusunup yani buna itiraz etmeyip kolaya kacip baska char acarsa senin gibi k3nkleri kim heallayacak instance larda ki topic in asıl konusu buydu..

priest karakterim var demiştim b@b. iyi oku pls. ben kendimi ve başkalarını healleyecek kadar safım evet ;) bundan zevk alan, bunu yapıyor zaten. eğer ki başka k3nkleri heallemek istemiyorsan (ki bu pvp'de ezik karakter demek olmuyor, sadece pve'de heal based karakter demek oluyor) priest açma, bunu dedim sadece. inan ki arkadaşlarını heallemekten zevk alan oyuncular var ve her zaman olacaklar.
mage olmanı ve gördüğün her priest'ten -özellikle shadow'sa- kaçmanı izlemek isterdim. o zaman fireball atmayan priest'lerinde bir şeyler yapabildiğini anlardın herhalde ;)[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...